1. New Cars
  2. Νέο Land Cruiser
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
Ανακαλύψτε το Δείτε παρακάτω
Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες

ΝΕΟ LAND CRUISER

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Η Toyota παρουσιάζει ξανά το θρυλικό Land Cruiser. Με τον στιβαρό και ξεχωριστό σχεδιασμό που θα περιμένατε από ένα αναγεννημένο σύμβολο, το νέο Land Cruiser σας μεταφέρει παντού. Με τη δύναμή του και τεχνολογίες υψηλού επιπέδου σας ωθεί να επαναπροσδιορίσετε τι θεωρείτε εφικτό σε διαδρομές εντός και εκτός δρόμου. Η επόμενη περιπέτειά σας ξεκινά εδώ.

Εμβληματικό στυλ Land Cruiser
Ασταμάτητη δύναμη 4x4
Θρυλική ιστορία εκτός δρόμου
Η καινοτομία στο επίκεντρο
Κληρονομιά
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ
Η ιστορία του Land Cruiser ξεκίνησε με το πρωτότυπο Toyota BJ. Έγραψε ιστορία το 1951 όταν κατάφερε να ανέβει σε ένα απομακρυσμένο σημείο, ψηλά στο όρος Φούτζι – πιο ψηλά από ό,τι είχε καταφέρει στο παρελθόν οποιοδήποτε άλλο χερσαίο όχημα. Το 1954 το BJ μετονομάστηκε σε Land Cruiser και έτσι γεννήθηκε ένας θρύλος.
First Edition

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

Η έκδοση First Edition είναι απαράμιλλη, με μια μοναδική επιλογή χρώματος, ένα εντυπωσιακό Bi-Tone φινίρισμα και τους εμβληματικούς στρογγυλούς προβολείς να συμπληρώνουν τέλεια μια σχεδίαση εμπνευσμένη από την αυθεντικότητα των πρώτων θρυλικών εκδόσεων του Land Cruiser.
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ
Το Land Cruiser στέκεται πέρα από οποιαδήποτε πρόσκαιρη τάση, παραμένοντας πάντοτε μπροστά από την εποχή του με τη διαχρονική του αξία και την καθολική αποδοχή του. Η μοναδική έκδοση FIRST EDITION ενσωματώνει σε κάθε πτυχή την αξία του μύθου Land Cruiser.
Σχεδίαση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
Βασισμένο στην δύναμη και στα ευφυή χαρακτηριστικά του το Land Cruiser, από την αρχή της κυκλοφορίας του ήταν o θρίαμβος της λειτουργικότητας. Αυτή η ίδια αίσθηση απόλυτης στιβαρότητας διαμόρφωσε το νέο Land Cruiser. Με μοναδικές αναλογίες καμπίνας και διακριτική αισθητική, γίνεται το νέο σημείο αναφοράς των 4x4 και το πνεύμα της περιπέτειας.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΑΣΥΓΚΡΙΤΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Κάθε στοιχείο του νέου Land Cruiser έχει τον δικό του λόγο ύπαρξης. Η σχεδίαση του καπό ενισχύει την ορατότητα προς τα κάτω, ενώ οι προβολείς και οι γρίλιες εξαερισμού είναι μεγαλύτερα για να μεγιστοποιήσουν την προστασία και το βάθος βύθισης.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ

Οι τροχοί 20 ιντσών παρέχουν εντυπωσιακή πρόσφυση εντός και εκτός δρόμου. Και χάρη στους μυώδεις θόλους των τροχών, η λάσπη αποστραγγίζεται εύκολα για αβίαστη κίνηση στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

ΜΕ ΘΕΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Η πανοραμική οροφή του Land Cruiser είναι φτιαγμένη για κινηματογραφικές στιγμές. Όπου κι αν σας οδηγήσει η περιπετειώδης φύση σας, απολαύστε άνετη και φωτεινή ατμόσφαιρα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

Οι δύσκολες συνθήκες οδήγησης απαιτούν καθαρή οπτική. Στο Land Cruiser κάθεστε ψηλά και η θέα προς το περιβάλλον δεν εμποδίζεται από το χαμηλό, οριζόντιο ταμπλό.

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Σύμφωνα με τα σχόλια των επαγγελματιών οδηγών ράλι της Toyota, το νέο Land Cruiser έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες του μέσω της εύχρηστης και εργονομικής περιοχής γύρω από τον λεβιέ ταχυτήτων.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ

Ο ήδη εκτεταμένος χώρος αποσκευών προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερος αναδιπλώνοντας τη δεύτερη και την τρίτη σειρά καθισμάτων.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ

ΝΕΟ LAND CRUISER

Θρυλικές Ικανότητες
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Χ4

Σχεδιασμένο για να κινείται μακριά από τις καθιερωμένες διαδρομές, το Land Cruiser χρησιμοποιεί την άκαμπτη νέα πλατφόρμα GA-F, με ευέλικτο και διαισθητικό σύστημα υδραυλικής διεύθυνσης. Η ανάρτηση με εκτεταμένη διαδρομή και ο μηχανισμός αποσύνδεσης του stabilizer εξασφαλίζουν τη μέγιστη άρθρωση τροχού, για να έχετε την πρόσφυση που χρειάζεται.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ

Η διαχρονική αρχιτεκτονική του Land Cruiser εστιάζει πέρα από την ελκυστική εμφάνιση. Το ενισχυμένο, άκαμπτο σασί εξασφαλίζει τη μέγιστη στιβαρότητα και οδηγική ικανότητα, ενώ οι κοντοί πρόβολοι και το ύψος του από το έδαφος δημιουργούν την επιθυμητή απόσταση για να πηγαίνετε απρόσκοπτα εκεί που άλλοι φοβούνται να το τολμήσουν.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Το σύστημα Multi-Terrain Select βελτιστοποιεί την ανάρτηση και το σύστημα μετάδοσης κίνησης για διαδρομές εντός και εκτός πόλης. Και όταν το τερέν γίνεται πιο απαιτητικό, το σύστημα Crawl Control φροντίζει για την ταχύτητα, ώστε εσείς να εστιάσετε την προσοχή σας στο περιβάλλον και στην οδήγηση.

Νέο Land Cruiser
Εγγραφείτε στο Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του νέου Toyota Land Cruiser!