1. Ο Κόσμος η Εταιρεία της Toyota
  2. Careers

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητήστε τη δική σας ευκαιρία να εργαστείτε στην ομάδα της Toyota Ελλάς, μέλος του ομίλου Inchcape Plc και κάντε το πρώτο βήμα για ένα συναρπαστικό ταξίδι, μαζί με τη Νο1 μάρκα αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η Toyota Ελλάς, μέλος του Ομίλου της Inchcape Plc, εκπροσωπεί τα προϊόντα της Toyota Motor Corporation στην Ελλάδα από το 1986, προσφέροντας υπηρεσίες λιανικής πώλησης, χρηματοδοτήσεις και ασφάλειες.

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε μετακίνηση για όλους, για το σήμερα, το αύριο και για το καλύτερο. Συνεργαζόμαστε και καινοτομούμε, έχοντας τον πελάτη στο επίκεντρο, στηρίζοντας με πάθος το πλάνο ανάπτυξής μας, που στον πυρήνα του έχει την εταιρική υπευθυνότητα.

Την ίδια στιγμή, μέσα από ένα περιβάλλον συμπερίληψης και ομαδικότητας, συμβάλλουμε στον μετασχηματισμό του κλάδου μας και στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους.

Η Inchcape είναι παγκόσμιος ηγέτης στη διανομή αυτοκινήτων με παρουσία σε περισσότερες από 40 αγορές. Συνεργαζόμαστε με μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες του κλάδου για να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη μετακίνηση σήμερα αλλά και στο μέλλον.

Η παγκόσμια ομάδα μας αποτελείται από περισσότερους από 20.000 ταλαντούχους και μοναδικούς ανθρώπους που καλλιεργούν μία κουλτούρα συνεργασίας, χωρίς αποκλεισμούς, και προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Είμαστε μία δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση, αφοσιωμένη στο να διαμορφώσει ένα βιώσιμο και επιτυχημένο μέλλον για τον κλάδο.

Εδώ, θα αξιοποιήσετε πλήρως το δυναμικό σας μέσα από ευκαιρίες καριέρας και εμπειρίες μάθησης. Θα εργαστείτε με τεχνολογία αιχμής, πρωτοποριακή καινοτομία και συναδέλφους με όραμα. Αν έχετε ισχυρό κίνητρο και δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, τότε ελάτε μαζί μας για να δημιουργήσουμε ένα νέο μέλλον.

Αν μοιράζεστε το ίδιο πάθος με εμάς, αναζητήστε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα!
Διαβάστε τη Γενική Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων και τη σύντομη “δήλωση” περί απορρήτου σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο υποβολής βιογραφικού σημειώματος.