WELCOME BACK RALLY ACROPOLIS

ΔΥΟ ΘΡΥΛΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ
  • Το Rally Acropolis, ένας από τους πιο ιστορικούς και απαιτητικούς αγώνες, του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ επιστρέφει εκεί που ανήκει! Από την πρώτη στιγμή η TOYOTA στηρίζει με υπερηφάνεια τον εθνικό μας αγώνα ως μεγάλος χορηγός και πρωταγωνιστής σε αυτόν με την αγωνιστική ομάδα Toyota GAZOO Racing. Η TOYOTA GAZOO Racing συναγωνίζεται έχοντας ως βάση ένα αυτοκίνητο παραγωγής και όχι ένα αυτοκίνητο που αναπτύσσεται για τους αγώνες μόνο. Σε αυτό το αυτοκίνητο γίνονται όλες οι βελτιώσεις που πρέπει ώστε να οδηγηθεί σε extreme συνθήκες και έτσι συμβάλει σε ένα καλύτερο αυτοκίνητο παραγωγής.

gallery_ra

 

gallery_ra_1

 
RALLY ACROPOLIS
  • Το Rally Acropolis είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους αγώνες αυτοκινήτου. Ξεκίνησε να διοργανώνεται το 1951 και φέτος μετά από διακοπή 8 χρόνων είναι και πάλι μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ WRC. Αποτελεί ίσως το σημαντικότερο αθλητικό & θεματικού τουρισμού γεγονός που διοργανώνει η χώρα μας και προβάλει μια άλλη Ελλάδα, του βουνού & της φύσης σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται από τα πιο απαιτητικά και ανταγωνιστικά Ράλλυ του πρωταθλήματος. Η Toyota έχει πλούσια ιστορία στον αγώνα που ξεκίνησε με την νίκη στον αγώνα με τον Σάινθ και την Toyota Celica GT-4, αλλά και πολλές ακόμα χρυσές σελίδες με ελληνικά και ξένα πληρώματα.

TOYOTA GAZOO RACING
  • Η πλούσια ιστορία της Toyota στους αγώνες ράλλυ ξεκίνησε το 1957 και κορυφώθηκε με την πρώτη νίκη WRC στο Ράλι των 1.000 Λιμνών το 1975. Οδηγοί superstar όπως ο Juha Kankkunen και ο Carlos Sainz βρέθηκαν στο τιμόνι θρυλικών αυτοκινήτων όπως το Celica GT-Four και το Corolla WRC. Το 1999, η Toyota έγραψε ιστορία κερδίζοντας τον 3ο τίτλο της ως κατασκευαστής και 4ο για τους οδηγούς της με τον Tommi Makinen. Tο 2000 σταματάει η συμμετοχή μας στα ράλλυ έως το 2015 όταν ο Akio Toyoda ανακοίνωσε ότι η Toyota θα επέστρεφε στο WRC το 2017.
  • Η επιστροφή με την αγωνιστική ομάδα Toyota GAZOO Racing και το Toyota Yaris WRC είναι θριαμβευτική μιας και κέρδισε το πρωτάθλημα κατασκευαστών το 2018 και των οδηγών το 2019 & 2020, ενώ φέτος προηγείται τόσο στο πρωτάθλημα κατασκευαστών όσο και στων οδηγών. To Rally Acropolis αναμένεται συναρπαστικό! Ο ιδρυτής μας Κiichiro Toyoda μας άφησε ως παρακαταθήκη: Προκειμένου ένας κατασκευαστής να δοκιμάζει την αντοχή και τις επιδόσεις των αυτοκινήτων του, πρέπει να συμμετέχει σε αγώνες, να αναδεικνύει τις δυνατότητές του και να συναγωνίζεται με στόχο την ανωτερότητα στην οδηγική συμπεριφορά.

