1. New Cars

ΤΟΥΟΤΑ bZ4X, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

Καινοτόμο, αποδοτικό και με δυναμικό σχεδιασμό, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Toyota, bZ4X, προσφέρει εκεί που μετράει. Με στιβαρή και κομψή εμφάνιση, κορυφαίες δυνατότητες τετρακίνησης και κορυφαία εγγύηση απόδοσης μπαταρίας, το Toyota bZ4X σας πηγαίνει με σιγουριά όπου επιθυμείτε. Ακολουθήστε την πορεία μας πέρα από το μηδέν, και απολαύστε μια νέα οδηγική εμπειρία.

Το απόλυτο Peace of Mind

Η μπαταρία του bZ4X έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την 25ετή τεχνογνωσία της Toyota στην τεχνολογία μπαταριών με πάνω από 18 εκατομμύρια πωλήσεις εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων παγκοσμίως. Ένα ειδικό σύστημα ψύξης και θέρμανσης ελέγχει τη θερμοκρασία κάθε κελιού ξεχωριστά ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση και ανθεκτικότητα σε κάθε καιρική συνθήκη. Η αξεπέραστη αξιοπιστία της Τοyota αποτυπώνεται στην εγγύηση απόδοσης της μπαταρίας που μπορεί να φτάσει έως τα 11 έτη ή 1.000.000 χιλιόμετρα. Κανένας άλλος κατασκευαστής δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, χωρίς περιττό άγχος.
Μάθετε περισσότερα

Επιδόσεις που ξεχωρίζουν 

Χάρη στις καινοτομίες των μηχανικών της Τοyota στη διαχείριση ροών ενέργειας, βάρους και αεροδυναμικής, το bZ4X προσφέρει τη χαμηλότερη κατανάλωση στην κατηγορία, με μόλις 14.4 kWh ανά 100 χλμ ενώ προσφέρει αυτονομία που ξεπερνά τα 500 χλμ. Χρησιμοποιήστε ταχεία φόρτιση, DC/150kW και επιτύχετε 10%-80% φόρτιση σε 30 λεπτά.

Έμφαση στην αεροδυναμική
Μπαταρία
Αυτονομία
Κλιματισμός με αντλία θερμότητας
Ανακυκλώσιμα υλικά
X-MODE
Δυναμική οδήγηση

Έμφαση στην αεροδυναμική

Στοιχεία αεροδυναμικής σχεδίασης συμβάλλουν στη διαχείριση της ροής αέρα ενισχύοντας την απόδοση του bZ4X, συμπεριλαμβανομένων των αεροκουρτίνων στις γωνίες του μπροστινού προφυλακτήρα, το προσαρμοζόμενο κλείστρο της μάσκας, και το διασπώμενο spoiler οροφής που διαχέει τον αέρα και βελτιώνει την οδηγική συμπεριφορά. Σχεδιασμός που πραγματικά ξεπερνά τις προσδοκίες.

Μπαταρία

Η μπαταρία υψηλής τάσης & χωρητικότητας έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την 25ετή τεχνογνωσία της Toyota στην ηλεκτροκίνηση καθώς και με τα υψηλότερα πρότυπα, για να διασφαλίζεται η ποιότητα, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία (QDR) της Toyota, καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος. Η αξεπέραστη αξιοπιστία της Τοyota αποτυπώνεται στην εγγύηση απόδοσης της μπαταρίας που μπορεί να φτάσει και έως τα 11 χρονιά ή 1.000.000 χιλιόμετρα, με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα πραγματοποιεί έναν ετήσιο έλεγχο - EV health check.

Αυτονομία

Η αυτονομία του Toyota bZ4X φτάνει έως και τα 513km με τη χαμηλότερη κατανάλωση της κατηγορίας από 14.4 kWh ανά 100 χλμ.

Κλιματισμός με αντλία θερμότητας

Το bZ4X προσφέρει στον βασικό του εξοπλισμό σύστημα θέρμανσης και ψύξης με αντλία θερμότητας εξασφαλίζοντας την απόδοση του συστήματος ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα μεγιστοποιείται η αυτονομία του οχήματος.

Ανακυκλώσιμα υλικά

Η αποστολή της Toyota για την προστασία του περιβάλλοντος για ένα καλύτερο μέλλον δεν σταματά μόνο στην απίστευτη μηχανική. Ανακυκλώσιμα υλικά εντοπίζονται σε όλο το bZ4X για να το βοηθήσουν να προχωρήσει πέρα από το μηδέν.

