1. Electrified
  2. Hybrid Electric
Με μια ματιά
Με μια ματιά

Toyota Hybrid Electric

Μάθετε περισσότερα για τα αυτοφορτιζόμενα υβριδικά οχήματα μας

Πάνω από 17 εκατομμύρια οδηγοί Toyota Hybrid οδηγούν περισσότερα ηλεκτρικά χιλιόμετρα από όλους τους άλλους, σε καθημερινή βάση. Με την πληρέστερη γκάμα εννέα μοντέλων 4ης γενιάς Hybrid-Electric και κίνηση αποκλειστικά ηλεκτρικά έως το 80% της καθημερινής διαδρομής, όλοι μας μπορούμε να συμβάλλουμε προς μία κοινωνία καλύτερη για όλους.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ TOYOTA HYBRID

23 χρόνια μετά, η εμπειρία μας προσφέρει στην 4η γενιά της τεχνολογίας μας Hybrid Electric, απαράμιλλες επιδόσεις, αυτονομία και ξεγνοιασιά. Η ευφυία της τεχνολογίας μεγιστοποιεί την αποκλειστική χρήση του ηλεκτροκινητήρα, προς όφελος της απόδοσης, χωρίς την ανάγκη εξωτερικής φόρτισης, ενώ συμβάλει σε μία ξεχωριστή οδηγική καθημερινότητα, εντός και εκτός πόλης.

 

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Όπως κάθε μέρος ενός Toyota, έτσι και οι μπαταρίες των Hybrid Electric οχημάτων μας έχουν κατασκευαστεί με μεγάλη διάρκεια ζωής, τουλάχιστον όση του αυτοκινήτου. Για απόλυτη ξεγνοιασιά, κάθε Toyota Hybrid οδηγός απολαμβάνει 11 έτη εγγύηση για την υβριδική μπαταρία, χάρη στο δωρεάν πρόγραμμα Toyota Hybrid Health Check.

Χάρη δε στο πρόγραμμα επιστροφής μπαταριών όταν οι μπαταρίες των εξηλεκτρισμένων οχημάτων μας φτάσουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους, η διαχείρισή τους γίνεται υπεύθυνα και με ασφάλεια. Στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Toyota απορρίπτουν πάνω από το 90% των μπαταριών μας και στοχεύουμε να ανακυκλώνουμε πάνω από το 50% του βάρους της μπαταρίας ενός Hybrid.

 

HYBRID COACHING

Μέσω της εφαρμογής smartphone MyT Connected Services, έχετε στη διάθεσή σας μία μοναδική γκάμα συνδεδεμένων υπηρεσιών που υπόσχονται ασφαλέστερη, πιο απολαυστική και ακόμα πιο αποδοτική οδήγηση. Το Hybrid Coaching σας ‘εκπαιδεύει’ στην οδήγηση του Hybrid, για να επεκτείνετε συνεχώς την κίνηση αποκλειστικά ηλεκτρικά και να μειώνετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα καθημερινά.

 
Ανακαλύψτε την εφαρμογή MyT
Yaris
Από 15.420,00 €
Yaris ACTIVE Hatchback 5-Θυρο
Yaris Cross
Από 19.170,00 €
Yaris Cross ACTIVE
Corolla Hatchback
Από 17.650,00 €
Corolla Hatchback LIVE Hatchback 5-Θυρο
Corolla
Από 17.670,00 €
Corolla LIVE Sedan 4-Θυρο
Corolla Touring Sports
Από 23.010,00 €
Corolla Touring Sports FEEL Touring Sport
C-HR
Από 25.140,00 €
C-HR C-ENTER SUV
RAV4
Από 26.640,00 €
RAV4 Active SUV 5-θυρο

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/gr/el?model=ya%2Cyb%2Ccorolla-hb%2Ccorolla%2Ccorolla-ts%2Cc-hr%2Cra

