1. Ο Κόσμος η Εταιρεία της Toyota
  2. Careers

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Toyota Ελλάς, μέλος του Ομίλου Inchcape plc, σας καλωσορίζει στις “Ευκαιρίες Καριέρας”.

Aν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στο χώρο του αυτοκινήτου, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Toyota Ελλάς σας καλωσορίζει στις “Ευκαιρίες Καριέρας” και σας προσκαλεί να γίνετε το επόμενο μέλος της οικογένειάς της.

Η Toyota Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. είναι από το 1986 μέλος του Πολυεθνικού Ομίλου Inchcape Plc, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα προϊόντα ΤΟΥΟΤΑ και LEXUS της TOYOTA MOTOR CORPORATION. Η Ιnchcape Plc αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους Ομίλους εταιρειών εμπορίας αυτοκινήτων διεθνώς. Δραστηριοποιείται σε 32 αγορές παγκοσμίως, αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους κατασκευαστές και παρέχοντας πολλαπλές υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου, όπως εισαγωγές και διανομές, λιανικές πωλήσεις, χρηματοδοτήσεις και ασφάλειες.

Με σταθερό όραμα «Να είμαστε η πιο αξιόπιστη εταιρεία διανομής και λιανικών πωλήσεων αυτοκινήτων στον κόσμο», εργαζόμαστε ακούραστα με ομαδικό πνεύμα, αλληλοσεβασμό και ακεραιότητα, επιδιώκοντας την καινοτομία, τη διαρκή βελτίωση, τη φροντίδα για το περιβάλλον και φυσικά την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αξίες αδιαμφισβήτητες, με τις οποίες σφυρηλατήθηκε η εταιρεία μας μέσα σε μια δυναμική πορεία 170 χρόνων.

Αν μοιράζεστε μαζί μας το ίδιο πάθος, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα και γίνετε ένας από τους 18.700 ανθρώπους της Inchcape, που έχουν συνδέσει την επαγγελματική τους σταδιοδρομία με την επιτυχημένη πορεία του Ομίλου.
Ελάτε να γράψουμε μαζί με τον πιο συναρπαστικό τρόπο ένα επαγγελματικό μέλλον με όνειρα, στόχους και φιλοδοξίες, έχοντας πάντα τον πελάτη στο κέντρο της φιλοσοφίας μας αλλά και μέσα στην καρδιά μας!

Διαβάστε τη Γενική Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων και τη σύντομη “δήλωση” περί απορρήτου σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο υποβολής βιογραφικού σημειώματος.