X-MODE

Το σύστημα Χ-ΜΟDE προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις τετρακίνησης με επιλογή δυο επιπέδων (λάσπη/χιόνι και βαθιά λάσπη/βαθύ χιόνι). Για πραγματικά δύσκολες καταστάσεις, οι επιλογές Grip control και Downhill Assist Control μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με τη λειτουργία Χ-ΜΟDE επιτρέποντας στον οδηγό να αντιμετωπίσει απαιτητικές off-road συνθήκες. Επιπλέον, έχει προβλεφθεί και η μπαταριά του bZ4X είναι αδιάβροχη, δίνοντας του τη δυνατότητα για διάβαση σε νερό, βάθους έως και 50εκ.

Δυναμική οδήγηση

Το bZ4X είναι κατασκευασμένο στη νέα, αφιερωμένη στα BEV οχήματα, πλατφόρμα, e-TNGA. Η e-TNGA είναι βασισμένη στις αρχές της TNGA φιλοσοφίας, δηλαδή χαμηλό κέντρο βάρους και υψηλή ακαμψία. H βασική διαφορά της e-TNGΑ είναι ότι η μπαταρία είναι τοποθετημένη κάτω από το δάπεδο, αποτελώντας μέρος του πλαισίου του οχήματος. Αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο το χαμηλό κέντρο βάρους δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με ένα νέο eAxle, που συνδυάζει τον μπροστινό ηλεκτρικό κινητήρα, τη μονάδα κιβωτίου ταχυτήτων και τον μετατροπέα σε μία συμπαγή μονάδα. Με αυτή την καινοτομία επιτυγχάνεται υψηλή ενεργειακή απόδοση, βέλτιστη απόκριση αλλά και χαμηλό βάρος.

Πέρα από το μηδέν

Η αποστολή της Toyota είναι η βελτίωση της κινητικότητας για όλους. Με το bZ4X παρουσιάζεται η επόμενη γενιά καινοτόμων αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων: ένας συνδυασμός, μοντέρνας σχεδίασης και εξαιρετικών δυνατοτήτων για οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Οθόνη Πολλαπλών Πληροφοριών
Τιμόνι
Ασύρματη φόρτιση
12.3” Τoyota Smart Connect
Υλικά υψηλής ποιότητας
Εύκολος χειρισμός
Κορυφαία ευρυχωρία για όλους

Οθόνη Πολλαπλών Πληροφοριών

Ένας λεπτός, χαμηλά τοποθετημένος πίνακας οργάνων εμφανίζει σημαντικά δεδομένα όπως η ταχύτητα και η αυτονομία ακριβώς πάνω από το τιμόνι, απόλυτα εναρμονισμένος με την οπτική του οδηγού.

Τιμόνι

Η φιλοσοφία μας, ‘’χερια στο τιμόνι, μάτια στο δρόμο’’ έχει εφαρμοστεί και στο πρώτο μας αμιγώς ηλεκτρικό με μπαταριά. Όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της οδήγησης είναι άμεσα και εύκολα προσβάσιμες χωρίς να χρειαστεί να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι ή τα μάτια σας από το δρόμο.

Ασύρματη φόρτιση

Φορτίστε το κινητό σας ασύρματα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με διάφανο καπάκι που σας επιτρέπει να ελέγχετε εύκολα ειδοποιήσεις ενώ φορτίζει.

12.3” Τoyota Smart Connect

Το bZ4X εξοπλίζεται με ευφυές σύστημα πολυμέσων με κεντρική οθόνη αφής 12,3’’ υψηλής ανάλυσης και ταχύτατης απόκρισης. Περιλαμβάνει over the air ανανεώσεις λογισμικού, cloud σύστημα πλοήγησης με live ενημερώσεις, ψηφιακό βοηθό που υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα, και μπορεί να εκτελέσει πληθώρα εντολών, συμπεριλαμβανομένου του ανοίγματος ή του κλεισίματος των παραθύρων, την ρύθμιση του κλίματος, την ενεργοποίηση της θέρμανσης καθισμάτων και πολλές άλλες.

Υλικά υψηλής ποιότητας

To εσωτερικό είναι σχεδιασμένο με κορυφαία ποιότητα υλικών και υφών δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον απαράμιλλης άνεσης

Εύκολος χειρισμός

Ενεργοποιείστε τα συστήματα τετρακίνησης, την αναγέννηση ενέργειας, το πλήρως αυτόματο παρκάρισμα και ένα πλήθος λειτουργιών, ευκολά και αβίαστα με το πάτημα ενός κουμπιού στην κεντρική κονσόλα χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας από τον δρόμο.

