1. New Cars
 2. Toyota C-HR

Χαρακτηριστικά που συναρπάζουν, από την πρώτη κιόλας έκδοση

Σχεδιασμένο για την πόλη και όχι μόνο, το νέο Toyota C-HR δεν περνάει απαρατήρητο, δείχνοντας πάντοτε έτοιμο για κάθε πρόκληση.

arrow right
arrow left
 • Ένα concept car για το δρόμο

  Αδύνατο να περάσει απαρατήρητο, συνδυάζει το coupe στυλ με μια ισχυρή εμφάνιση

 • Εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη

  Σχεδιασμένο για κάθε διαδρομή, προσαρμοσμένο στο δικό σου στυλ

 • Πρωτοπόρος στην περιβαλλοντική ευθύνη

  Ένα Hybrid Electric εξ ολοκλήρου βιώσιμο

 • Ένας κόσμος εξηλεκτρισμένων επιλογών

  Επιδόσεις που εμπνέουν και αιχμηρότητα που συναρπάζει

 • Καινοτόμα συστήματα ασφάλειας

  Ολοκληρωμένα συστήματα ασφάλειας, σχεδιασμένα να προστατεύουν εσάς και τους γύρω σας

 • Διαστάσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σου

  Μ 4362 χιλ. Π 1832 χιλ. Υ 1564 χιλ.

 • Ευρύχωρο εσωτερικό με σχεδιαστική ταυτότητα

  Αναδιπλώστε τα πίσω καθίσματα και απελευθερώστε χώρο 1.076 λίτρων

 • Ολοκληρωμένη εγγύηση, πλήρης προστασία

  Το Toyota C-HR σας είναι ασφαλές στα χέρια μας

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/gr/el?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1920BhA3EiwAJT3lSXiJf-TTSletdv25KSVGwbPKLyxVSgleyfBJKg0gaASg_K0FvM3xhBoCDxMQAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy

Πακέτα αξεσουάρ

Ανακαλύψτε την εκπληκτική γκάμα αξεσουάρ για το νέο Toyota C-HR.
No promotion for the moment

Adventure Pack

Λιανική τιμή: 319€

Protection Pack

Λιανική τιμή: 373€

Guardian Pack

Λιανική τιμή: 1.310€

Style Pack

Λιανική τιμή: 337€

Elegance Pack

Λιανική τιμή: 374€

Συχνές ερωτήσεις

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα υβριδικά οχήματα

Η Toyota ξεκίνησε την υβριδική επανάσταση πριν από περισσότερα από 25 χρόνια και συνεχίζει να οδηγεί για έναν κόσμο με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Τα υβριδικά συνδυάζουν την ηλεκτρική κίνηση με ισχυρούς βενζινοκινητήρες για αβίαστη απόδοση και άνεση.

Τα Hybrid Electric και Plug-in Hybrid Electric οχήματα ενσωματώνουν παρόμοιες τεχνολογίες αλλά με μία βασική διαφορά. Και τα δύο εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ δύο πηγών ενέργειας, ενός αποδοτικού βενζινοκινητήρα και μιας αυτοφορτιζόμενης μπαταρίας Hybrid, ωστόσο τα Plug-in Hybrid Electric οχήματα χρησιμοποιούν μπαταρία υψηλότερης χωρητικότητας για να προσφέρουν αυξημένες ηλεκτρικές επιδόσεις.

Μάθετε περισσότερα για τα υβριδικά και τα plug-in υβριδικά οχήματα της Toyota.

Ένα Plug-in Hybrid Electric μπορεί να λειτουργήσει αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση για περίπου 75 χλμ.* χωρίς εκπομπές ρύπων. Εάν πρόκειται να διανύσει μεγαλύτερες αποστάσεις και η μπαταρία του κινδυνεύει να αποφορτιστεί, το αυτοκίνητό σας επιστρέφει στο υβριδικό πρόγραμμα λειτουργίας, συνδυάζοντας βενζίνη και ανακτημένη ενέργεια από τη μπαταρία για να φτάσετε με ασφάλεια στον προορισμό σας. Καμία ταλαιπωρία και απόλυτη ξεγνοιασιά.