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι μία πρωτοποριακή τεχνολογία της Toyota που ήδη από το 1997 έχει εφαρμοστεί στο Prius, το πρώτο όχημα πλήρους υβριδικής τεχνολογίας. Από τότε μέχρι σήμερα οι πωλήσεις των Toyota Hybrid ξεπέρασαν τα 11 εκατομμύρια. H τεχνολογία αυτή συνδυάζει τη χρήση ενός ηλεκτροκινητήρα και ενός κινητήρα βενζίνης για την κίνηση του αυτοκίνητου. Οι κινητήρες μπορούν να λειτουργήσουν είτε σε συνεργασία είτε μόνο ο ηλεκτρικός, χαρίζοντάς σας μία δυναμική αίσθηση οδήγησης που συνοδεύεται από μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Τα Toyota Hybrid Electric μπορούν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρική ενέργεια για να κινηθούν και ακόμη και να ταξιδέψουν με ταχύτητες έως και 50 km/h. Το αποτέλεσμα; Μηδενική κατανάλωση καυσίμου, μηδενικές εκπομπές καυσαερίων και σχεδόν αθόρυβη οδήγηση για έως και το 80% των αστικών διαδρομών σας.

Έχετε ακόμα ερωτήσεις σχετικά με το τι είναι ένα υβριδικό αυτοκίνητο; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Τα Toyota Hybrid Electric μπορούν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρική ενέργεια για να κινηθούν και ακόμη και να ταξιδέψουν με ταχύτητες έως και 50 km/h. Είναι γνωστά ως οχήματα «Hybrid Electric» επειδή ενσωματώνουν δύο πηγές ενέργειας: έναν βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Και επειδή τα περισσότερα υβριδικά Toyota είναι αυτοφορτιζόμενα, δεν χρειάζεται να τα συνδέσετε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες τους. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν η μπαταρία εξαντληθεί, η επιπλέον ισχύς από τον κινητήρα την επαναφορτίζει.

Επιπλέον, τα υβριδικά μας διαθέτουν αναγεννητικό φρενάρισμα, έτσι ώστε όταν φρενάρετε ή δεν πιέζετε το γκάζι μια γεννήτρια παράγει ηλεκτρισμό για να αποθηκευτεί στην μπαταρία για αργότερα. Το αποτέλεσμα; Μηδενική κατανάλωση καυσίμου, μηδενικές εκπομπές καυσαερίων και σχεδόν αθόρυβη οδήγηση για έως και το 50% των αστικών διαδρομών σας.

Έχετε ακόμα ερωτήσεις όπως αν τα υβριδικά λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Με εξαίρεση το Prius και το νέο RAV4 Plug-in Hybrid, όλα τα υβριδικά Toyota διαθέτουν πρωτοποριακή, αυτοφορτιζόμενη τεχνολογία μπαταριών. Είναι γνωστά ως οχήματα «Hybrid Electric» επειδή ενσωματώνουν δύο πηγές ενέργειας: έναν βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα και τα plug-in υβριδικά, δεν χρειάζεται να τα συνδέσετε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες τους.

Όταν η μπαταρία εξαντλείται σε ένα Toyota Hybrid, η επιπλέον ισχύς από τον κινητήρα τη φορτίζει ξανά. Δεν είναι μόνο αυτό. Τα υβριδικά μας διαθέτουν αναγεννητικό φρενάρισμα, επομένως όταν φρενάρετε ή κινήστε χωρίς να πιέζετε το γκάζι, μία γεννήτρια παράγει ηλεκτρισμό για να αποθηκευτεί στην μπαταρία για αργότερα.

Εξακολουθείτε να αναρωτιέστε για το εάν πρέπει να φορτίζετε το υβριδικό σας αυτοκίνητο; Να θυμάστε ότι σε ένα Toyota Hybrid Electric δεν υπάρχουν καλώδια, βύσματα και ταλαιπωρία. Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Η Toyota αναπτύσσει την καινοτόμο, αυτοφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία για περισσότερα από 23 χρόνια. Τώρα στην τέταρτη γενιά της, η υβριδική μας τεχνολογία τροφοδοτεί σχεδόν μία στις δύο από τις πωλήσεις μας στην Ευρώπη και θα αποτελέσει τη βάση για μια νέα σειρά ηλεκτρικών μπαταριών (BEV) Toyota που θα είναι διαθέσιμα στις αρχές της δεκαετίας του 2020.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταριών σε ένα Toyota Hybrid Electric έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί για όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου. Μάλιστα, ορισμένα μηχανικά στοιχεία όπως ο συμπλέκτης, ο εναλλάκτης και ο κινητήρας της μίζας αφαιρούνται εντελώς, μειώνοντας περαιτέρω τον κίνδυνο απρόβλεπτων δαπανών στο μέλλον. Και δεν είναι μόνο αυτό! Όλα τα υβριδικά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένης της υβριδικής μπαταρίας, συνοδεύονται από την 5ετή/100.000 χλμ* εγγύση της Toyota από καινούργια.

