1. New Cars

Νέο Corolla Hatchback: Πιο ολοκληρωμένο από ποτέ

Το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο παγκοσμίως με πάνω από 50 εκατομμύρια οδηγούς πίσω από το τιμόνι του, παρουσιάζει μια ολιστική ανανέωση εστιάζοντας στην οδηγική απόλαυση με την εισαγωγή της 5ης γενιάς Hybrid Electric τεχνολογίας, στη νέα εποχή ψηφιακής εμπειρίας με το ευφυές σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια σειρά απομακρυσμένων λειτουργιών καθώς και την κορυφαία ενεργητική ασφάλεια με την 3η γενιά του Toyota Safety Sense.

Hybrid Electric

42%*

της διανυθείσας απόστασης πραγματοποιείται με κίνηση αποκλειστικά ηλεκτρικά

65%*

του χρόνου οδήγησης πραγματοποιείται με κίνηση αποκλειστικά ηλεκτρικά
Το ποσοστό αφορά το μέσο ποσοστό των πραγματικών διαδρομών που πραγματοποιήθηκαν αμιγώς ηλεκτρικά από ένα σύνολο περίπου 1.236 πελατών Corolla Hatchback Hybrid Electric και Corolla Touring Sports Hybrid Electric στην Ελλάδα μεταξύ 1ης Ιουνίου 2023 και 31ης Δεκεμβρίου 2023. Η συνολική απόσταση που διένυσαν όλοι οι οδηγοί κατά τα 228.917 συνολικά ταξίδια ήταν ~2.201.511 χιλιόμετρα.Τα αποτελέσματα προέρχονται από οδήγηση σε ποικίλες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες. Τα πραγματικά ποσοστά θα διαφέρουν, για παράδειγμα, μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα ή μεταξύ οδήγησης σε πόλη και αυτοκινητόδρομο. Τα δεδομένα αντιπροσωπεύουν ένα μέρος οδηγών και οχημάτων –οι οποίοι συναίνεσαν να μοιράζονται τα δεδομένα των οχημάτων τους με την Toyota. Μπορεί να διαφέρουν ανά τοποθεσία, στυλ οδήγησης, μοτίβο κυκλοφορίας, μοντέλο οχήματος κ.λπ.Ο χρόνος και η απόσταση EV υπολογίζονται με βάση τη στιγμιαία κατανάλωση καυσίμου < 0,001lt, με αυτή την τιμή διαιρούμενη με τον συνολικό χρόνο οδήγησης ή την απόσταση αντίστοιχα. Η Toyota δεν παρέχει καμία εγγύηση ή δήλωση ότι τα δεδομένα θα είναι ακριβή ή κατάλληλα για τη λήψη αποφάσεων, η οποία θα γίνεται με την αποκλειστική ευθύνη του αναγνώστη. Η Toyota δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν συνέπειες που προκύπτουν άμεσα ή έμμεσα από οποιαδήποτε τέτοια συσχέτιση.
Ζάντες που μαγνητίζουν τα βλέμματα
Νέα, αιχμηρή μπροστινή μάσκα
Νέοι προβολείς Bi-LED
Μοντέρνα πίσω φωτιστικά σώματα
Χαρακτηριστικός πίσω προφυλακτήρας

Ζάντες που μαγνητίζουν τα βλέμματα

Οι ολοκαίνουργιες ζάντες αλουμινίου 18” ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του Corolla GR SPORT. Η χαρακτηριστική συμμετρική σχεδίαση προσφέρει τρισδιάστατα χαρακτηριστικά, παρέχοντας επιπλέον δυναμισμό.

Νέα, αιχμηρή μπροστινή μάσκα

Μια νέα, δυναμική εμφάνιση με διχτυωτό σχέδιο, διακόσμηση "C" και φαρδύτερα πλαίσια ομίχλης δημιουργούν μια ξεχωριστή παρουσία.

Νέοι προβολείς Bi-LED

Εμπνευσμένοι από τα επιβλητικά χαρακτηριστικά ενός αρπακτικού πουλιού, οι κοφτεροί και οριζόντιοι προβολείς σε σχήμα J παρέχουν μια έντονη και μοναδική εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες λυχνίες LED διπλής δέσμης, ξεχωρίζει στο δρόμο και γίνεται άμεσα αντιληπτό.