Κορυφαία ευρυχωρία για όλους

Η ευρυχωρία του bZ4X είναι μοναδική και αφορά όλους τους επιβάτες, όχι μόνο τον οδηγό και τον συνοδηγό. Οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν επίσης κορυφαία άνεση με την απόσταση μεταξύ των μπροστά και των πίσω καθισμάτων να φτάνει το 1 μετρό, η μεγαλύτερη της κατηγορίας.

Εμφάνιση που μαγνητίζει

Το Toyota bZ4X συνδυάζει την κομψή, φουτουριστική εμφάνιση ενός ηλεκτρικού οχήματος με τη στιβαρή SUV σχεδίαση. Το αποτέλεσμα είναι ένα καινοτόμο ηλεκτρικό όχημα που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Κορυφαίο Σύστημα Τετρακίνησης

Το Toyota bZ4X θέτει νέα δεδομένα στην τετρακίνηση των αμιγώς ηλεκτρικών, με πραγματικές off-road δυνατότητες όπως αρμόζει σε ένα αυθεντικό SUV. Το σύστημα χρησιμοποιεί δυο ηλεκτροκινητήρες, 80 kW έκαστος, για να κινεί τον μπροστινό και τον πίσω άξονα, πετυχαίνοντας τον βέλτιστο έλεγχο σε κάθε συνθήκη.  Η επιλογή XMODE βελτιώνει την απόδοση και την ασφάλειά σας επιτρέποντας στο bZ4X να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε κατάσταση με επιλογή δυο επιπέδων (λάσπη/χιόνι και βαθιά λάσπη και βαθύ χιόνι). Για ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες, εκτός δρόμου, οι επιλογές Grip Control και Downhill Assist Control σας προσφέρουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, η μπαταριά του bΖ4Χ έχει προβλεφθεί και είναι αδιάβροχη σε βάθος βύθισης 50εκ,  δίνοντάς του τη δυνατότητα να κινείται σε όχθες ποταμών ή στην παραλία. Όποιά κι αν είναι η περιπέτειά σας, το bZ4X εξοπλίζεται με το κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών, για τη μέγιστη ασφάλεια σε κάθε συνθήκη. 

YouTube video - Toyota bZ4X AWD – Κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης & off-road δυνατότητες
 

Η φόρτισή σας

Είτε στο σπίτι, στο γραφείο ή εν κινήσει, η επαναφόρτιση είναι απλή, βολική και μπορείτε πάντα να την ελέγχεται απομακρυσμένα μέσω του smartphone σας με την εφαρμογή MyToyota. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να πληρώσετε για καύσιμα, ενώ η πλήρης φόρτιση από μια οικιακή πρίζα μπορεί να κοστίσει μόλις 10€.
 • Έυκολη φόρτιση

  Με αποτελεσματική εμβέλεια, το bZ4X εμπνέει εμπιστοσύνη σε κάθε σας διαδρομή. Όταν χρειαστεί να επαναφορτίσετε, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές.

 • Ημιταχεία φόρτιση σε σταθμούς εναλλασσόμενου ρεύματος (AC)

  Με τη χρήση AC/Wallbox, είτε στο σπίτι σας είτε σε δημόσιο χώρο, η πλήρης φόρτιση επιτυγχάνεται σε μόλις 6,5* ώρες. H Toyota παρέχει δωρεάν καλώδιο ταχυφόρτισης type 2, 32A. *Οι χρόνοι φόρτισης εξαρτώνται επίσης από παράγοντες όπως η εξωτερική θερμοκρασία, η τρέχουσα θερμοκρασία της μπαταρίας, ο εξοπλισμός φόρτισης, η κατάσταση της μπαταρίας και η κατάσταση του αυτοκινήτου.

 • Ταχυφόρτιση σε σταθμούς συνεχούς ρεύματος (DC)

  Χρησιμοποιώντας φορτιστές υψηλής απόδοσης (DC/150kW), το Τoyota bZ4X μπορεί να πετύχει φόρτιση 10%-80% σε 30 λεπτά*. *Οι χρόνοι φόρτισης εξαρτώνται επίσης από παράγοντες όπως η εξωτερική θερμοκρασία, η τρέχουσα θερμοκρασία της μπαταρίας, ο εξοπλισμός φόρτισης, η κατάσταση της μπαταρίας και η κατάσταση του αυτοκινήτου.

