1. New Cars
  2. Νέο Proace City
ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Ανακαλύψτε το Δείτε παρακάτω

Επαγγελματικό Mini Van Toyota Proace City

EVERY JOB COUNTS

Πρακτικό και ευέλικτο και με μεγάλες δυνατότητες, το Toyota Proace City είναι το επαγγελματικό van που δεν σταματά ποτέ. Με μοντέρνο σχεδιασμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων και τεχνολογία αιχμής στην ασφάλεια, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να φέρει εις πέρας. Με υψηλής απόδοσης ηλεκτρικό κινητήρα ή με κινητήρα εσωτερικής καύσης, το νέο Proace City είναι εδώ.

23.950€

Πλήρης γκάμα για κάθε ανάγκη: Βενζίνη - Diesel - Battery Electric
Διαμορφώστε το για κάθε φορτίο
Για μια άνετη καθημερινότητα
Το γραφείο σας εν κινήσει
Toyota Professional
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΣΑΣ
Είτε αναζητάτε Van αντικατάστασης, ασφάλεια, ταχεία εξυπηρέτηση ή οδική βοήθεια, η Toyota Professional είναι ο επιχειρηματικός σας συνεργάτης. Η ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών μας είναι εδώ για να καλύψει όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ολοκληρωμένη εγγύηση 6 ετών

Κάθε νέο Toyota Proace City καλύπτεται από εγγύηση 6 ετών ή 180.000 χλμ. (όποιο προηγηθεί), για όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και για κάθε ελάττωμα που οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα. Η εγγύηση και αξιοπιστία Toyota θα σας συνοδεύει στην καθημερινή σας εργασία.

Toyota Express Service

Ο χρόνος είναι χρήμα γι' αυτό σας εγγυόμαστε την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων σέρβις και εργασιών συντήρησης σε 60 λεπτά ή λιγότερο, με δύο τεχνικούς να εργάζονται στο όχημά σας ταυτόχρονα.

Οδική βοήθεια

Είναι καθησυχαστικό να γνωρίζετε ότι δεν είστε ποτέ μόνοι: η οδική μας βοήθεια περιλαμβάνει παραλαβή του οχήματος με κάλυψη σε 40 ευρωπαϊκές χώρες, άμεσα και εύκολα, ώστε να συνεχίσετε την εργασία σας απερίσπαστοι.

Fast Lane Service

Ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν και γι’αυτό έχουμε δημιουργήσει μια θέση έκτακτου service για άμεση επισκευή. Πραγματικά δεν θα μπορούσε η επισκευή να είναι ταχύτερη.

Δίκτυο Toyota

Ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο δεν μπορεί να περιμένει. Το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα, επίσημων Εμπόρων και Επισκευαστών Toyota, εξασφαλίζει ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας, όπου και αν υπάρξει ανάγκη φροντίδας του Proace City σας.
Οι επιλογές σας
PROACE CITY ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
Καμία δουλειά δεν είναι ίδια. Ό,τι κι αν χρειαστείτε, το νέο επαγγελματικό mini van Toyota Proace City είναι έτοιμο να σας υποστηρίξει ακούραστα. Διατίθεται σε δύο μήκη για να καλύψει κάθε φορτίο, συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση με την ικανότητα να χειρίζεται οτιδήποτε θέλετε να μεταφέρετε.
Πρακτικότητα
Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ
Εξαιρετικά πρακτικό, το Proace City έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών με την άνεση και την έξυπνη χρήση του χώρου. Οι στενοί δρόμοι και οι περιορισμένοι χώροι στάθμευσης το κάνουν να νιώθει άνετα διαθέτοντας τον μικρότερο κύκλο στροφής, ενώ οι εκπληκτικά οικονομικοί κινητήρες του θα αποτελούν σύμμαχοι στην αποδοτικότητα της εργασίας σας.

ΜΙΚΡΟ VAN, ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ

Με την καλύτερη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου στην κατηγορία του έως και 1 τόνο*, το Proace City μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε φορτίο, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει άφθονο χώρο για την αποθήκευση όλων των εργαλείων και του εξοπλισμού σας. Με ικανότητα ρυμούλκησης έως και 1,5 τόνους**, το Proace City είναι το van στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε. *750 κιλά για το Proace City Electric

Γεννημένο για άνετη δουλειά

Με εύχρηστα χειριστήρια, τέλεια εργονομία και έξυπνη ψυχαγωγία, το Proace City είναι το άνετο και συνδεδεμένο γραφείο σας εν κινήσει. Το νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων σας δίνουν τον έλεγχο, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην οδήγηση.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Χάρη σε μια έξυπνη καταπακτή πίσω από το κάθισμα, το σύστημα Έξυπνης Φόρτωσης Smart Cargo, ο όγκος και το μήκος φόρτωσης αυξάνουν ακόμη περισσότερο, προσεγγίζοντας δυνατότητες μεγάλων van. Επίσης το μεσαίο εμπρός κάθισμα διπλώνει επίπεδα για να δημιουργήσει μια χρήσιμη επιφάνεια εργασίας για φορητούς υπολογιστές ή tablet.

ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Απρόσκοπτα ψηφιακό, το Proace City διαθέτει ένα νέο και ολοκληρωμένο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10’’. Υποστηρίζεται από οθόνη αφής πολυμέσων 10’’ για άμεση πρόσβαση σε πολυμέσα, πλοήγηση και κλήσεις hands-free.

Κινητήρες
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η εξαιρετική ευελιξία του Proace City περιλαμβάνει την επιλογή οδήγησης με ντίζελ, βενζίνη ή αμιγώς ηλεκτρικά. Το Proace City Electric προσφέρει δυναμική απόδοση, εύρος οδήγησης για την αντιμετώπιση των πιο απαιτητικών εργασιών και εύκολη επαναφόρτιση. Με τρεις κινητήρες για να διαλέξετε, το Proace City σας καλύπτει.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Ομαλή, αθόρυβη και εξαιρετικά αποδοτική, η ηλεκτρική ισχύς προσφέρει μέγιστη ροπή τη στιγμή που τη χρειάζεστε.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ DIESEL

Με προηγμένους κινητήρες βενζίνης & diesel, το νέο Proace City προσφέρει εξαιρετική ικανότητα οδήγησης και απόδοση με ασταμάτητη ικανότητα μεγάλης αυτονομίας.

Ομαλή, αθόρυβη και εξαιρετικά αποδοτική, η ηλεκτρική ισχύς προσφέρει μέγιστη ροπή τη στιγμή που τη χρειάζεστε.

Χωρητικότητα Μπαταρίας
50 kWh
Αυτονομία EV
μέχρι και 330χλμ (+50χλμ)*
Μέγιστη Ισχύς
100kW

Με προηγμένους κινητήρες βενζίνης & diesel, το νέο Proace City προσφέρει εξαιρετική ικανότητα οδήγησης και απόδοση με ασταμάτητη ικανότητα μεγάλης αυτονομίας.

Κινητήρες
1.2 βενζίνη & 1.5 diesel
Μέγιστη Ισχύς
130hp
Κατανάλωση Καυσίμου
5.8 λτ./100χλμ.
Εκπομπές CO2
143-167 γρ./χλμ.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΈΟ PROACE CITY;
Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί και συμπληρώνοντας τη φόρμα!