Μοντέρνα πίσω φωτιστικά σώματα

Δίνοντας έμφαση στη μοντέρνα αίσθηση του Corolla Hatchback και παρέχοντας εξαιρετική ορατότητα, τα νέας σχεδίασης πίσω φώτα ενισχύουν την εμφάνιση και το κάνουν άμεσα αντιληπτό.

Χαρακτηριστικός πίσω προφυλακτήρας

Η αποκλειστική εμφάνιση του πίσω προφυλακτήρα προσφέρει μια εντελώς νέα σχεδίαση που εκφράζει τη σύγχρονη, σπορ εμφάνιση του νέου Corolla Hatchback.

Εμφάνιση που ξεχωρίζει

Η τολμηρή και δυναμική εμφάνιση του νέου Corolla Hatchback δεν μένει απαρατήρητη από κανέναν. Με χαρακτηριστικούς προβολείς Bi-LED, μια κομψή νέα μπροστινή μάσκα και ένα δυναμικό πίσω προφυλακτήρα, κάθε διαδρομή μαγνητίζει τα βλέμματα.

Σπορ καθίσματα υψηλής αισθητικής
Ψηφιακός πίνακας οργάνων
Διαισθητικό σύστημα πολυμέσων
Κουμπί εκκίνησης
Ποιότητα εσωτερικού

Σπορ καθίσματα υψηλής αισθητικής

Τα κομψά σπορ καθίσματα ολοκληρώνουν τέλεια την εμφάνισή του. Επιλέξτε το εσωτερικό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σας.

Ψηφιακός πίνακας οργάνων

Η οθόνη οργάνων του οδηγού έχει ψηφιοποιηθεί πλήρως ενσωματώνοντας οθόνη 12,3" που μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού.

Διαισθητικό σύστημα πολυμέσων

Το Corolla Hatchback εξοπλίζεται με το νέο, ευφυές σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect. Με νέα οθόνη αφής 10,5" ενσωματώνει αβίαστα το Apple CarPlay® και το Android Auto™ στο ταμπλό σας, παρέχοντας πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Κουμπί εκκίνησης

Το νέο Corolla Hatchback εξοπλίζεται από τον βασικό εξοπλισμό με κουμπί εκκίνησης για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Επιλέγοντας την έκδοση GR SPORT το κουμπί φέρει διακριτό σήμα GR SPORT προσδίδοντας μία έξτρα πινελιά σπορ αισθητικής.

Ποιότητα εσωτερικού

Ο μπλε ατμοσφαιρικός εσωτερικός φωτισμός του νέου Corolla Hatchback προσδίδει αισθητική πολυτέλειας και ηρεμίας.

Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε

Γεμάτο τεχνολογία και με κορυφαία άνεση για κάθε επιβάτη, το Corolla Hatchback έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες σας.

Toyota Hybrid Electric τεχνολογία 5ης Γενιάς

Απολαύστε τη μοναδική Hybrid Electric τεχνολογία της Τοyota. Είναι απίστευτα ομαλή και με μεγάλη απόκριση ενώ απολαμβάνετε την ευχάριστη ησυχία της πλήρως ηλεκτρικής λειτουργίας, έως και στο 80% του καθημερινού σας χρόνου. Επίσης, συμβάλει σημαντικά στην εξοικονόμηση καυσίμου και στη μείωση των εκπομπών ρύπων, προσφέροντας κορυφαίες καταναλώσεις και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Επιπλέον, απαλλαγείτε από το άγχος της επαναφόρτισης καθώς δεν απαιτείται η σύνδεση με φορτιστή.
Μάθετε περισσότερα

Νέα εποχή ψηφιακής εμπειρίας

Το Corolla εξοπλίζεται με το νέο, ευφυές σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect. Απολαύστε απρόσκοπτη cloud πλοήγηση, επικοινωνήστε με το όχημά σας μέσω του έξυπνου φωνητικού βοηθού και διατηρήστε το σύστημα σας πάντα ενημερωμένο μέσω των Over The Air (OTA) ενημερώσεων. Η νέα οθόνη αφής 10,5" ενσωματώνει αβίαστα το Apple CarPlay® και το Android Auto™ ενώ η οθόνη οργάνων του οδηγού έχει επίσης ψηφιοποιηθεί πλήρως ενσωματώνοντας οθόνη 12,3" που μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ

