1. New Cars

Νέο Corolla Sedan: Πιο ολοκληρωμένο από ποτέ

Το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο παγκοσμίως με πάνω από 50 εκατομμύρια οδηγούς πίσω από το τιμόνι του, παρουσιάζει μια ολιστική ανανέωση εστιάζοντας στην οδηγική απόλαυση με την εισαγωγή της 5ης γενιάς Hybrid Electric τεχνολογίας, στη νέα εποχή ψηφιακής εμπειρίας με το ευφυές σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια σειρά απομακρυσμένων λειτουργιών καθώς και την κορυφαία ενεργητική ασφάλεια με την 3η γενιά του Toyota Safety Sense.

Hybrid Electric

39%*

της διανυθείσας απόστασης πραγματοποιείται με κίνηση αποκλειστικά ηλεκτρικά

63%*

του χρόνου οδήγησης πραγματοποιείται με κίνηση αποκλειστικά ηλεκτρικά
Το ποσοστό αφορά το μέσο ποσοστό των πραγματικών διαδρομών που πραγματοποιήθηκαν αμιγώς ηλεκτρικά από ένα σύνολο περίπου 377 πελατών Corolla Sedan Hybrid Electric στην Ελλάδα μεταξύ 1ης Ιουνίου 2023 και 31ης Δεκεμβρίου 2023. Η συνολική απόσταση που διένυσαν όλοι οι οδηγοί κατά τα 73.234 συνολικά ταξίδια ήταν ~765.866 χιλιόμετρα.Τα αποτελέσματα προέρχονται από οδήγηση σε ποικίλες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες. Τα πραγματικά ποσοστά θα διαφέρουν, για παράδειγμα, μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα ή μεταξύ οδήγησης σε πόλη και αυτοκινητόδρομο. Τα δεδομένα αντιπροσωπεύουν ένα μέρος οδηγών και οχημάτων –οι οποίοι συναίνεσαν να μοιράζονται τα δεδομένα των οχημάτων τους με την Toyota. Μπορεί να διαφέρουν ανά τοποθεσία, στυλ οδήγησης, μοτίβο κυκλοφορίας, μοντέλο οχήματος κ.λπ.Ο χρόνος και η απόσταση EV υπολογίζονται με βάση τη στιγμιαία κατανάλωση καυσίμου < 0,001lt, με αυτή την τιμή διαιρούμενη με τον συνολικό χρόνο οδήγησης ή την απόσταση αντίστοιχα. Η Toyota δεν παρέχει καμία εγγύηση ή δήλωση ότι τα δεδομένα θα είναι ακριβή ή κατάλληλα για τη λήψη αποφάσεων, η οποία θα γίνεται με την αποκλειστική ευθύνη του αναγνώστη. Η Toyota δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν συνέπειες που προκύπτουν άμεσα ή έμμεσα από οποιαδήποτε τέτοια συσχέτιση.
Ζάντες που μαγνητίζουν τα βλέμματα
Νέα, αιχμηρή μπροστινή μάσκα
Προβολείς LED
Στιλάτο και αποδοτικό

Ζάντες που μαγνητίζουν τα βλέμματα

Οι ζάντες αλουμινίου 17” ενισχύουν τον χαρακτήρα του Corolla Sedan. Η χαρακτηριστική machined-face σχεδίαση προσφέρει τρισδιάστατα χαρακτηριστικά, παρέχοντας επιπλέον δυναμισμό.

Νέα, αιχμηρή μπροστινή μάσκα

Μια νέα, δυναμική εμφάνιση με διχτυωτό σχέδιο δημιουργεί μια ξεχωριστή παρουσία στο Corolla Sedan.

Προβολείς LED

Οι προβολείς LED σχηματίζουν κομψές καμπύλες που ενισχύουν την σχεδίαση του αυτοκινήτου παρέχοντας εξαιρετική ορατότητα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Στιλάτο και αποδοτικό

Το νέο Corolla Sedan αποπνέει δυναμισμό με κομψές γραμμές και αεροδυναμικό αμάξωμα.