*Όποιο είναι το συντομότερο.

Ακόμα αναρωτιέστε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε την υβριδική τεχνολογία; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Όλα τα υβριδικά αυτοκίνητα τροφοδοτούνται από έναν συνδυασμό κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρων. Σε σύγκριση με τα ήπια υβριδικά, το κύριο πλεονέκτημα των πλήρως υβριδικών αυτοκινήτων της Toyota είναι το γεγονός ότι οι δύο πηγές ενέργειας λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα η μία από την άλλη.

Τα ήπια υβριδικά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν τους ηλεκτρικούς τους κινητήρες μόνο για να υποστηρίζουν τον κινητήρα κατά την επιτάχυνση και την σταθερή πορεία– ο ηλεκτροκινητήρας δεν μπορεί να τροφοδοτήσει το αυτοκίνητο από μόνος του. Σε ένα πλήρως ή αυτοφορτιζόμενο Toyota Hybrid Electric, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρή ηλεκτρική ενέργεια για έως και το 80% των ταξιδιών σας στην πόλη και όταν ταξιδεύετε με ταχύτητες έως και 50 km/h. Σε υψηλότερες ταχύτητες ή όταν προσπερνάτε στον αυτοκινητόδρομο, ο βενζινοκινητήρας και οι ηλεκτροκινητήρες συνεργάζονται για να σας δώσουν ισχυρή ώθηση.

Έχετε ακόμα ερωτήσεις όπως ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλήρους και ήπιου υβριδικού; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταριών σε ένα Toyota Hybrid Electric έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί για όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου. Και επειδή η μπαταρία ενός Toyota Hybrid Electric αυτοφορτίζεται, δεν χρειάζεται ποτέ να συνδεθεί στην πρίζα για να επαναφορτιστεί. Όλα τα υβριδικά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένης της υβριδικής μπαταρίας, συνοδεύονται από την 5 ετή/100.000 χλμ* εγγύηση της Toyota από καινούργια.

Στο πλαίσιο του Toyota Hybrid Health Check, το υβριδικό σύστημα και η υβριδική μπαταρία του οχήματός σας θα ελεγχθούν από τεχνικούς της Toyota για να διασφαλιστεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Εάν το κάνετε αυτό ετησίως, θα σημαίνει ότι η Toyota σας θα δικαιούται επιπλέον 1 έτος/15.000 χλμ* υβριδικής εκτεταμένης φροντίδας μπαταριών, έως συνολικά 10 χρόνια.

*Όποιο είναι το συντομότερο.

 

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις όπως το πόσο διαρκούν οι μπαταρίες Hybrid; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις Hybrid παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Σε αντίθεση με ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την αυτονομία σε ένα Toyota Hybrid Electric. Με την κορυφαία στην κατηγορία τους απόδοση καυσίμου, έχουν παρόμοια αυτονομία με συγκρίσιμα αυτοκίνητα βενζίνης και ντίζελ. Ακριβώς όπως θα κάνατε σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο, όταν λιγοστεύουν τα καύσιμα, ξαναγεμίζετε και συνεχίζετε το δρόμο σας.

Και επειδή όλα τα υβριδικά Toyota είναι αυτοφορτιζόμενα, δεν χρειάζεται να τα συνδέσετε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες τους. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν η μπαταρία εξαντλείται, η επιπλέον ισχύς από τον κινητήρα την επαναφορτίζει. Δεν είναι μόνο αυτό. Τα υβριδικά μας διαθέτουν αναγεννητικό φρενάρισμα, έτσι ώστε όταν φρενάρετε ή ακινητοποιείτε μια γεννήτρια παράγει ηλεκτρισμό για να αποθηκευτεί στην μπαταρία για αργότερα.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις όπως «what is the range of a Hybrid;» Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Η ισχύς στα Toyota Hybrid Electric εναλλάσσεται απρόσκοπτα μεταξύ δύο πηγών, ενός βενζινοκινητήρα και ενός ηλεκτροκινητήρα. Ο ηλεκτροκινητήρας ενός υβριδικού αυτοκινήτου προσφέρει μία άμεση δύναμη έλξης όταν πατάτε το γκάζι, ενώ σε υψηλότερες ταχύτητες ή όταν προσπερνάτε στον αυτοκινητόδρομο λειτουργεί παράλληλα με τον βενζινοκινητήρα για ισχυρή ώθηση ισχύος.