*Βάσει WLTP

Τα Plug-in Hybrid Electric οχήματα μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα στους οδηγούς με πολλούς τρόπους. Με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία, ένα Plug-in Hybrid Electric μπορεί να διανύσει έως 100 χλμ. με μόλις 1 λίτρο καυσίμου. Οι χαμηλές εκπομπές CO2 των Plug-in Hybrid Electric συχνά αποτελούν κριτήριο για εκπτώσεις σε τέλη κυκλοφορίας και φορολογία εταιρικών οχημάτων, αλλά και για απαλλαγή από τέλη εισόδου σε κέντρα πόλεων. Και λόγω της μικρότερης φθοράς εξαρτημάτων όπως τακάκια και δισκόφρενα, η συντήρησή τους μπορεί να είναι οικονομικότερη.

Οι μπαταρίες των Plug-in Hybrid αυτοκινήτων της Toyota έχουν κατασκευαστεί με μεγάλη διάρκεια ζωής, τουλάχιστον όση του αυτοκινήτου. Για απόλυτη ξεγνοιασιά, κάθε μπαταρία συνοδεύεται από μία εγγύηση 5-ετών/100.000χλμ.* η οποία με έναν ετήσιο έλεγχο Hybrid Health Check επεκτείνει την κάλυψη της μπαταρίας σας για έως 11 χρόνια.  Χάρη δε στο πρόγραμμα επιστροφής μπαταριών, όταν οι μπαταρίες των υβριδικών οχημάτων μας φτάσουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους, η διαχείρισή τους γίνεται υπεύθυνα και με ασφάλεια.

*Όποιο επέλθει πρώτο

Συχνές ερωτήσεις

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα υβριδικά οχήματα

Η Toyota ξεκίνησε την υβριδική επανάσταση πριν από περισσότερα από 25 χρόνια και συνεχίζει να οδηγεί για έναν κόσμο με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Τα υβριδικά συνδυάζουν την ηλεκτρική κίνηση με ισχυρούς βενζινοκινητήρες για αβίαστη απόδοση και άνεση.

Εναλλάσσοντας απρόσκοπτα τη λειτουργία ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης και ενός αποδοτικού συστήματος ηλεκτροκίνησης, τα Hybrid Electric οχήματα ενσωματώνουν δύο πηγές ενέργειας: ένα βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα.

Κάθε Toyota Hybrid Electric μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά ηλεκτρικά έως το 80% της καθημερινής σας διαδρομής, χάρη στη συνεχή ανάκτηση και αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ εσείς απλά οδηγείτε. 

Τα υβριδικά οχήματα της Toyota διαθέτουν πρωτοποριακή, αυτοφορτιζόμενη τεχνολογία μπαταρίας. Είναι γνωστά ως οχήματα Hybrid Electric επειδή ενσωματώνουν δύο πηγές ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα και τα plug-in υβριδικά, δεν χρειάζεται να τα συνδέσετε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες τους. 

Η πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταρίας ενός Toyota Hybrid είναι σχεδιασμένη για να διαρκεί σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του οχήματος. Μάλιστα, ορισμένα μηχανικά στοιχεία όπως ο συμπλέκτης, ο εναλλάκτης και το μοτέρ της μίζας καταργούνται εντελώς, μειώνοντας περαιτέρω τον κίνδυνο απρόβλεπτων δαπανών στο μέλλον. Και δεν είναι μόνο αυτό! Όλα τα εξαρτήματα της τεχνολογίας Hybrid, συνοδεύονται από την 6ετή/180.000 χλμ.* εγγύηση της Toyota όταν είναι καινούργια, ενώ για την υβριδική μπαταρία, απολαμβάνετε εγγύηση έως 11 έτη.

* Όποιο συμβεί πρώτο.

Υπάρχουν τρεις τύποι υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων: τα ήπια υβριδικά, τα πλήρως υβριδικά και τα plug-in υβριδικά. Τα ήπια υβριδικά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν μία μικρή μπαταρία 48V για να υποστηρίζουν τον κινητήρα κατά την επιτάχυνση και στο ταξίδι, καθώς ο ηλεκτροκινητήρας δεν μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητο από μόνος του. Σε ένα πλήρως ή αυτοφορτιζόμενο Toyota Hybrid Electric, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρή ηλεκτρική ενέργεια για έως και το 80% των αστικών διαδρομών σας, ακόμα και σε ταχύτητες έως 120 χλμ./ώρα. Τα Plug-in Hybrid λειτουργούν όπως τα υβριδικά με τη διαφορά ότι έχουν μπαταρία υψηλότερης χωρητικότητας για ανώτερες ηλεκτρικές επιδόσεις.