Η Toyota στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης IAA 2017

Παγκόσμια παρουσίαση του νέου Land Cruiser

Στο φετινό ΙΑΑ, η Toyota παρουσιάζει τη σχέση ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της! Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Land Cruiser κτίζεται πάνω στην 65χρονη θρυλική φήμη του για αξεπέραστη ποιότητα, αντοχή και αξιοπιστία. Γιορτάζουμε επίσης την 20η επέτειο του εμβληματικού Prius, του πρώτου εμπορικού υβριδικού αυτοκινήτου. 20 χρόνια τώρα, τα υβριδικά αποτελούν βασικό μέρος της γκάμας των μοντέλων μας. Καλύτερο παράδειγμα, το concept Toyota C-HR HY-POWER!

Επιδόσεις off-road & δυναμική εντός δρόμου

Με κληρονομιά στην off-road επίδοση που μετρά περισσότερα από 65 χρόνια, το Land Cruiser παραμένει μοναδικό στην κατηγορία του, για την ικανότητά του να συνδυάζει ξεχωριστή ποιότητα, αντοχή και αξιοπιστία μαζί με εξαιρετική απόδοση εντός και εκτός δρόμου, στοιχεία που του έχουν χαρίσει την αδιαμφισβήτητη φήμη του πιο σκληρού και πιο αξιόπιστου 4x4 στον κόσμο.

Το νέο Land Cruiser ενισχύει ακόμα πιο πολύ τη φήμη της αήττητης δύναμης, με ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα πολυτέλειας, οδηγικής άνεσης και εκλεπτυσμένης γοητείας. Νέο, πιο μοντέρνο και στιβαρό στο εξωτερικό, πιο πολυτελές, άνετο και ποιοτικό στο εσωτερικό. Καινούργιος πίνακας οργάνων και κεντρική κονσόλα για βελτιωμένη λειτουργικότητα, αναβαθμίσεις στα δυναμικά on-road χαρακτηριστικά και συστήματα υποστήριξης στην off-road οδήγηση – είναι κάποια από τα βασικά πλεονεκτήματα του νέου Land Cruiser που το καθιστούν σύμβολο στα πολυτελή 4x4 με απαράμιλλλη ικανότητα να φτάνει παντού.

Όπου κι αν θες να φτάσεις, το Land Cruiser ξεπερνά όλα τα εμπόδια και σε πηγαίνει με ασφάλεια.

/
/
Ένα σπάνιο διαμάντι

Το Toyota C-HR έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από το τέλος του 2016 που κυκλοφόρησε, με την είσοδο της Toyota στην αγορά των Crossover μεσαίου μεγέθους, δημιουργώντας αμέσως εντυπώσεις για το απαράμιλλο στιλ και τον ενθουσιώδη οδηγικό χαρακτήρα του. Το πιο δυναμικό υβριδικό σύστημα μετάδοσης βρίσκεται στην καρδιά του νέου Toyota C-HR HY-POWER Concept, ένα αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί ακόμα πιο πολύ στο ξεχωριστό γούστο και τρόπο ζωής των πελατών, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, σε κάθε σημείο.

Εξερευνώντας ακόμα πιο πολύ την ιδέα του διαμαντιού, η σχεδιαστική ομάδα αναζήτησε έμπνευση στις δυνάμεις της φύσης που μετατρέπουν τον άνθρακα σε διαμάντια και στον τρόπο που ένας συμπαγής βράχος μπορεί να κρύβει έναν πυρήνα που λιώνει από την υψηλή θερμοκρασία. Αυτή η ιδέα αντικατροπτίζεται στον εξωτερικό σχεδιασμό και στη χρήση ασημένιου χρώματος σε σκούρο ματ ανθρακί, το οποίο έρχεται σε έντονη αντίθεση με το εκτυφλωτικό πορτοκαλί στο τελείωμα. Επίσης το εσωτερικό, με απόχρωση ανθρακί, συνδυάζει μαύρη ταπετσαρία με πορτοκαλί λεπτομέρειες.

To concept C-HR Hy-Power σχεδιάστηκε γύρω από το νέο υβριδικό σύστημα μετάδοσης που προσφέρει περισσότερη ισχύ από το σύστημα των 122 DIN HP που διαθέτει το τελευταίο μοντέλο C-HR, σηματοδοτώντας μία στρατηγική εξέλιξη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της Toyota για υβριδικές επιλογές υψηλότερων αποδόσεων, διαθέσιμες σε όλα τα βασικά μοντέλα της.

/
/
Toyota. 20 χρόνια πρωτοπορίας στα υβριδικά.

To 1997, η Toyota ξεκίνησε την ηλεκτρική επανάσταση στην αυτοκινητοβιομηχανία, λανσάροντας το πρώτο υβριδικό αυτοκίνητο, το Prius, και μαζί του, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δεν χρειάζεται φόρτιση. Η πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία εξέφρασε το όραμά μας για την κινητικότητα στο μέλλον του 21ου αιώνα, και η Toyota αποδείχθηκε σωστή και μπροστά από την εποχή της, με την ηλεκτρική και υβριδική κινητικότητα να είναι σήμερα οι πρώτες προτεραιότητες για πολλούς κατασκευαστές.