Με την εισαγωγή ενός υβριδικού κινητήρα 2,0 λίτρων στη νέα Corolla και ενός υβριδικού κινητήρα 2,5 λίτρων στο νέο RAV4, τα Toyota Hybrid Electric είναι πλέον ρυθμισμένα για ακόμα πιο εύκολη απόκριση και ισχύ. Για να σας δώσουμε μια ιδέα, το νέο RAV4 Hybrid Electric επιταχύνει από ακινησία στα 100 km/h σε μόλις 8,1 δευτερόλεπτα και το υβριδικό του σύστημα έχει ικανότητα ρυμούλκησης έως και 1.650 kg

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις για το αν είναι τα Hybrid Electric ισχυρά; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Χάρη στον συνδυασμό ενός βενζινοκινητήρα υψηλής απόκρισης και ενός ισχυρού ηλεκτροκινητήρα, τα αυτοκίνητα Toyota Hybrid Electric είναι διασκεδαστικά στην οδήγηση. Ο ηλεκτροκινητήρας ενός υβριδικού προσφέρει μία άμεση δύναμη έλξης όταν επιταχύνετε σε χαμηλές ταχύτητες, ενώ σε υψηλότερες ταχύτητες ή όταν προσπερνάτε στον αυτοκινητόδρομο λειτουργεί παράλληλα με τον βενζινοκινητήρα για μια ικανοποιητική ώθηση ισχύος.

Με την εισαγωγή ενός υβριδικού κινητήρα 2,0 λίτρων στο νέο Corolla, οι οδηγοί μπορούν πλέον να απολαμβάνουν μια ακόμα πιο ενεργητική οδήγηση. Διαθέτοντας μεγαλύτερη ισχύ και κουπιά τοποθετημένα στο τιμόνι για μια πιο δυναμική οδηγική εμπειρία, το νέο Corolla Hybrid Electric χρειάζεται λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h. Επιπλέον, τα τελευταία υβριδικά Toyota είναι κατασκευασμένα στη νέα πλατφόρμα TNGA της Toyota για πρόσθετη σταθερότητα στις στροφές, οδική συμπεριφορά και οδηγική απόλαυση.

Ακόμα αναρωτιέστε αν είναι τα υβριδικά διασκεδαστικά στην οδήγηση; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο σχετικά με την τεχνολογία υβριδικών αυτοκινήτων. Στην πραγματικότητα, ένα Toyota Hybrid Electric μπορεί να είναι ακόμα πιο εύκολο στην οδήγηση από το αυτοκίνητο που έχετε συνηθίσει. Το υβριδικό μας σύστημα αυτοφόρτισης ελέγχει τον εαυτό του, εναλλάσσοντας απρόσκοπτα μεταξύ αθόρυβης ηλεκτρικής κίνησης και βενζίνης με απόκριση ή και των δύο μαζί για ισχυρότερη ώθηση ισχύος όταν το χρειάζεστε. Χωρίς μοχλούς, κουμπιά ή καντράν.

Επιπλέον, όλα τα υβριδικά Toyota είναι εξοπλισμένα με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε το μοχλό ταχυτήτων στο Drive και να χαλαρώσετε για μια ομαλή, ξεκούραστη και άνετη υβριδική εμπειρία.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις για το αν είναι τα υβριδικά πιο δύσκολα στην οδήγηση; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Τα Toyota Hybrid Electric διαθέτουν δύο πηγές ισχύος που λειτουργούν ανεξάρτητα η μία από την άλλη: έναν συμβατικό βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Σε υψηλότερες ταχύτητες ή όταν προσπερνάτε στον αυτοκινητόδρομο, οι δύο κινητήρες συνεργάζονται για να σας δώσουν ισχυρή ώθηση. Όχι μόνο ο βενζινοκινητήρας ενός Toyota Hybrid Electric είναι πιο αποδοτικός σε αυτές τις ταχύτητες αλλά είναι επίσης αθόρυβος, ξεκούραστος και άνετος όταν ταξιδεύεις.