Εμφάνιση που ξεχωρίζει

Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση του νέου Corolla Sedan δεν μένει απαρατήρητη από κανέναν. Με χαρακτηριστικούς προβολείς Bi-LED και μια κομψή νέα μπροστινή μάσκα, κάθε διαδρομή μαγνητίζει τα βλέμματα.

Καθίσματα υψηλής αισθητικής
Ποιότητα εσωτερικού
Εργονομία και άνεση
Κουμπί εκκίνησης

Καθίσματα υψηλής αισθητικής

Τα κομψά καθίσματα ολοκληρώνουν τέλεια την εμφάνισή του Corolla Sedan. Επιλέξτε το εσωτερικό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σας.

Ποιότητα εσωτερικού

Ο μπλε ατμοσφαιρικός εσωτερικός φωτισμός του νέου Corolla Sedan προσδίδει αισθητική πολυτέλειας και ηρεμίας.

Εργονομία και άνεση

Το βασικό συστατικό της άνεσης του Corolla Sedan είναι τα εργονομικά καθίσματά του, τα οποία καταπραΰνουν οποιαδήποτε δυσφορία από πολύωρη οδήγηση και παραμένουν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Κουμπί εκκίνησης

Το νέο Corolla Sedan εξοπλίζεται με κουμπί εκκίνησης για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.

Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε

Γεμάτο τεχνολογία και με κορυφαία άνεση για κάθε επιβάτη, το Corolla Sedan έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες σας.

Κορυφαίες Επιδόσεις, Μέγιστη Οικονομία

Το νέο Corolla Sedan εξοπλίζεται με την επιλογή δυο κινητήριων συνόλων. Είτε τον 5ης γενιάς Hybrid Electric τεχνολογίας 1.8L κινητήρα 140 ίππων που παρέχει τη βέλτιστη ισορροπία δύναμης και απόδοσης είτε τον ισχυρό βενζινοκινητήρα 1.5L 125 ίππων με την κορυφαία θερμική απόδοση στον κόσμο. Όποιον κι αν επιλέξετε, η χαμηλότερη κατανάλωση της κατηγορίας είναι δεδομένη καθώς και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τεχνολογίας e-CVT που παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό του υβριδικού κινητήρα, ολοκληρώνοντας μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.
Μάθετε περισσότερα
 • Νέα εποχή ψηφιακής εμπειρίας

  Το Corolla Sedan εξοπλίζεται με το νέο, ευφυές σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect. Απολαύστε απρόσκοπτη cloud πλοήγηση, επικοινωνήστε με το όχημά σας μέσω του έξυπνου φωνητικού βοηθού και διατηρήστε το σύστημα σας πάντα ενημερωμένο μέσω των Over The Air (OTA) ενημερώσεων. Η νέα οθόνη αφής 10,5" ενσωματώνει αβίαστα το Apple CarPlay® και το Android Auto™ ενώ η οθόνη οργάνων του οδηγού έχει επίσης ψηφιοποιηθεί πλήρως ενσωματώνοντας οθόνη 12,3" που μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ

Σε μια γεμάτη μέρα, βοηθάει όταν όλα βρίσκονται σε ένα μέρος. Η εφαρμογή MyToyota στο smartphone προσφέρει έξυπνη συνδεσιμότητα μεταξύ του smartphone και του αυτοκινήτου σας. Από τον προγραμματισμό του ταξιδίου σας στο σπίτι μέχρι τον απομακρυσμένο έλεγχο της θερμοκρασίας της καμπίνας και το κλείδωμα/ξεκλείδωμα των θυρών, το MyToyota κάνει την καθημερινότητά σας πιο άνετη και διασκεδαστική.
Μάθετε περισσότερα

