1. Electrified
  2. Battery electric

Ανακαλύψτε τα Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα Toyota Battery Electric

Γιατί Battery Electric;

Η νέα γενιά All-Electric οχημάτων της Toyota προσφέρει έναν ασυμβίβαστο συνδυασμό ισχύος, αξιοπιστίας και απόδοσης. Κάθε όχημα της γκάμας μας λειτουργεί μόνο με ενέργεια από τη μπαταρία, χωρίς χρήση καυσίμου ή εκπομπές ρύπων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Φόρτιση στο σπίτι

Η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκίνητου της Toyota είναι ασφαλής, βολική και απλή με τη βοήθεια του παρεχόμενου καλωδίου. Φορτίστε το όχημά σας στο σπίτι, είτε εγκαθιστώντας ένα wallbox για ταχεία φόρτιση είτε σε μία οικιακή πρίζα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε γρήγορη φόρτιση σε δημόσιους ταχυφορτιστές.

Εξαιρετική αυτονομία

Τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της Toyota όπως το bZ4X μπορούν να διανύσουν πάνω από 500 km* με μία πλήρη φόρτιση. (* κύκλος WLTP. Η αυτονομία εξαρτάται από τις επιλογές εκδόσεων, κινητήρων και τις τοπικές συνθήκες οδήγησης.)

11ετής εγγύηση

Για πρόσθετη ξεγνοιασιά, το πρόγραμμα εκτεταμένης φροντίδας εγγυάται ότι η μπαταρία θα εξακολουθήσει να λειτουργεί μέχρι το 70% της αρχικής χωρητικότητάς της μετά από 11 χρόνια ιδιοκτησίας ή οδήγηση ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων. (Με την προϋπόθεση ότι ετήσιοι έλεγχοι υγείας διενεργούνται σε εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης Toyota.)

Πώς λειτουργεί;

Όταν λειτουργεί μόνο με ενέργεια από τη μπαταρία, ένα Battery Electric όχημα έχει μηδενικές εκπομπές. Ανακαλύψτε περισσότερα για τη λειτουργία αυτής της τεχνολογίας κάνοντας κλικ στα παρακάτω animations.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ BATTERY ELECTRIC

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/gr/el?model=de%2Cec%2Ceq%2Cep%2Cev

Η φόρτιση είναι απλή υπόθεση

Από το σπίτι, ή το χώρο εργασίας, ακόμα και τα δημόσια σημεία φόρτισης, υπάρχουν διάφοροι τρόποι επαναφόρτισης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου (EV).
Μάθετε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Αντλώντας από σχεδόν 25 χρόνια εμπειρίας στην ηλεκτροκίνηση, τα Battery Electric οχήματα της Toyota είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εξαιρετική αυτονομία. Στην αιχμή του δόρατος βρίσκεται το Toyota bZ4X, με το οποίο μπορείτε να διανύσετε πάνω από 500 km* με μία πλήρη φόρτιση. (* κύκλος WLTP. Η αυτονομία εξαρτάται από τις επιλογές εκδόσεων, κινητήρων και τις τοπικές συνθήκες οδήγησης.)
Μάθετε περισσότερα

Επιδοτήσεις & Κίνητρα

Με τη ζήτηση για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να αυξάνεται, πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις προσφέρουν κρατικές επιδοτήσεις και κίνητρα για να καταστήσουν την εγκατάσταση ενός οικιακού φορτιστή wallbox ακόμα πιο προσιτή. Με προγράμματα που συνεισφέρουν μέχρι 75% στις δαπάνες σας, τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να επιλέξετε ηλεκτροκίνηση.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Battery Electric, τις διαφορές τους από τους άλλους τύπους οχημάτων και πολλά ακόμα.

Η κύρια διαφορά μεταξύ ενός Hybrid Electric και ενός Battery Electric οχήματος είναι η πηγή ενέργειας που τα τροφοδοτεί. Ένα Hybrid Electric εναλλάσσεται μεταξύ δύο πηγών ενέργειας, ενός βενζινοκινητήρα και μιας αυτοφορτιζόμενης υβριδικής μπαταρίας, ενώ ένα Battery Electric όχημα μπαταρίας λειτουργεί αποκλειστικά με ενέργεια από τη μπαταρία. Τα Battery Electric οχήματα δεν χρησιμοποιούν καύσιμο πλέον του ηλεκτρισμού και έχουν μηδενικές εκπομπές.

Τα σύγχρονα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπαταρίας μπορούν να ταξιδέψουν πιο μακριά από όσο φαντάζεστε. Το νέο Toyota bZ4X μπορεί να διανύσει μέχρι 500χλμ. με μία φόρτιση.

Η φόρτιση του Battery Electric οχήματός σας είναι απλή και βολική. Μπορείτε να φορτίσετε πλήρως το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό σας στο γκαράζ ή στην είσοδο του σπιτιού σας σε μόλις πέντε ώρες. Είτε πρόκειται για ολονύκτια φόρτιση στο σπίτι, είτε στο χώρο εργασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι επίσης εξίσου ασφαλής η επαναφόρτιση από μία οικιακή πρίζα με το καλώδιο του οχήματος. Για ταχεία φόρτιση εν κινήσει, ένα επεκτεινόμενο δίκτυο ταχυφορτιστών σε τοποθεσίες όπως οι σταθμοί σέρβις στον αυτοκινητόδρομο και τα πάρκινγκ αυτοκινήτων στα σούπερ μάρκετ σας επιτρέπουν να φορτίζετε και στο δρόμο σε 30 λεπτά.

Με πολλούς τρόπους, τα Battery Electric μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα σε βάθος χρόνου. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ξανά για καύσιμο, ενώ υπάρχει μία σειρά από κυβερνητικά κίνητρα για οχήματα μηδενικών εκπομπών, είτε αφορούν απαλλαγή από χρεώσεις εισόδου σε κέντρα πόλεων, μειωμένα τέλη στάθμευσης ή φορολογικές εκπτώσεις και μπόνους. Και επειδή οι ηλεκτροκινητήρες και οι μπαταρίες απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, το σέρβις συχνά είναι πιο οικονομικό.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητά προσφέρουν την ίδια ποιότητα, αντοχή και αξιοπιστία όπως όλα τα υπόλοιπα μοντέλα Toyota. Οι μπαταρίες είναι κατασκευασμένες για να υποστηρίζουν το όχημα σε όλη τη διάρκεια ζωής του, και το καθένα καλύπτεται από μία εγγύηση 10 ετών /160.000 χλμ.*, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε απόλυτη ξεγνοιασιά τα επόμενα χρόνια. Όταν μία μπαταρία φτάνει στο τέλος της λειτουργικής ζωής της, το πρόγραμμα επιστροφών μας εξασφαλίζει την ασφαλή και υπεύθυνη διαχείρισή της. 

*Όποιο επέλθει πρώτο