Με την εισαγωγή ενός υβριδικού κινητήρα 2,0 λίτρων στο νέο Corolla και ενός υβριδικού κινητήρα 2,5 λίτρων στο νέο RAV4, τα Toyota Hybrid Electric προσφέρουν τώρα ακόμη πιο αποτελεσματική και αβίαστη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο, προσφέροντας συνδυασμό απόδοσης και χαμηλών εκπομπών ρύπων.

Έχετε ακόμα ερωτήσεις για το αν είναι τα υβριδικά κατάλληλα για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Αν και τα περισσότερα υβριδικά λειτουργούν με μπροστινή κίνηση υπάρχουν πλέον και τετρακίνητα – ή 4x4 – Toyota Hybrid Electric εντός της γκάμας για όσους χρειάζονται επιπλέον ικανότητα εκτός δρόμου ή παντός καιρού. Τα νέα RAV4 Hybrid Electric και Prius AWD είναι εξοπλισμένα με ένα προηγμένο σύστημα AWD-i που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πολύ ισχυρότερη απόδοση σε δύσκολες συνθήκες και ασφαλή χειρισμό σε ολισθηρές συνθήκες.

Εκτός από τον συνδυασμένο κινητήρα Toyota Hybrid Electric και τον ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτούν τους μπροστινούς τροχούς, μοντέλα όπως το RAV4 Hybrid Electric AWD προσθέτουν έναν δεύτερο ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος για να τροφοδοτεί τους πίσω τροχούς. Αυτό επιτρέπει έως και το 30% της ροπής να κατανέμεται στους πίσω τροχούς για να παρέχει μια σίγουρη απόδοση σε χαλαρές, ολισθηρές επιφάνειες.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις για το αν είναι τα Hybrid Electric ικανά για AWD; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Θα χαρείτε να ακούσετε ότι η οδήγηση ενός Toyota Hybrid Electric το χειμώνα είναι το ίδιο με το να οδηγείτε ένα συμβατικό αυτοκίνητο το χειμώνα. Ένα πλεονέκτημα του υβριδικού μας συστήματος αυτόματης φόρτισης είναι ότι ελέγχει τον εαυτό του, εναλλάσσοντας απρόσκοπτα μεταξύ ηλεκτρικής κίνησης και βενζίνης, και επειδή όλα τα υβριδικά Toyota είναι αυτόματα, δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο για εσάς να ανησυχείτε όταν πέφτει η θερμοκρασία.

Για να είστε ήρεμοι, τα νέα υβριδικά Toyota είναι εξοπλισμένα με συστήματα Traction Control και Vehicle Stability Control, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της πρόσφυσης και του ελέγχου σε ολισθηρές ή παγωμένες επιφάνειες του δρόμου. Εάν θέλετε ένα υβριδικό να αποδίδει σε πιο ακραίες συνθήκες, η Toyota προσφέρει μοντέλα υβριδικής τετρακίνησης (AWD), από το RAV4 Hybrid Electric έως το Prius AWD, που προσθέτουν έναν δεύτερο, τοποθετημένο πίσω ηλεκτροκινητήρα για την κίνηση των πίσω τροχών, για ενισχυμένο κράτημα και σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις όπως το πώς αποδίδουν τα Hybrid Electric το χειμώνα; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Τα υβριδικά Toyota είναι από τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα στην κατηγορία τους. Για μικρά ταξίδια με χαμηλή ταχύτητα ή σε κίνηση σταματήματος-εκκίνησης, στην πραγματικότητα δεν καταναλώνουν καθόλου καύσιμα. Αυτό συμβαίνει επειδή, όπου είναι δυνατόν, λειτουργούν αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα και την υβριδική μπαταρία τους. Για παράδειγμα, ένα Toyota Hybrid Electric όπως το δυναμικό Corolla Hybrid έχει οικονομία καυσίμου έως και 3,4 λίτρα /100 χλμ.