Toyota T-Mate – πάντα δίπλα σας

Το Corolla Sedan παρέχει κορυφαίες στην κατηγορία λειτουργίες ασφαλείας. Εξοπλισμένο, με το T-Mate – τον χρήσιμο συνεργάτη σας στην οδήγηση, διαθέτει μια σειρά συστημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να σας υποστηρίζουν και να κάνουν την οδήγηση πιο ασφαλή, είτε βρίσκεστε στον αυτοκινητόδρομο, στην πόλη ή στο παρκάρισμα. Η παρακάτω λίστα εμφανίζει μια επιλογή, ανακαλύψτε το πλήρες περιεχόμενο T-Mate για το Corolla Sedan στη διαμόρφωση του αυτοκινήτου.
 • Σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης (PCS)

  Το σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης μπορεί να ανιχνεύσει και να σας βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις με άλλα οχήματα, πεζούς και ποδηλάτες. Λειτουργεί ειδοποιώντας τον οδηγό με ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις καθώς και υποβοήθηση πέδησης. Εάν ο οδηγός δεν καταφέρει να φρενάρει εγκαίρως, τα φρένα ενεργοποιούνται αυτόματα για να αποτρέψουν τη σύγκρουση. Το σύστημα μπορεί και εντοπίζει αυτοκίνητα, πεζούς, ποδήλατα και μοτοσικλέτες. Επιπλέον, υποστηρίζει την αποφυγή πρόσκρουσης σε διασταύρωση και την υποβοήθηση διεύθυνσης έκτακτης ανάγκης.

 • Σύστημα υπενθύμισης πίσω θέσεων (RSRS)

  Αυτό το σύστημα ειδοποιεί τον οδηγό εάν επιβάτες ή αντικείμενα έχουν ξεμείνει στα πίσω καθίσματα. Η ειδοποίηση περιλαμβάνει: μια προειδοποίηση στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, στη συνέχεια θα ενεργοποιηθούν τα φώτα εκτάκτου ανάγκης καθώς και ηχητική ειδοποίηση.

 • Καταστολή επιτάχυνσης σε χαμηλή ταχύτητα (ASS)

  Το σύστημα διασφαλίζει την ομαλή επιβράδυνση του οχήματος όταν ο οδηγός απελευθερώνει το γκάζι πλησιάζοντας ένα προπορευόμενο όχημα.

 • Adaptive Cruise Control (ACC)

  Αυτό το σύστημα σας κρατά σε μια προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Εάν αυτή η απόσταση αλλάξει, το σύστημα προσαρμόζει την ταχύτητά σας ανάλογα και αν χρειαστεί τα φρένα θα ενεργοποιηθούν για την ακινητοποίηση του οχήματος. Σε συνδυασμό με το σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (RSA), αναγνωρίζει τα όρια ταχύτητας στη διαδρομή και προτείνει τυχόν απαραίτητες ρυθμίσεις.

 • Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας (LTA)

  Χρησιμοποιώντας μία κάμερα με αισθητήρα και ένα ραντάρ χιλιοστομετρικού κύματος, το σύστημα χρησιμοποιεί είτε τη διαγράμμιση του δρόμου εμπρός του οχήματος είτε την πορεία του προπορευόμενου οχήματος, είτε την άκρη του δρόμου για να εκτιμήσει τη θέση του αυτοκινήτου στο δρόμο. Αν το αυτοκίνητο αρχίσει να παρεκκλίνει από τη λωρίδα του, εφαρμόζεται η υποβοήθηση διεύθυνσης για να το επαναφέρει στην πορεία του. Λάβετε υπόψιν ότι το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν το Σύστημα Ειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας και το Adaptive Cruise Control είναι ενεργοποιημένα.

 • Σύστημα Διακοπής Οδήγησης σε Έκτακτη Ανάγκη (EDSS)

  Εάν δεν ανιχνευθεί δράση του οδηγού για κάποιο χρονικό διάστημα, ακούγονται ηχητικές προειδοποιήσεις για να ενημερώσουν τον οδηγό. Σε περίπτωση μη απόκρισης του οδηγού, το όχημα επιβραδύνει και σταματά στην άκρη της λωρίδας του αυτόματα. Τα φώτα κινδύνου ενεργοποιούνται για να προειδοποιήσουν τους άλλους χρήστες του δρόμου και οι πόρτες ανοίγουν για να επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εάν χρειαστεί.

