1. New Cars
 2. Yaris Cross

Κορυφαία χαρακτηριστικά

Νιώστε αυτοπεποίθηση με το δυναμικό νέο Yaris Cross. Ιδανικό για την πόλη και τον αυτοκινητόδρομο, με μοναδικές δυνατότητες από την πρώτη έκδοση.

arrow right
arrow left
 • Γεννημένο για όλες τις συνθήκες

  Χάρη στο συμπαγές του μέγεθος και στην επιβλητική θέση οδήγησης προσφέρει απόλυτη ευελιξία και δυναμικό στυλ SUV.

 • Απόλυτη άνεση

  Η υψηλή θέση οδήγησης είναι το κλειδί για ήρεμη και ασφαλή οδήγηση.

 • Πάντα σε επαφή με το Toyota σας

  Με την νέα εφαρμογή MyToyota, κάθε διαδρομή ξεκινάει με ένα κλικ.

 • Νιώστε ασφαλείς με τα συστήματα Toyota T-Mate

  Συστήματα ασφαλείας σχεδιασμένα να προσφέρουν peace of mind σε κάθε διαδρομή.

 • Προηγμένη Hybrid οδήγηση

  Οδηγήστε χωρίς συμβιβασμούς, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στον απόλυτο κινητήρα HYBRID 115 και στο νέο δυναμικό HYBRID 130.

 • Αυθεντικός SUV χαρακτήρας

  Το Νέο Yaris Cross σας δίνει την ελευθερία να τα κάνετε όλα και να ξεχωρίσετε.

 • Ξέγνοιαστη καθημερινότητα

  Το μεγάλο εσωτερικό, o χώρος αποσκευών 397λτ και η αναδίπλωση καθισμάτων προσφέρουν ευρυχωρία ώστε να μην μένει τίποτα πίσω.

 • Εγγύηση Toyota

  Η ολοκληρωμένη εγγύηση Toyota προστατεύει το Yaris Cross σας για περισσότερο.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/gr/el?modelId=5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwnei0BhB-EiwAA2xuBuvhFA5CzWKiYXyeo-tK-OSufHFxu75pmbrUyGOyr7L9UzwxFlIYVxoCOrwQAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy

 • HYBRID 115

  Κινητήρας
  Hybrid
  Ισχύς
  116 DIN hp
  Κατανάλωση καυσίμου
  4,5 – 4,8 λίτρα/100χλμ.
  Εκπομπές CO₂
  101 – 108 γρ./χλμ.
  Επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα
  11,2 δευτ.
  Κίνηση τροχών
  2WD & 4WD
  Σύστημα μετάδοσης
  e-CVT
 • HYBRID 130

  Κινητήρας
  Hybrid
  Ισχύς
  130 DIN hp
  Κατανάλωση καυσίμου
  4,8 – 5,1 λίτρα/100χλμ.
  Εκπομπές CO₂
  108 – 116 γρ./χλμ.
  Επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα
  10,7 δευτ.
  Κίνηση τροχών
  2WD & 4WD
  Σύστημα μετάδοσης
  e-CVT

Συχνές ερωτήσεις

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα υβριδικά οχήματα

Η Toyota απαριθμεί περισσότερα από 25 χρόνια καινοτομίας στην υβριδική τεχνολογία και συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος για έναν κόσμο με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Τα υβδριδικά αυτοκίνητα της Toyota συνδυάζουν την ηλεκτροκίνηση με ισχυρούς βενζινοκινητήρες για αβίαστη απόδοση και άνεση.

Εναλλάσσοντας απρόσκοπτα τη λειτουργία ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης και ενός αποδοτικού συστήματος ηλεκτροκίνησης, τα υβριδικά αυτοκίνητα της Toyota ενσωματώνουν δύο πηγές ενέργειας: ένα βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα.

Κάθε υβριδικό αυτοκίνητο Toyota μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά ηλεκτρικά έως το 80% της καθημερινής σας διαδρομής, χάρη στη συνεχή ανάκτηση και αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ εσείς απλά οδηγείτε.

Τα υβριδικά οχήματα της Toyota διαθέτουν πρωτοποριακή, αυτοφορτιζόμενη τεχνολογία μπαταρίας. Είναι γνωστά ως οχήματα Hybrid Electric επειδή ενσωματώνουν δύο πηγές ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα και τα Plug-in Hybrid, δεν χρειάζεται να τα συνδέσετε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες τους. 

Η πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταρίας ενός υβριδικού αυτοκινήτου Toyota είναι σχεδιασμένη για να διαρκεί σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του οχήματος. Μάλιστα, ορισμένα μηχανικά στοιχεία όπως ο συμπλέκτης, ο εναλλάκτης και το μοτέρ της μίζας καταργούνται εντελώς, μειώνοντας περαιτέρω τον κίνδυνο απρόβλεπτων δαπανών στο μέλλον. Και δεν είναι μόνο αυτό! Όλα τα εξαρτήματα της τεχνολογίας Hybrid, συνοδεύονται από την 6ετή/180.000 χλμ.* εγγύηση της Toyota όταν είναι καινούργια, ενώ για την υβριδική μπαταρία, απολαμβάνετε εγγύηση έως 11 έτη.

* Όποιο συμβεί πρώτο.

Υπάρχουν τρεις τύποι υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων: τα ήπια υβριδικά, τα πλήρως υβριδικά και τα plug-in υβριδικά.
Τα ήπια υβριδικά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν μία μικρή μπαταρία 48V για να υποστηρίζουν τον κινητήρα κατά την επιτάχυνση και στο ταξίδι, καθώς ο ηλεκτροκινητήρας δεν μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητο από μόνος του.
Σε ένα πλήρως ή αυτοφορτιζόμενο υβριδικό αυτοκίνητο Toyota μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρή ηλεκτρική ενέργεια για έως και το 80% των αστικών διαδρομών σας, ακόμα και σε ταχύτητες έως 50 km/h.
Τα Plug-in Hybrid λειτουργούν όπως τα υβριδικά με τη διαφορά ότι έχουν μπαταρία υψηλότερης χωρητικότητας για ανώτερες ηλεκτρικές επιδόσεις.

Νομική σημείωση


 

*Η Self-Charging Hybrid τεχνολογία Toyota συνδυάζει την ηλεκτρική κίνηση με ισχυρούς βενζινοκινητήρες για αβίαστη απόδοση και άνεση, ώστε το όχημά σας να φορτίζει αυτόματα ενώ οδηγείτε, επιβραδύνετε ή φρενάρετε, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να διανύσετε αποστάσεις σε ηλεκτρική λειτουργία χωρίς να απαιτείται η σύνδεση με φορτιστή. Η Hybrid τεχνολογία συμβάλει στην ενίσχυση αυτονομίας της μπαταρίας καθώς ο βενζινοκινητήρας αναλαμβάνει όταν η μπαταρία είναι άδεια. Μάθε περισσότερα: https://www.toyota.gr/electrified

**Για περισσότερες πληροφορίες για τα υβριδικά αυτοκίνητα της Toyota επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.toyota.gr/electrified.

***Το Smart Digital Key αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο του 2024. Η διαθεσιμότητα των χαρακτηριστικών και οι προδιαγραφές του οχήματος ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ μοντέλων, βαθμών και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της αγοράς.

†Τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται ισχύουν μόνο για νέα οχήματα και διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση. Ενεργοποιήστε το MyToyota για το όχημά σας για να έχετε πρόσβαση σε συμβατές λειτουργίες ή για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο της επιλογής σας.