 • Απομακρυσμένη διαχείριση φόρτισης

  Κατεβάστε την εφαρμογή MyToyota στο smartphone σας και ελέγξτε το επίπεδο της μπαταρίας σας, διαχειριστείτε τη φόρτισή ή δημιουργήστε το δικό σας πρόγραμμα φόρτισης ώστε να επωφελείστε ότι τις μειωμένες νυχτερινές χρώσεις του ρεύματος.

YouTube video - Toyota bZ4X - Πώς να το φορτίσετε
 • Τεχνολογία αιχμής

  Εξερευνήστε ένα νέο κόσμο συνδεσιμότητας με το νέο σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect. Μια εξαιρετικά γρήγορη και διαισθητική εμπειρία με μια πληθώρα δυνατοτήτων, πάντα ενημερωμένο μέσω της τεχνολογίας Οver The Air (OTA). Κατεβάστε την εφαρμογή MyToyota και αποκτήστε απομακρυσμένο έλεγχο του αυτοκινήτου σας.

 

Toyota T-Mate – Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Το Toyota bZ4X ενσωματώνει την πιο εξελιγμένη γενιά Τ-Mate, μια ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense και Advanced Driver Assistance που επιτρέπει τις Οver Τhe Air (ΟΤΑ) ανανεώσεις ώστε οι λειτουργίες του να εξελίσσονται διαρκώς.
 • Toyota Safety Sense Το Toyota bZ4X είναι εξοπλισμένο με το νέο T-Mate που ενσωματώνει το Toyota Safety Sense τρίτης γενιάς. Το κορυφαίο σύστημα ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης, διαθέτει νέες λειτουργίες για την υποστήριξη του οδηγού σε ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα σεναρίων οδήγησης. Όλες οι υπάρχουσες λειτουργίες έχουν βελτιωθεί σημαντικά χάρις στη νέα κάμερα και τον αισθητήρα ραντάρ κυμάτων χιλιοστού που ενισχύουν το εύρος και την ικανότητα ανίχνευσης ενώ προσφέρει OTA ενημερώσεις που διασφαλίζουν ένα εντελώς ενημερωμένο Toyota Safety Sense, με βελτιώσεις λειτουργιών καθώς και νέες λειτουργίες που θα εγκαθίστανται μόλις γίνουν διαθέσιμες.
 • Νέα Προηγμένα Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού Το Τ-Mate ενσωματώνει ένα πλήθος νέων λειτουργιών όπως το Σύστημα Διακοπής Οδήγησης Έκτακτης Ανάγκης (EDSS), το Σύστημα Υποβοήθησης Ασφαλούς Εξόδου (SEA), το Σύστημα Καταστολής Επιτάχυνσης σε Χαμηλή Ταχύτητα (ASS), το Σύστημα Υπενθύμισης Πίσω Θέσεων (RSRS) και το Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού με κάμερα (DMC).
 • Σύστημα Αυτοματου Παρκαρισματος (T-Mate Advanced Park) Το σύστημα πραγματοποίει πλήρως αυτόματο παρκάρισμα με ασφάλεια σε οποιοδήποτε σημείο. Μπορεί ακόμη και να απομνημονεύσει τις αγαπημένες σας θέσεις στάθμευσης που δεν ορίζονται από προκαθορισμένες γραμμές του δρόμου ή παράπλευρες επιφάνειες.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Επιλέξτε έκδοση

5 Επιλογές

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα, δοκιμάστε να αλλάξετε τα επιλεγμένα φίλτρα.

 • Αγοράστε Online
  Toyota bZ4X - ACTIVE - 5D - SUV

  Toyota bZ4X ACTIVE

  5D - SUV
  • +
   Toyota Smart Connect με οθόνη πολυμέσων 8"
  • +
   Σύστημα πλοήγησης μέσω Cloud
  • +
   Αντλία θερμότητας

  Επιλέξτε κινητήρα


  Αυτόματο κιβώτιο | 4X2
  • Κατανάλωση
   14.4 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   514 km

  Από

  44.990,00 €

  /Μήνα

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο | 4X2
  • Κατανάλωση
   14.4 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   514 km
  • DC φόρτιση 10-80%
   30 min
  • Χωρητiκότητα Μπαταρίας
   71.4 kWh
  Αυτόματο κιβώτιο | 4X4
  • Κατανάλωση
   15.9 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   469 km

  Από

  47.960,00 €

  /Μήνα

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο | 4X4
  • Κατανάλωση
   15.9 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   469 km
  • DC φόρτιση 10-80%
   30 min
  • Χωρητiκότητα Μπαταρίας
   71.4 kWh
 • Αγοράστε Online
  Toyota bZ4X - STYLE - 5D - SUV

