1. Electrified
  2. Plug-In Hybrid Electric

Ανακαλύψτε την τεχνολογία Plug-in Hybrid Electric

ΓΙΑΤΙ PLUG-IN HYBRID ELECTRIC;

Τα μοντέλα Plug-in Hybrid της Toyota προσφέρουν τα ίδια πλεονεκτήματα με τα Hybrid Electric οχήματά μας, συνδυάζοντας αμιγή ηλεκτροκίνηση για μικρότερες διαδρομές (έως 75km) και ένα βενζινοκινητήρα για μεγαλύτερα ταξίδια. Η νέα γκάμα υιοθετεί την ισχυρότερη υβριδική τεχνολογία της Toyota μέχρι σήμερα, συνδυάζοντας τις δυναμικές επιδόσεις με την εξαιρετική ηλεκτρική απόδοση προάγοντας την οδική εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο.

Ανεφοδιασμός

Ο ανεφοδιασμός του plug-in υβριδικού σας οχήματος είναι εύκολη υπόθεση. Γεμίζετε το ρεζερβουάρ με βενζίνη, κατά το γνωστό τρόπο, σε πρατήρια ανεφοδιασμού, ώστε να χρησιμοποιείτε τον κινητήρα εσωτερικής καύσης σε πιο μακρινές διαδρομές.

Plug-in

Για ταχεία φόρτιση, εγκαταστήστε ένα σημείο φόρτισης στο γκαράζ ή στην είσοδο του σπιτιού σας και χρησιμοποιήστε δημόσια σημεία φόρτισης για άνεση αν κινήσει. Μπορείτε επίσης να φορτίσετε το Toyota Plug-in Hybrid σας από μία στάνταρ οικιακή παροχή 10A για μεγαλύτερο διάστημα ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Λιγότερες εκπομπές

Έχοντας τη δυνατότητα να διανύετε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα αμιγώς με ηλεκτροκίνηση, απολαμβάνετε αυτονομία 75km χωρίς χρήση καυσίμου ή εκπομπές καυσαερίων.

Πώς λειτουργεί;

Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ στα animations και δείτε πώς λειτουργούν τα Plug-in Hybrid μοντέλα μας.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ TOYOTA PLUG-IN HYBRID ELECTRIC

Εξερευνήστε τη γκάμα των Plug-in Hybrid Electric οχημάτων μας για να ανακαλύψετε περισσότερα για την κορυφαία καινοτομία της Toyota στον κλάδο.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/gr/el?model=re%2Cpg%2Cc-hr&gclid=CjwKCAjw4P6oBhBsEiwAKYVkq8148FzsBsOJ41fjn6KhO3bQWJGIo_au8CCDynj_DpR7iuoNwE45dhoCt-gQAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα plug-in Hybrid Electric αυτοκίνητα; Ρωτήστε απευθείας ένα Plug-in Hybrid Electric!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ RAV4 PLUG-IN HYBRID

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
Μάθετε περισσότερα (Opens in new window)

Η φόρτιση είναι απλή υπόθεση

Αναλόγως τί σας εξυπηρετεί, από το χώρο της οικίας ή της εργασίας σας μέχρι τους δημόσιους σταθμούς φόρτισης, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για την επαναφόρτιση ενός Plug-in Hybrid.
Μάθετε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΗ ΙΣΧΥΣ. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.

Η νέα γκάμα plug-in υβριδικών οχημάτων της Toyota είναι το αποτέλεσμα μιας κληρονομιάς καινοτομιών. Απολαύστε άμεση επιτάχυνση και κορυφαία αυτονομία χάρη στη διπλή ενέργεια που προσφέρει η τεχνολογία Toyota Hybrid και οι μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας.
Μαθετε περισσότερα

Επιδοτήσεις & Κίνητρα

Με τη ζήτηση για τα Plug-in Hybrid και τα Battery Electric οχήματα να αυξάνεται, πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις προσφέρουν κρατικές επιδοτήσεις και κίνητρα για να καταστήσουν την εγκατάσταση ενός οικιακού φορτιστή ακόμα πιο προσιτή. Με προγράμματα που συνεισφέρουν μέχρι 75% στις δαπάνες σας, τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να επιλέξετε επαναφόρτιση στο σπίτι.

ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ PLUG-IN HYBRID

Σε πλήρως αρμονική συνεργασία, ο ηλεκτροκινητήρας και ο κινητήρας εσωτερικής καύσης ενός Plug-in Hybrid προσφέρουν τις δυναμικές επιδόσεις ενός συμβατικού αυτοκινήτου αλλά με πιο οικονομική κατανάλωση καυσίμου. Κάντε περισσότερα χιλιόμετρα με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια και απολαύστε τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων με το Toyota Plug-in Hybrid.
Μάθετε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα plug-in υβριδικά οχήματα, τις διαφορές τους από τους άλλους τύπους οχημάτων και πολλά ακόμα.

Τα Hybrid Electric και Plug-in Hybrid Electric ενσωματώνουν παρόμοιες τεχνολογίες αλλά με μία βασική διαφορά. Και τα δύο εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ δύο πηγών ενέργειας, ενός αποδοτικού βενζινοκινητήρα και μιας αυτοφορτιζόμενης μπαταρίας Hybrid, ωστόσο τα Plug-in Hybrid Electric οχήματα χρησιμοποιούν μπαταρία υψηλότερης χωρητικότητας για να προσφέρουν αυξημένες ηλεκτρικές επιδόσεις.

Ένα Plug-in Hybrid Electric μπορεί να λειτουργήσει αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση για περίπου 75 χλμ. χωρίς εκπομπές ρύπων. Εάν πρόκειται να διανύσει μεγαλύτερες αποστάσεις και η μπαταρία του κινδυνεύει να αποφορτιστεί, το αυτοκίνητό σας επιστρέφει στο υβριδικό πρόγραμμα λειτουργίας, συνδυάζοντας βενζίνη και ανακτημένη ενέργεια από τη μπαταρία για να φτάσετε με ασφάλεια στον προορισμό σας. Καμία ταλαιπωρία και απόλυτη ξεγνοιασιά.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να επαναφορτίσετε ένα Plug-in Hybrid Electric: σε μία οικιακή παροχή (10 A) η διαδικασία ολοκληρώνεται σε περίπου 7,5 ώρες, κάτι που καθιστά την ολονύκτια φόρτιση βολική και, σε πολλές περιπτώσεις, οικονομική. Για βέλτιστη ταχύτητα και ασφάλεια, συνδέοντας ένα ειδικό καλώδιο σε οικιακό φορτιστή Toyota, μία πλήρης φόρτιση επιτυγχάνεται σε περίπου 2,5 ώρες – χρόνος εφάμιλλος με ορισμένων κινητών τηλεφώνων.

Τα Plug-in Hybrid οχήματα μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα στους οδηγούς με πολλούς τρόπους. Με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία, ένα Plug-in Hybrid Electric μπορεί να διανύσει έως 100 χλμ. με μόλις 1 λίτρο καυσίμου. Οι χαμηλές εκπομπές CO2 των Plug-in Hybrid Electric συχνά αποτελούν κριτήριο για εκπτώσεις σε τέλη κυκλοφορίας και φορολογία εταιρικών οχημάτων, αλλά και για απαλλαγή από τέλη εισόδου σε κέντρα πόλεων. Και λόγω της μικρότερης φθοράς εξαρτημάτων όπως τακάκια και δισκόφρενα, η συντήρησή τους μπορεί να είναι οικονομικότερη.

Οι μπαταρίες των Plug-in Hybrid Electric οχημάτων έχουν κατασκευαστεί με μεγάλη διάρκεια ζωής, τουλάχιστον όση του αυτοκινήτου. Για απόλυτη ξεγνοιασιά, κάθε μπαταρία συνοδεύεται από μία εγγύηση 5-ετών/100.000km η οποία – με έναν ετήσιο έλεγχο Hybrid Health Check – επεκτείνει την κάλυψη της μπαταρίας σας για έως 11 χρόνια.  Χάρη δε στο πρόγραμμα επιστροφής μπαταριών, όταν οι μπαταρίες των υβριδικών οχημάτων μας φτάσουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους, η διαχείρισή τους γίνεται υπεύθυνα και με ασφάλεια.

*Όποιο επέλθει πρώτο