Και επειδή όλα τα υβριδικά Toyota είναι αυτοφορτιζόμενα, διαθέτουν τεχνολογία αναγεννητικής πέδησης, που σημαίνει ότι η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται όταν φρενάρετε ή όταν βρίσκεστε σε αδράνεια αποθηκεύεται στην μπαταρία. Αυτό σας βοηθά να ταξιδέψετε ακόμη περισσότερο με καθαρή ηλεκτρική κίνηση και κάνει το ταξίδι σας ακόμα πιο αποδοτικό στην κατανάλωση καυσίμου. Το αποτέλεσμα; Μηδενική κατανάλωση καυσίμου, μηδενικές εκπομπές καυσαερίων και σχεδόν αθόρυβη οδήγηση για έως και το 80% των αστικών διαδρομών σας.

Έχετε ακόμα ερωτήσεις όπως αν τα υβριδικά είναι αποδοτικά ως προς την κατανάλωση καυσίμων; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Η Toyota αναπτύσσει την πρωτοποριακή, αυτοφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία για περισσότερα από 20 χρόνια. Η πρωτοποριακή μας τεχνολογία υβριδικών μπαταριών έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί για όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου και απόδειξη αυτού φαίνεται σε ορισμένα υβριδικά Toyota που έχουν διανύσει πάνω από ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα με την αρχική τους υβριδική μπαταρία και βενζινοκινητήρα.

Μάλιστα, ορισμένα μηχανικά στοιχεία όπως ο συμπλέκτης, ο εναλλάκτης και ο κινητήρας της μίζας αφαιρούνται εντελώς, μειώνοντας περαιτέρω τον κίνδυνο απρόβλεπτων βλαβών στο μέλλον. Και για να είστε ακόμα πιο ήρεμοι, όλα τα εξαρτήματα Hybrid Electric, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας Hybrid Electric, συνοδεύονται από την εγγύηση 5 ετών/100.000 km* της Toyota από καινούργια. Με τη διεξαγωγή ενός ετήσιου Έλεγχου Υγείας Υβριδικού Toyota, το Toyota σας πληροί τις προϋποθέσεις για έναν επιπλέον χρόνο/15.000 χλμ* υβριδικής εκτεταμένης φροντίδας μπαταριών, έως συνολικά 10 χρόνια.

*Όποιο είναι το συντομότερο.

Ακόμα αναρωτιέστε αν τα υβριδικά είναι αξιόπιστα μακροπρόθεσμα; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Χάρη στην αυξανόμενη δημοτικότητά τους, τις υψηλές αξίες μεταπώλησης και τη γκάμα ανταγωνιστικών προσφορών χρηματοδότησης και χρηματοδοτικής μίσθωσης, τα υβριδικά Toyota δεν είναι πιο ακριβά στην αγορά από συγκρίσιμα αυτοκίνητα βενζίνης ή ντίζελ. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε Toyota Hybrid από μόλις €XX το μήνα.

Τα υβριδικά Toyota όχι μόνο σας εξοικονομούν χρήματα χρησιμοποιώντας λιγότερα καύσιμα, αλλά είναι επίσης πιο προσιτά στο σέρβις. Με εξαρτήματα όπως τα τακάκια φρένων να φθείρονται λιγότερο, καθώς και με βολικά σχέδια σέρβις, το κόστος συντήρησης είναι έως και 5% χαμηλότερο.

Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι τα υβρίδια είναι ακριβά; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω.

Τα Toyota Hybrid Electric κοστίζουν περίπου το ίδιο με οποιοδήποτε συμβατικό αυτοκίνητο για ασφάλιση. Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητάς τους, των υψηλών αξιών μεταπώλησης και μιας σειράς ανταγωνιστικών προσφορών χρηματοδότησης και χρηματοδοτικής μίσθωσης, δεν είναι πιο ακριβά στην αγορά τους από συγκρίσιμα αυτοκίνητα βενζίνης ή ντίζελ.

Επιπλέον, η πρωτοποριακή τεχνολογία υβριδικών μπαταριών μας έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί για όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου και ορισμένα μηχανικά στοιχεία όπως ο συμπλέκτης, ο εναλλάκτης και ο κινητήρας εκκίνησης αφαιρούνται εντελώς, ώστε να μειωθεί το κόστος επισκευής που πρέπει να εξετάσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις όπως αν είναι ακριβή η ασφάλιση των υβριδικών; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Χάρη στα οφέλη του καινοτόμου αναγεννητικού φρεναρίσματος μας, εξαρτήματα όπως τα τακάκια φρένων στα υβριδικά Toyota φθείρονται λιγότερο, με αποτέλεσμα το κόστος συντήρησης να είναι έως και 5% χαμηλότερο.

