Πλεονεκτήματα των Toyota Hybrid

για την επιχείρησή σας

Tα Toyota Hybrid αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Προσφέρουν κορυφαίο συνολικό κόστος χρήσης στην κατηγορία τους, εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές CO2 που επιφέρουν χαμηλότερη φορολόγηση και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού. Τα Toyota Hybrid εργάζονται σκληρά για να εξοικονομούν χρήματα για εσάς και την επιχείρησή σας.

Η μεγαλύτερη σειρά υβριδικών οχημάτων

Γεννήθηκε το 1997 και έκτοτε η οικογένεια των Toyota Hybrid δεν σταμάτησε να μεγαλώνει. Σήμερα, μπορείτε να επιλέξετε από μία ευρεία γκάμα υβριδικών μοντέλων (Yaris, Auris, Αuris Touring Sports, Toyota C-HR, Prius και RAV4) που καλύπτει κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας.

/
Αξεπέραστη ποιότητα και αξιοπιστία

Τα Toyota Hybrid θα γίνουν αναπόσπαστα μέλη της ομάδας σας. Με την ποιότητα και αξιοπιστία της Toyota, το χαμηλό κόστος συντήρησης και την αξεπέραστη εγγύηση Toyota αποτελούν την καλύτερη επιλογή!

/
Κορυφαίο στην κατηγορία συνολικό κόστος χρήσης

Χάρη στην άψογη συνεργασία ενός βενζινοκινητήρα και ενός ηλεκτροκινητήρα, τα Toyota Hybrid σας διασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, εξοικονομώντας για εσάς χρήματα. Επιπλέον, με το χαμηλό κόστος συντήρησης λόγω των λιγότερων μηχανικών μερών, αλλά και τα χαμηλά ή μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, τα υβριδικά αυτοκίνητα Toyota προσφέρουν το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας (Total Cost of Ownership) στην κατηγορία τους.

/
Χαμηλές εκπομπές ρύπων

Οι επιδράσεις του επιπέδου εκπομπών CO2 συνδέονται άμεσα με το κόστος των τελών κυκλοφορίας και έμμεσα όπως για παράδειγμα, στην διευκόλυνση πρόσβασης σε ζώνες περιορισμένης κυκλοφορίας, όπως στο κέντρο της Αθήνας. Τα Toyota Hybrid επιτυγχάνουν τις χαμηλότερες στην κατηγορία τους εκπομπές CO2 (από 70γρ./χλμ - μικτός κύκλος), ενώ παράλληλα συμβάλλουν σημαντικά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

/
Υψηλή αξία μεταπώλησης

Ένα Toyota Hybrid αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα για εσάς και την επιχείρησή σας. Έχοντας την καλύτερη αξία μεταπώλησης λόγω της κορυφαίας αξιοπιστίας και ποιότητας Toyota, βρίσκονται στις πρώτες επιλογές του καταναλωτή στην αγορά νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

/
Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 08 555 ή στείλτε το e-mail σας στη διεύθυνση fleetsales@toyota.gr για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες και τα οφέλη του προγράμματος Τoyota BusinessPlus στην επιχείρησή σας.

Δείτε το εξειδικευμένο δίκτυο

Toyota Hybrid

Toyota Hybrid Toyota Hybrid O Anthony Davidson, οδηγός σε αγώνες αντοχής του αγωνιστικού Toyota TS030 Hybrid, κάνει Test Drive με το Auris Hybrid. 12 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως 12 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως Είκοσι χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτου Toyota Hybrid και οι πωλήσεις εξακολουθούν να αυξάνονται. Σήμερα ξεπερνούν τα δώδεκα εκατομμύρια παγκοσμίως! Η Toyota, ηγέτης στην υβριδική τεχνολογία παγκοσμίως. Η Toyota, ηγέτης στην υβριδική τεχνολογία παγκοσμίως. Με 4 βραβεύσεις για το Prius και την τεχνολογία Hybrid, η Toyota αποδεικνύει πως εργάζεται αδιάκοπα για να βελτιώνει καθημερινά και να υπηρετεί πιστά αυτή την εκπληκτική τεχνολογία. Αεροδυναμικός σχεδιασμός Toyota Prius Αεροδυναμικός σχεδιασμός Toyota Prius Χάρη σε πολυάριθμα τεχνολογικά επιτεύγματα, ο κορυφαίος στην κατηγορία συνδυασμός επιδόσεων και οικονομίας, καθώς και η πρωτοποριακή σχεδίαση του Toyota Prius έχουν βελτιωθεί όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια τεσσάρων γενεών, με κύριο χαρακτηριστικό τον αεροδυναμικό του σχεδιασμό.