 • Toyota Safety Sense Over-The-Air Ενημερώσεις

  Για πρώτη φορά απολαμβάνετε Over The Air (ΟΤΑ) ενημερώσεις, κρατώντας τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας πάντα ενημερωμένα, ενώ σταδιακά εμπλουτίζονται με νέες λειτουργίες, με μια απλή ενημέρωση.

Toyota Peace of Mind

Η Toyota προσφέρει ένα πλήρες πακέτο εγγύησης με την αγορά κάθε νέου αυτοκινήτου χωρίς έξτρα κόστος. Κάθε νέο Toyota καλύπτεται από πλήρη εγγύηση 6 ετών ή 180.000χλμ. για όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και για κάθε ελάττωμα που οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα. Επιπλέον, με το πρόγραμμα Hybrid Health Check απολαμβάνετε κορυφαία στην κατηγορία εγγύηση υβριδικής μπαταρίας έχοντας έως 11-έτη εγγύηση, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Το πακέτο φροντίδας περιλαμβάνει επίσης, 3-ετή εγγύηση για ελαττώματα στη βαφή και εμφάνιση σκουριάς, 12-ετή αντισκωριακή εγγύηση και 3-ετή εγγύηση σε όλα τα γνήσια αξεσουάρ Toyota.
Μάθετε περισσότερα

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Επιλέξτε έκδοση

3 Επιλογές

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα, δοκιμάστε να αλλάξετε τα επιλεγμένα φίλτρα.

 • Αγοράστε Online
  Corolla - ACTIVE - Sedan 4-θυρο

  Corolla ACTIVE

  Hybrid Electric
  Sedan 4-θυρο
  • +
   6 ηχεία
  • +
   Συνδεδεμένες Υπηρεσίες MyToyota
  • +
   Σύστημα Πολυμέσων Toyota Smart Connect

  Επιλέξτε κινητήρα


  Μηχανικό κιβώτιο 6 M/T | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   129 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   5.7 λτ./100χλμ.

  Από

  21.570,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Μηχανικό κιβώτιο 6 M/T | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   129 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   5.7 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   125 DIN hp
  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   99 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.4 λτ./100χλμ.

  Από

  26.650,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   99 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.4 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   140 DIN hp
 • Αγοράστε Online
  Corolla - ACTIVE PLUS - Sedan 4-θυρο

  Corolla ACTIVE PLUS

  Hybrid Electric
  Sedan 4-θυρο
  • +
   Οθόνη πολυμέσων 10.5''
  • +
   Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός
  • +
   Ψηφιακός πίνακας οργάνων 12.3

  Επιλέξτε κινητήρα


  Μηχανικό κιβώτιο 6 M/T | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   129 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   5.7 λτ./100χλμ.

  Από

  23.920,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Μηχανικό κιβώτιο 6 M/T | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   129 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   5.7 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   125 DIN hp
  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   99 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.4 λτ./100χλμ.

  Από

  28.620,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   99 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.4 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   140 DIN hp
 • Αγοράστε Online
  Corolla - STYLE - Sedan 4-θυρο

  Corolla STYLE

  Hybrid Electric
  Sedan 4-θυρο
  • +
   Εσωτερικός μπλε φωτισμός
  • +
   Ασύρματη φόρτιση Smartphone
  • +
   Θερμαινόμενα καθίσματα (εμπρός/πίσω)

  Επιλέξτε κινητήρα


  Μηχανικό κιβώτιο 6 M/T | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   136 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   6 λτ./100χλμ.

  Από

  27.320,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Μηχανικό κιβώτιο 6 M/T | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   136 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   6 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   125 DIN hp
  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   104 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.6 λτ./100χλμ.

  Από

  31.870,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   104 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.6 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   140 DIN hp

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι τα νέα για το Corolla Sedan.
Εγγραφή

Διαμορφώστε το δικό σας Corolla Sedan και επιλέξτε τα αξεσουάρ που επιθυμείτε!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ COROLLA SEDAN