Ο ηλεκτροκινητήρας και τα εξαρτήματα της μπαταρίας σε ένα Toyota Hybrid Electric δεν απαιτούν συντήρηση και ως δοκιμασμένη τεχνολογία είναι πιο αξιόπιστη από τους σύνθετους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Μάλιστα, ορισμένα μηχανικά στοιχεία όπως ο συμπλέκτης, ο εναλλάκτης και ο κινητήρας της μίζας αφαιρούνται εντελώς, μειώνοντας περαιτέρω τον κίνδυνο απρόβλεπτων δαπανών στο μέλλον.

Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι τα υβριδικα είναι ακριβά στη συντήρηση; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Τα Toyota Hybrid Electric διατηρούν την αξία τους καθησυχαστικά καλά. Χάρη σε μια σειρά πλεονεκτημάτων, από το χαμηλό κόστος λειτουργίας και την προσιτή συντήρηση Hybrid έως τις ολοκληρωμένες εγγυήσεις μπαταριών Hybrid, οι υπολειμματικές αξίες είναι κατά μέσο όρο 4% υψηλότερες από τα συμβατικά αυτοκίνητα.

Με την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας και αποδοτικής ισχύος βενζίνης, τα Toyota Hybrid Electric όχι μόνο εξοικονομούν καύσιμα και χρήματα, αλλά προσφέρουν επίσης κορυφαίες εκπομπές CO2 στην κατηγορία τους. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια σειρά από κυβερνητικά κίνητρα που ωφελούν τα υβριδικά αυτοκίνητα, από την πρόσβαση σε ζώνες χαμηλών εκπομπών έως τις μειωμένες χρεώσεις στάθμευσης, διασφαλίζοντας ότι ακόμη και με χρήση 4-5 ετών, οι αξίες μεταπώλησης παραμένουν ισχυρές.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις όπως αν τα υβριδικά διατηρούν την αξία τους; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Η Toyota πρωτοστάτησε στην τεχνολογία Hybrid Electric με το Prius το 1997. Σήμερα, ως ηγέτης των Hybrid electric με περισσότερους από 12 εκατομμύρια οδηγούς Hybrid Electric σε όλο τον κόσμο, προσφέρουμε μια σειρά από εννέα διακριτικά μοντέλα που ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής, από υβριδικά SUV έως υβριδικά αυτοκίνητα πόλης.

Είτε πρόκειται για την ελκυστικότητα του δυναμικού C-HR Hybrid Electric crossover είτε για ένα κομψό Yaris Hybrid Electric αυτοκίνητο πόλης, ενός τετρακίνητου RAV4 Hybrid Electric ή ενός ευρύχωρου υβριδικού wagon Corolla, είμαστε σίγουροι ότι η Toyota έχει το καλύτερο υβριδικό αυτοκίνητο για εσάς.

Ακόμα σκέφτομαι ποιο είναι το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις παρακάτω ή βρείτε το Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.

Χάρη στην εντυπωσιακή τους απόδοση καυσίμου, τα Toyota Hybrid Electric όχι μόνο σας εξοικονομούν καύσιμα και χρήματα, αλλά σας προσφέρουν μια σειρά από επιπλέον οφέλη.

Με την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ αθόρυβης ηλεκτρικής κίνησης σε χαμηλές ταχύτητες και αποδοτικής ισχύος βενζίνης όταν αυξάνονται οι ταχύτητες, τα Toyota Hybrid Electric προσφέρουν επίσης κορυφαίες εκπομπές CO2 στην κατηγορία. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια σειρά από κυβερνητικά κίνητρα που ωφελούν τα υβριδικά αυτοκίνητα, από την πρόσβαση σε ζώνες χαμηλών εκπομπών ρύπων έως τα μειωμένα τέλη στάθμευσης και τα φθηνότερα τέλη κυκλοφορίας. Και επειδή τα Toyota Hybrid Electric είναι όλα αυτοφορτιζόμενα, οι μπαταρίες τους δεν χρειάζεται ποτέ να συνδεθούν στην πρίζα.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις όπως υπάρχουν επιπλέον οφέλη στα υβριδικά αυτοκίνητα; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε άλλες δημοφιλείς ερωτήσεις ή βρείτε το καλύτερο Hybrid Electric για εσάς στη γκάμα μας.