gallery_des-ext_14
gallery_rally_acropolis_win

ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ!
  • Συμμετέχουμε στους αγώνες αυτοκινήτου ώστε εσείς να οδηγείτε καλύτερα και κυρίως ασφαλέστερα αυτοκίνητα. Η επιρροή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη δημιουργία καλύτερων και κυρίως ασφαλέστερων αυτοκινήτων είναι μία αδιαμφησβήτητη αλήθεια.
  • Η νίκη στον αγώνα μπορεί είναι βασική προτεραιότητα μας, αλλά ο κυριότερος στόχος είναι η τελειοποίηση υπαρχόντων ή κυρίως η ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών που θα μεταφερθούν στα αυτοκίνητα που οδηγούμε καθημερινά. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει επιδράσει σε υπέρμετρο βαθμό στις τεχνολογίες που σήμερα συναντάμε από ένα αυτοκίνητο πόλης έως ένα σκληροτράχηλο SUV.
  • Από την κίνηση στους 4τροχούς, την ενεργητική ανάρτηση ή ακόμα και τα χειριστήρια με βάση τα οποία ελέγχεις όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου σου, χωρίς να πάρεις τα χέρια σου από το τιμόνι, είναι όλα τεχνολογίες που γεννήθηκαν στα motorsports.

Toyota GAZOO Racing. Pushing the limits for Better

Το Rally Acropolis επιστρέφει!
Ξεσκονίζουμε τα αγωνιστικά μας για να σκονίσουμε πάλι τα ελληνικά βουνά.

Το Rally Acropolis επιστρέφει! H TOYOTA επιστρέφει στον αγαπημένο της αγώνα!

Welcome Back
Στις πιο σκληρές διαδρομές του WRC. Στον πιο ιστορικό αγώνα αυτοκινήτου το ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ. Έχουμε γράψει τη δική μας ιστορία. Ελάτε να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί το νέο κεφάλαιο 09-12 Σεπτεμβρίου στα ελληνικά βουνά!

Εμείς αγωνιζόμαστε, εσείς κερδίζετε!
Στόχος εκτός από την νίκη, είναι και να βελτιώνουμε καλύτερα και ασφαλέστερα αυτοκίνητα!

Κάθε ειδική διαδρομή που τρέχουμε, τερματίζει στη δική σου καθημερινότητα!
Συμμετέχουμε στους αγώνες αυτοκινήτου ώστε εσείς να οδηγείτε καλύτερα και κυρίως ασφαλέστερα αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμα

Η Τoyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Η Τoyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) προβάλλει όλες τις τεχνολογίες αιχμής: κινητήρες 1.000 ίππων, ανώτερες ταχύτητες 330χλμ./ώρα και πλευρικές δυνάμεις στα όρια της ανθρώπινης αντοχής. Για την TOYOTA GAZOO Racing, το WEC αποτελεί το απόλυτοπεδίο δοκιμών για να αναπτύξουμε τα υβριδικά οχήματα νέας γενιάς. Πέρα από κάθε όριο. H Τοyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι Πέρα από κάθε όριο. H Τοyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι H TOYOTA GAZOO Racing, με όπλα τη γνώση και την εμπειρία, ένα δυνατότερο και ταχύτερο Yaris WRC και τρία έμπειρα πληρώματα, συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) FIA 2018, ξεπερνάει τα όρια και πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα. Σκληρός ανταγωνισμός, δυνατές προκλήσεις. H Toyota στο Rally Dakar Σκληρός ανταγωνισμός, δυνατές προκλήσεις. H Toyota στο Rally Dakar Το Rally Dakar σημαίνει κάτι παραπάνω από ταχύτητα. Η ποιότητα, η αντοχή και η αξιοπιστία κρίνουν εξίσου το αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε περισσότερα για το συμμετοχή της TOYOTA GAZOO Racing σε αυτό το θρυλικό ράλι. Ο θρύλος επιστρέφει. Toyota GR Supra Racing Concept. Ο θρύλος επιστρέφει. Toyota GR Supra Racing Concept. To GR Supra Racing Concept αναβιώνει το όνομα και το πνεύμα ενός από τα πιο εμβληματικά μοντέλα στην ιστορία των σπορ αυτοκινήτων Toyota. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: την επιστροφή του Supra.