  Toyota bZ4X STYLE

  5D - SUV
  • +
   Toyota Smart Connect με οθόνη πολυμέσων 12.3''
  • +
   Εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα
  • +
   Θερμαινόμενο τιμόνι

  Επιλέξτε κινητήρα


  Αυτόματο κιβώτιο | 4X2
  • Κατανάλωση
   14.7 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   504 km

  Από

  49.550,00 €

  /Μήνα

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο | 4X2
  • Κατανάλωση
   14.7 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   504 km
  • DC φόρτιση 10-80%
   30 min
  • Χωρητiκότητα Μπαταρίας
   71.4 kWh
  Αυτόματο κιβώτιο | 4X4
  • Κατανάλωση
   16.2 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   461 km

  Από

  52.520,00 €

  /Μήνα

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο | 4X4
  • Κατανάλωση
   16.2 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   461 km
  • DC φόρτιση 10-80%
   30 min
  • Χωρητiκότητα Μπαταρίας
   71.4 kWh
 • Αγοράστε Online
  Toyota bZ4X - BLACK EDITION - 5D - SUV

  Toyota bZ4X BLACK EDITION

  5D - SUV
  • +
   Πανοραμική οροφή

  Επιλέξτε κινητήρα


  Αυτόματο κιβώτιο | 4X2
  • Κατανάλωση
   14.8 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   500 km

  Από

  51.230,00 €

  /Μήνα

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο | 4X2
  • Κατανάλωση
   14.8 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   500 km
  • DC φόρτιση 10-80%
   30 min
  • Χωρητiκότητα Μπαταρίας
   71.4 kWh
  Αυτόματο κιβώτιο | 4X4
  • Κατανάλωση
   16.3 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   458 km

  Από

  54.200,00 €

  /Μήνα

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο | 4X4
  • Κατανάλωση
   16.3 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   458 km
  • DC φόρτιση 10-80%
   30 min
  • Χωρητiκότητα Μπαταρίας
   71.4 kWh
 • Αγοράστε Online
  Toyota bZ4X - LOUNGE - 5D - SUV

  Toyota bZ4X LOUNGE

  5D - SUV
  • +
   Σύστημα θέρμανσης ποδιών
  • +
   Ψηφιακό κλειδί
  • +
   Ζάντες αλουμινίου 20'' (5 διπλών ακτινών)

  Επιλέξτε κινητήρα


  Αυτόματο κιβώτιο | 4X2
  • Κατανάλωση
   16.5 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   449 km

  Από

  51.920,00 €

  /Μήνα

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο | 4X2
  • Κατανάλωση
   16.5 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   449 km
  • DC φόρτιση 10-80%
   30 min
  • Χωρητiκότητα Μπαταρίας
   71.4 kWh
  Αυτόματο κιβώτιο | 4X4
  • Κατανάλωση
   17.8 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   420 km

  Από

  54.890,00 €

  /Μήνα

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο | 4X4
  • Κατανάλωση
   17.8 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   420 km
  • DC φόρτιση 10-80%
   30 min
  • Χωρητiκότητα Μπαταρίας
   71.4 kWh
 • Αγοράστε Online
  Toyota bZ4X - LOUNGE PLUS - 5D - SUV

  Toyota bZ4X LOUNGE PLUS

  5D - SUV
  • +
   Προηγμένο ηχοσύστημα JBL
  • +
   Πανοραμική οροφή

  Επιλέξτε κινητήρα


  Αυτόματο κιβώτιο | 4X2
  • Κατανάλωση
   16.7 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   443 km

  Από

  54.150,00 €

  /Μήνα

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο | 4X2
  • Κατανάλωση
   16.7 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   443 km
  • DC φόρτιση 10-80%
   30 min
  • Χωρητiκότητα Μπαταρίας
   71.4 kWh
  Αυτόματο κιβώτιο | 4X4
  • Κατανάλωση
   17.9 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   416 km

  Από

  57.120,00 €

  /Μήνα

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο | 4X4
  • Κατανάλωση
   17.9 kWh/100χλμ.
  • Αυτονομία WLTP
   416 km
  • DC φόρτιση 10-80%
   30 min
  • Χωρητiκότητα Μπαταρίας
   71.4 kWh

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μάθετε τα πάντα για το bZ4X, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Toyota.
Εγγραφή

Φωτογραφίες Toyota bZ4X