Φέτος γιορτάζουμε 20 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας και πάνω από 10,5 εκατομμύρια υβριδικά σε κυκλοφορία, με 1,5 εκατομμύρια από αυτά να κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Από το λανσάρισμα του Prius, του πρώτου υβριδικού, αυτή η καινοτόμος τεχνολογία είναι τώρα διαθέσιμη σε 18 βασικά μοντέλα της Toyota, με επτά διαφορετικά συστήματα μετάδοσης. Και φυσικά δεν επαναπαυόμαστε. H Toyota συνεχίζει να εξερευνά τα όρια της υβριδικής τεχνολογίας, ώστε να ικανοποιήσει διαφορετικές ανάγκες πελατών και τρόπους οδήγησης.

Ως αποτέλεσμα έχουμε την αναπτύξη διαφορετικών υβριδικών μοντέλων, που αποτελούν τεχνολογικές αιχμές, όπως το plug-in υβριδικό, με μηχανισμό φόρτισης που αυξάνει την αυτονομία της μπαταρίας, διαθέσιμο στο νέο Prius PHV. Η υπέρτατη ανατρεπτική καινοτομία της υβριδικής τεχνολογίας είναι το πρώτο, μηδενικών εκπομπών αυτοκίνητο κυψελών καυσίμου, Mirai, που τροφοδοτείται από μία κυψέλη υδρογόνου αντί για μηχανή ανάφλεξης. Είναι το σύμβολο της περιβαλλοντικής πρόκλησης και δέσμευσης μας για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα των αυτοκινήτων κατά 90%, μέχρι το 2050.

/

Δείτε ακόμα

Toyota Touch® - Προηγμένο Σύστημα Συνδεσιμότητας Toyota Touch® - Προηγμένο Σύστημα Συνδεσιμότητας Συνδεθείτε σε έναν μεγαλύτερο κόσμο! Πάρτε τη μουσική σας, τους φίλους σας και ένα πλήθος εκπληκτικών εφαρμογών με το Toyota Touch. Προηγμένο Σύστημα Πολυμέσων - Toyota Touch® 2 Προηγμένο Σύστημα Πολυμέσων - Toyota Touch® 2 Το σύστημα πολυμέσων Toyota Touch® 2 σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε έναν ολόκληρο κόσμο πληροφοριών και ψυχαγωγίας στα χέρια σας. Πρωτοποριακό Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας - Toyota Safety Sense Πρωτοποριακό Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας - Toyota Safety Sense Η Toyota δίνει στην τεχνολογία ενεργητικής ασφάλειας μια νέα διάσταση με το προηγμένο σύστημα Toyota Safety Sense. 6 νέες τεχνολογίες, συμβάλλουν στην ουσιαστική υποστήριξη του οδηγού, προλαμβάνοντας ή ειδοποιώντας για επικίνδυνες καταστάσεις. Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2016 Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2016 Με τα βλέμματα όλου του πλανήτη στραμμένα στην Πόλη του Φωτός, το κατ’εξοχήν κέντρο του πολιτισμού και της καινοτομίας, η Toyota θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το όραμά της για το μέλλον της οδήγησης.
Η Toyota, ηγέτης στην υβριδική τεχνολογία παγκοσμίως. Η Toyota, ηγέτης στην υβριδική τεχνολογία παγκοσμίως. Με 4 βραβεύσεις για το Prius και την τεχνολογία Hybrid, η Toyota αποδεικνύει πως εργάζεται αδιάκοπα για να βελτιώνει καθημερινά και να υπηρετεί πιστά αυτή την εκπληκτική τεχνολογία. Αεροδυναμικός σχεδιασμός Toyota Prius Αεροδυναμικός σχεδιασμός Toyota Prius Χάρη σε πολυάριθμα τεχνολογικά επιτεύγματα, ο κορυφαίος στην κατηγορία συνδυασμός επιδόσεων και οικονομίας, καθώς και η πρωτοποριακή σχεδίαση του Toyota Prius έχουν βελτιωθεί όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια τεσσάρων γενεών, με κύριο χαρακτηριστικό τον αεροδυναμικό του σχεδιασμό. Το ΤΟΥΟΤΑ HYBRID ετοιμάζει πρωινό για 171 άτομα! Το ΤΟΥΟΤΑ HYBRID ετοιμάζει πρωινό για 171 άτομα! Πώς; Με την ενέργεια που παράγει, όταν φρενάρει! Η ιστορία του πρωτοπόρου, Prius Η ιστορία του πρωτοπόρου, Prius Ανακαλύψτε την ιστορία του Prius, του πρώτου Hybrid αυτοκινήτου που βγήκε μαζικά στην αγορά.