1. Electrified
 2. Charging

Φόρτιση Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου Toyota All-Electric

Η φόρτιση της μπαταρίας του Toyota σας είναι απλή υπόθεση, είτε βρίσκεστε στο δρόμο είστε στο σπίτι, χάρη σε μία ποικιλία επιλογών εύκολης φόρτισης.

Οικιακό wallbox

Είναι οι επιτοίχιοι φορτιστές, που συναντάμε σε γκαράζ κατοικιών, καθώς και σε πολλά πάρκινγκ αυτοκινήτων εταιριών. Tα wallboxes, παρέχουν ταχύτερη φόρτιση σε σύγκριση με τους φορτιστές που συνδέονται σε οικιακή πρίζα ενώ παράλληλα και σε πολλές περιπτώσεις παρέχουν δεδομένα για την ισχύ φόρτισης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας.
Μάθετε περισσότερα

Οικιακή φόρτιση

Ακόμα και χωρίς ειδικό wall box, μπορείτε να φορτίσετε ένα EV από μία οικιακή πρίζα, αν και δεν είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Η οικιακή φόρτιση είναι απόλυτα ασφαλής αλλά συνιστάται ο έλεγχος της πρίζας για την καταλληλότητά της από έναν πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο.

Ταχεία φόρτιση

Σημεία ταχείας φόρτισης υπάρχουν σε δημόσιους χώρους, από σταθμούς σέρβις στον αυτοκινητόδρομο μέχρι πρατήρια ανεφοδιασμού και σουπερμάρκετ.

Βρείτε τον κατάλληλο φορτιστή για τις ανάγκες σας

Έχοντας μοντέρνο σχεδιασμό, και πληρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής, οι electric car chargers φορτιστές Toyota Wallbox είναι ιδανικοί για οχήματα Toyota Plug-in Hybrid & Toyota Electric.

 • Βασική έκδοση wallbox

  Η καλύτερη επιλογή για κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων (PHEV)

  Μέγιστη ισχύς: 22 kW
  Φίσα σύνδεσης: Type 2
  Καλώδιο: Mode 3
  Μήκος καλωδίου: 6m
  Εγκατάσταση: Σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο
  Εγγύηση: 3 χρόνια

 • Συνδεδεμένο έτοιμο wallbox

  Το καλύτερο για απομακρυσμένο έλεγχο (remote control)

  Μέγιστη ισχύς: 22 kW
  Φίσα σύνδεσης: Type 2
  Καλώδιο: Mode 3
  Μήκος καλωδίου: 6m
  Εγκατάσταση: Σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο
  Πρόσβαση: Κλείδωμα/ξεκλείδωμα μέσω RFID
  Συνδεσιμότητα: WiFi ή 4G
  Εγγύηση: 3 χρόνια 

Αξεσουάρ φόρτισης

 • Καλώδιο φόρτισης

  Όταν ταξιδεύετε και θα χρειαστεί αν φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο δρόμο, χρησιμοποιήστε το καλώδιο φόρτισης (διαθέσιμο σε μήκη 5m, 7.5m ή 10m) για να συνδέσετε το όχημά σας με ένα δημόσιο σταθμό φόρτισης.

 • Τσάντα αποθήκευσης καλωδίου

  Αυτή η πρακτική τσάντα διατηρεί το καλώδιο φόρτισης σε καλή κατάσταση ώστε να μην μπερδεύεται και να μεταφέρεται με τάξη στο χώρο αποσκευών.

Με το MyToyota, έχετε τον έλεγχο

Είτε προγραμματίζετε τους χρόνους φόρτισης από τον καναπέ σας είτε ελέγχετε την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας ενώ κάνετε τα ψώνια σας, η εφαρμογή για smartphone MyToyota φέρνει τον έλεγχο του Toyota σας στις άκρες των δακτύλων σας.

 • Έλεγχος στάθμης μπαταρίας

  Παρακολουθήστε το επίπεδο της μπαταρίας σας και ενεργοποιήστε τη φόρτιση από απόσταση χρησιμοποιώντας το κινητό σας.

 • Προγραμματισμός φόρτισης

  Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα φόρτισης βασισμένο είτε στην ώρα έναρξη – πότε η φόρτιση θα ξεκινήσει – ή στην ώρα αναχώρησης– όταν θέλετε το αυτοκίνητο να είναι πλήρως φορτισμένο – η υπηρεσία θα ενεργοποιήσει αυτόματα τη φόρτιση ώστε να η μπαταρία να είναι πλήρως φορτισμένη την ώρα αναχώρησης.

 • Επισκόπηση δεδομένων ταξιδιού

  Δείτε αναλυτικά δεδομένα κάθε ταξιδιού και σε ποιες περιπτώσεις το δυνατό φρενάρισμα ή η έντονη επιτάχυνση επηρεάζουν την οικονομία του οχήματός σας.

 • Δημόσια φόρτιση

  Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή MyToyota για να εντοπίζετε και να ξεκλειδώνετε δημόσιους φορτιστές όπου κι αν βρίσκεστε.

Κατεβάστε το MyToyota app σήμερα.
app storegoogle store

Συμβουλές για μεγιστοποίηση της ηλεκτρικής αυτονομίας σας

 • Υιοθετήστε ένα ήπιο στυλ οδήγησης

  Όταν οδηγείτε ένα All-Electric αυτοκίνητο, το ‘ελαφρύ πόδι’ στο γκάζι μεγιστοποιεί την οδηγική αυτονομία σας. Πατώντας τέρμα το γκάζι, η μπαταρία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου αδειάζει πολύ πιο γρήγορα. Αν και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προσφέρουν άμεση ροπή, η ήπια χρήση του πεντάλ του γκαζιού θα μεγιστοποιήσει την αυτονομία του αυτοκινήτου.

 • Μειώστε ταχύτητα

  Όπου είναι εφικτό, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ταχύτητά σας κάτω από 100 km/h για να ενισχύσετε την αυτονομία της μπαταρίας στη συνέχει. Σύμφωνα με το Υπουργείο Ενέργειας, μειώνοντας την ταχύτητα κατά 10 χλμ./ώρα, καταναλώνετε κατά 14% λιγότερη ενέργεια. Χρησιμοποιήστε το Eco mode για πιο ήπια επιτάχυνση.

 • Μεγιστοποιήστε την αναγεννητική πέδηση

  Αξιοποιώντας τη λειτουργία αναγεννητικής πέδησης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου για ανάκτηση ενέργειας μπορείτε να απολαμβάνετε μέγιστη αυτονομία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ενεργοποιήστε το μέγιστο επίπεδο ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης ώστε να αποστέλλεται πρόσθετη ενέργεια στις μπαταρίες του οχήματος κατά την επιβράδυνση.

 • Χρησιμοποιήστε το καλοριφέρ έξυπνα

  Η λειτουργία του καλοριφέρ του All-Electric οχήματός σας μπαταρίας, ειδικά στην υψηλότερη σκάλα, μπορεί να καταναλώσει την ενέργεια της μπαταρίας. Το χειμώνα, λειτουργείτε τον κλιματισμό στη χαμηλή σκάλα και αξιοποιήστε στα θερμαινόμενα καθίσματα και το τιμόνι για μία ευχάριστη θερμοκρασία χωρίς να αδειάσει η μπαταρία. Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας pre-heating ενώ το αυτοκίνητο φορτίζεται, περιορίζεται η ανάγκη για χρήση της θέρμανσης ενώ οδηγείτε.