1. Ο Κόσμος η Εταιρεία της Toyota
  2. News, Stories and Events
  3. Online kratisi autokinitou

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ONLINE ΤΟ TOYOTA ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

Η Toyota πρωτοπορεί για εσάς, για να σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία Online Κράτησης Αυτοκινήτου.
Έτσι, χωρίς καμία φυσική επαφή, χωρίς καμία καθυστέρηση και με απόλυτη ασφάλεια μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι σας, επιλέγοντας, εξατομικεύοντας και παραγγέλνοντας με προτεραιότητα το μοντέλο της αρεσκείας σας online.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

01

Διαμόρφωση

Διαμορφώστε το νέο σας αυτοκίνητο επιλέγοντας έκδοση, χρώμα και αξεσουάρ.
02

Επιλογή Εξ. Εμπόρου

Επιλέξτε Εξουσιοδοτημένο Έμπορο, συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και καταβάλετε το τέλος κράτησης (προκαταβολή) με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
03

Ολοκλήρωση παραγγελίας

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας, σε επικοινωνία με τον Εξ. Έμπορο που επιλέξατε χωρίς να χρειαστεί να παρευρεθείτε στην έκθεση.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Ευελιξία

Παραγγέλνετε όποτε θέλετε και δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων, αν αλλάξετε γνώμη εντός 30 ημερών.

Ευκολία

Χρειάζεστε μόνο λίγα λεπτά, μετά την διαμόρφωση του αυτοκινήτου σας, για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Προσωποποιημένη υποστήριξη

Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη για να σας υποστηρίξει.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ TOYOTA

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/gr/el?onlineSales=modelOnlineSales

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όλα τα μοντέλα Toyota που εμφανίζονται στο Toyota.gr

Η διαδικασία αποτελείται από τα εξής απλά βήματα:
Α. Αφού έχετε διαμορφώσει το αυτοκίνητο που θέλετε να παραγγείλετε, κάντε κλικ στην επιλογή «Παραγγείλτε Online».
Β. Για να προχωρήσετε στη διαδικασία της Online κράτησης θα πρέπει να συνδεθείτε στο My Toyota. Αν δεν έχετε λογαριασμό θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν επιλέγοντας «Δεν έχω λογαριασμό».
Γ. Επιλέγετε τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota με τον οποίο επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
Δ. Εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας κτλ.
Ε. Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία της κράτησής σας
ΣΤ. Στο τελευταίο βήμα θα πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους και προϋποθέσεις της online κράτησης και στη συνέχεια θα πρέπει να ολοκληρώσετε την πληρωμή της προκαταβολής.
Ζ. Η κράτησή σας έχει ολοκληρωθεί! Στο σημείο αυτό μπορείτε να δείτε ξανά όλα τα στοιχεία της κράτησής σας. Θα λάβετε επίσης ένα email με τα ίδια στοιχεία.

Ο εξουσιοδοτημένος έμπορος που επιλέξατε κατά τη διάρκεια της κράτησής θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας κατευθύνει για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του αυτοκινήτου.

Μόλις το αυτοκίνητο είναι έτοιμο προς παράδοση, ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Toyota θα σας ενημερώσει για την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας online θα πρέπει να έχετε καταβάλει κάποιο ποσό κράτησης σαν προκαταβολή για την παραγγελία. Η πληρωμή γίνεται online με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Η εξόφληση του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota της επιλογής σας, μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Για την εξόφληση της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε χρήση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων Toyota

Ακολουθώντας την διαδικασία που ορίζεται μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας online, μπορείτε στον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota της επιλογής σας να ολοκληρώσετε την παραγγελία με τον τρόπο που επιθυμείτε, ως εταιρική ή ιδιωτική αγορά. Η επιλογή leasing δεν είναι εφικτή από τη διαδικασία.

Μία εκτίμηση μέσου χρόνου παράδοσης των αυτοκινήτων αναγράφεται στη σελίδα ολοκλήρωσης της διαμόρφωσης πριν την online κράτηση αυτοκινήτου. Για το ακριβή χρόνο παράδοσης του αυτοκινήτου θα σας ενημερώνει ο Εξ. Έμπορος Toyota.

Κατά τη διαδικασία της κράτησης online, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον Έμπορο με τον οποίο θα προχωρήσετε την παραγγελία σας. Σε αυτό το βήμα υπάρχει διαθέσιμη λίστα του δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Toyota για την επιλογή σας.

Ο μόνος διαθέσιμος τρόπος πληρωμής είναι μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας Visa, MasterCard, Electron Visa και Maestro.

Με την εμφάνιση της επιβεβαίωσης κράτησης στον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota, η οποία σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά όταν ολοκληρωθεί επιτυχώς η κατάθεση του ποσού κράτησης, μπορείτε να προχωρήσετε με την παραγγελία σας.
Κατά περίπτωση δύναται να είναι δεκτή η μεταβίβαση της κράτησης για συγγενείς πρώτου βαθμού, διαφοροποιώντας τα στοιχεία της παραγγελίας.

Η ακύρωσή σας θα πραγματοποιηθεί αν εντός της περιόδου ισχύος της κράτησης (30 ημέρες) έχετε ειδοποιήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον Έξ. Έμπορο της επιλογής σας ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας ή αν για οποιοδήποτε λόγο δεν ολοκληρωθεί η παραγγελία του αυτοκινήτου. Στις περιπτώσεις αυτές σας επιστρέφεται εξ’ ολοκλήρου το ποσό κράτησης.

Σε περίπτωση που δεν έχετε επικοινωνήσει με τον εξουσιοδοτημένο έμπορο για να ολοκληρώσετε τις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εντός των 30 ημερών, το τέλος κράτησης θα επιστραφεί μέσω της ίδιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή του.

Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σε συνεννόηση με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota όπου θα συνάψετε το συμφωνητικό παραγγελίας.

Το συνολικό ποσό που αναγράφετε στο Toyota.gr και στην κράτησή σας, περιλαμβάνει το αρχικό κόστος αγοράς του αυτοκινήτου, το πιθανό επιπλέον κόστος μεταλλικού χρώματος, πιθανές επιπλέον επιλογές (αξεσουάρ) που έχετε επιλέξει κατά την διαμόρφωση και πιθανή έκπτωση προωθητικού προγράμματος που είναι σε ισχύ την στιγμή της κράτησης. Τα μοναδικά έξοδα που θα είναι επιπρόσθετα αφορούν τα έξοδα έκδοσης πινακίδων. Τυχόν έξοδα που αφορούν τη χρηματοδότηση δεν αφορούν την Toyota Ελλάς.

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, η επιστροφή του τέλους κράτησης θα πραγματοποιηθεί στην ίδια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή του τέλους κράτησης, εντός πέντε (5) ημερών μετά την παραλαβή του αιτήματος ακύρωσης της παραγγελίας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις Online κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το2102808 555 (ΔΕ-ΠΑ από 09.00 εώς 17.00) ή στο customer@toyota.gr