1. New Cars
Με μια ματιά
Με μια ματιά

Yaris

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ

Από

15420.0

Από
15420.0
(Τιμή με ΦΠΑ)

Όλα τα αριθμητικά στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 προέρχονται από επίσημα εργαστηριακά αποτελέσματα κανονισμών της ΕΕ. Αυτά παρέχονται για να επιτρέπουν συγκρίσεις μεταξύ οχημάτων και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν την πραγματική οδηγική σας εμπειρία.

1. Επιλέξτε κινητήρα
1. Επιλέξτε κινητήρα

4 Επιλογές

4 Επιλογές

2. Επιλέξτε έκδοση
2. Επιλέξτε έκδοση

19 Επιλογές

19 Επιλογές

Why stop?

Προορισμένο για τους γρήγορους δρόμους της πόλης και του αυτοκινητόδρομου, η νέα γενιά Yaris είναι απόλυτα ready-to-go, γεμάτη ενέργεια, συνδυάζοντας την πλήρως υβριδική ηλεκτρική τεχνολογία με τις συμπαγείς διαστάσεις και την αιχμηρή σχεδίασή. Νέο Yaris. Why stop?

Εγγραφείτε στο Newsletter του Yaris

Ενημερωθείτε πρώτοι για νέα, προσφορές και εκδηλώσεις σχετικά με το συναρπαστικό νέο Toyota Yaris.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ

20 χρόνια καινοτομίας, εκλεπτυσμένης σχεδίασης και κορυφαίας τεχνολογίας φτάνουν στο απόγειό τους στη νέα γενιά Yaris.

Καινοτομία

Χτισμένο πάνω στη νέα πλατφόρμα TNGA, η νέα γενιά Yaris διαθέτει εκπληκτικά άκαμπτο πλαίσιο και χαμηλότερο κέντρο βάρους, για πιο αιχμηρή και σπορ οδήγηση που θα απολαμβάνετε καθημερινά.

Hybrid Επιδόσεις

Ο νέος υβριδικός κινητήρας 1.5lt, 4ης  γενιάς υβριδικής τεχνολογίας Toyota, αποδίδει 116hp, με ακαριαία ροπή από μηδενικές στροφές και έως 80% κίνηση αποκλειστικά ηλεκτρικά, ασύγκριτη κατανάλωση 2,8λτ/100χλμ. και εκπομπές ρύπων 64γρ.

Προτεραιότητα στην ασφάλεια

Εξοπλισμένο με το 2ης  γενιάς σύστημα ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense, έρχεται να προσθέσει νέες λειτουργίες όπως το σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με ελιγμό σε χαμηλές ταχύτητες. Επιπλέον, εισάγει κεντρικό αερόσακο που αποτρέπει τραυματισμό μεταξύ οδηγού και συνοδηγού.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ YARIS GR SPORT

Το Yaris GR SPORT συνδυάζει συμπαγείς διαστάσεις για την πόλη, με τη σπορ και δυναμική εμφάνιση της κληρονομιάς Gazoo Racing της Toyota. Εμπνευσμένο από το ράλι, αυτό το αυτοκίνητο έχει δυναμικό χαρακτήρα και μια έκρηξη ενέργειας που ενισχύει τη διασκέδαση στην οδήγηση.

Συμπαγής σχεδιασμός. Sport διάθεση.

Συμπαγές και κομψό, ένα υβριδικό που προσφέρει μια μοναδική γοητεία στην πόλη. Το αποκλειστικό εξωτερικό χρώμα Dynamic Grey και το εκλεπτυσμένο στυλ δίνουν στο Yaris GR SPORT μια σπορ και συναρπαστική εμφάνιση. Εμπνευσμένο από την Toyota Gazoo Racing η νέα εμπρός κυψελοειδή γρίλια αποπνέει δυναμισμό στην καθημερινότητά σας. Τα σπουδαία πράγματα βρίσκονται στις λεπτομέριες.

Εσωτερικό εμπνευσμένο από αγώνες

Η διάσημη αγωνιστική κληρονομιά του Yaris GR SPORT διακρίνεται σε όλο το εσωτερικό. Κομψά μαύρα υφασμάτινα καθίσματα με εμβληματικές κόκκινες ραφές GR SPORT σας προσκαλούν να το οδηγήσετε. Τα λογότυπα GR SPORT στα προσκέφαλα συμπληρώνουν τα καθίσματα, ενώ οι κόκκινες ραφές στο δερμάτινο τιμόνι και στον λεβιέ ταχυτήτων τονίζουν την εμπνευσμένη από το ράλι εμφάνιση του.

Λεπτομέρειες για σπορ οδήγηση

Ισχυρές, ελαφριές και με αεροδυναμικά στοιχεία, οι νέες ζάντες αλουμινίου 18” machined-face παρέχουν εξαιρετική σταθερότητα και χειρισμό. Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως οι γραμμές των τροχών στο αποκλειστικό κόκκινο χρώμα GR SPORT, παραπέμπουν στην κληρονομιά του οχήματος της Gazoo Racing. Εξαιρετική απόδοση με ακαταμάχητο στυλ.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ YARIS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ YARIS GR SPORT

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021

Η νέα γενιά Yaris χάρη στην υβριδική ηλεκτρική τεχνολογία, την ελκυστική και δυναμική σχεδίαση, την οδηγική συμπεριφορά, την οικονομία, αλλά και την κορυφαία ασφάλεια που διαθέτει, διακρίθηκε από όλους τους ευρωπαίους δημοσιογράφους του θεσμού Car of The Year, ως το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021. Όταν έχεις την ενέργεια να πρωτοπορείς, Why stop?
Opens in new window Μάθετε περισσότερα