Περισσότεροι από 12 εκατομμύρια οδηγοί επέλεξαν Toyota Hybrid

Νέο ρεκόρ πωλήσεων!

Είκοσι χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου μας υβριδικού μοντέλου, του Prius, οι πωλήσεις των υβριδικών μας συνεχίζουν να εκτοξεύονται. Σήμερα είμαστε υπερήφανοι καθώς πλέον οι πωλήσεις Toyota Hybrid ξεπερνούν παγκοσμίως τα δώδεκα εκατομμύρια οχήματα σηματοδοτώντας ένα νέο ορόσημο.

Ten Million Hybrids Figures

Είμαστε αναμφισβήτητα οι ηγέτες στις πωλήσεις και την παραγωγή υβριδικών στην Ευρώπη. Τα υβριδικά Toyota αποτελούν πάνω από το 70% των πωλήσεων όλων των αυτοκινήτων με εναλλακτικά κιβώτια ταχυτήτων στην Ευρώπη, δηλαδή περισσότερα από όλα τα άλλα υβριδικά, τα ηλεκτρικά υβριδικά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μαζί.

Στην ουσία η επιτυχία μας στην Ευρωπαϊκή αγορά φαίνεται από τις πωλήσεις μας το 2016, στα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα. Τα υβριδικά μοντέλα φτάνουν συνολικά για το Auris το 60%, για το Yaris το 42% και για το RAV4 το 41%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 80% των παραγγελιών για το καινούριο Toyota C-HR αφορά στο υβριδικό μοντέλο!

Ten Million Hybrids Number

Με τη μεγαλύτερη γκάμα υβριδικών στην αγορά, με 15 μοντέλα Toyota και Lexus, αυξήσαμε τις πωλήσεις υβριδικών σχεδόν κατά 50% το 2016. Σήμερα, 1 στα 3 αυτοκίνητα, από τις συνολικές ευρωπαϊκές πωλήσεις μας το 2016 είναι υβριδικά. Έχουμε ήδη μπει σε τροχιά ώστε να φτάσουμε τον στόχο των πωλήσεων υβριδικών στο 50% των συνολικών πωλήσεων (της κατηγορίας) στην Ευρώπη μέχρι το 2020.

Έχουμε δεσμευτεί να αναπτύσσουμε ακόμα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στην Ευρώπη ακολουθώντας πιστά το Παγκόσμιο Όραμα μας. Τα υβριδικά οχήματα θα συνεχίσουν να παίζουν ζωτικό ρόλο στη ζωή μας, στη μείωση της περιβαλλοντικής επίδρασης των αυτοκινήτων.

Τα υβριδικά Toyota έχουν συνεισφέρει στη μείωση κατά 77 εκατομμύρια τόνους του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και περίπου κατά 29 εκατομμύρια κυβικά μέτρα καυσίμων παγκοσμίως.

Σχεδιάζοντας να λανσάρουμε νέα υβριδικά αυτοκίνητα τα επόμενα χρόνια, τα υπερσύγχρονα μοντέλα μας θα συνεχίσουν να πρωτοπορούν και να φέρνουν χαμόγελα στα πρόσωπα των πελατών μας σε όλο τον κόσμο.

Ten Million Hybrids Figures

Δείτε ακόμα

Η ιστορία του πρωτοπόρου, Prius Η ιστορία του πρωτοπόρου, Prius Ανακαλύψτε την ιστορία του Prius, του πρώτου Hybrid αυτοκινήτου που βγήκε μαζικά στην αγορά. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Κάθε εξουσιοδοτημένος επισκευαστής μπορεί να φροντίσει το δικό σας αυτοκίνητο Toyota Hybrid. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Hybrid Health Check. Τεχνολογία Hybrid Τεχνολογία Hybrid 1997! Το πρώτο Hybrid βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής. Από τότε είμαστε πρωτοπόροι.