Σε μια γεμάτη μέρα, βοηθάει όταν όλα βρίσκονται σε ένα μέρος. Η εφαρμογή MyToyota στο smartphone προσφέρει έξυπνη συνδεσιμότητα μεταξύ του smartphone και του αυτοκινήτου σας. Από τον προγραμματισμό του ταξιδίου σας στο σπίτι μέχρι τον απομακρυσμένο έλεγχο της θερμοκρασίας της καμπίνας και το κλείδωμα/ξεκλείδωμα των θυρών, το MyToyota κάνει την καθημερινότητά σας πιο άνετη και διασκεδαστική.
Μάθετε περισσότερα

Toyota T-Mate – πάντα δίπλα σας

Το Corolla Hatchback παρέχει κορυφαίες στην κατηγορία λειτουργίες ασφαλείας. Εξοπλισμένο, με το T-Mate – τον χρήσιμο συνεργάτη σας στην οδήγηση, διαθέτει μια σειρά συστημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να σας υποστηρίζουν και να κάνουν την οδήγηση πιο ασφαλή, είτε βρίσκεστε στον αυτοκινητόδρομο, στην πόλη ή στο παρκάρισμα. Η παρακάτω λίστα εμφανίζει μια επιλογή, ανακαλύψτε το πλήρες περιεχόμενο T-Mate για το Corolla Hatchback στη διαμόρφωση του αυτοκινήτου.
 • Σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης (PCS)

  Το σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης μπορεί να ανιχνεύσει και να σας βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις με άλλα οχήματα, πεζούς και ποδηλάτες. Λειτουργεί ειδοποιώντας τον οδηγό με ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις καθώς και υποβοήθηση πέδησης. Εάν ο οδηγός δεν καταφέρει να φρενάρει εγκαίρως, τα φρένα ενεργοποιούνται αυτόματα για να αποτρέψουν τη σύγκρουση. Το σύστημα μπορεί και εντοπίζει αυτοκίνητα, πεζούς, ποδήλατα και μοτοσικλέτες. Επιπλέον, υποστηρίζει την αποφυγή πρόσκρουσης σε διασταύρωση και την υποβοήθηση διεύθυνσης έκτακτης ανάγκης.

 • Σύστημα υπενθύμισης πίσω θέσεων (RSRS)

  Αυτό το σύστημα ειδοποιεί τον οδηγό εάν επιβάτες ή αντικείμενα έχουν ξεμείνει στα πίσω καθίσματα. Η ειδοποίηση περιλαμβάνει: μια προειδοποίηση στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, στη συνέχεια θα ενεργοποιηθούν τα φώτα εκτάκτου ανάγκης καθώς και ηχητική ειδοποίηση.

 • Adaptive Cruise Control (ACC)

  Αυτό το σύστημα σας κρατά σε μια προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Εάν αυτή η απόσταση αλλάξει, το σύστημα προσαρμόζει την ταχύτητά σας ανάλογα και αν χρειαστεί τα φρένα θα ενεργοποιηθούν για την ακινητοποίηση του οχήματος. Σε συνδυασμό με το σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (RSA), αναγνωρίζει τα όρια ταχύτητας στη διαδρομή και προτείνει τυχόν απαραίτητες ρυθμίσεις.

 • Σύστημα Διακοπής Οδήγησης σε Έκτακτη Ανάγκη (EDSS)

  Εάν δεν ανιχνευθεί δράση του οδηγού για κάποιο χρονικό διάστημα, ακούγονται ηχητικές προειδοποιήσεις για να ενημερώσουν τον οδηγό. Σε περίπτωση μη απόκρισης του οδηγού, το όχημα επιβραδύνει και σταματά στην άκρη της λωρίδας του αυτόματα. Τα φώτα κινδύνου ενεργοποιούνται για να προειδοποιήσουν τους άλλους χρήστες του δρόμου και οι πόρτες ανοίγουν για να επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εάν χρειαστεί.

 • Toyota Safety Sense Over-The-Air Ενημερώσεις

  Για πρώτη φορά απολαμβάνετε Over The Air (ΟΤΑ) ενημερώσεις, κρατώντας τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας πάντα ενημερωμένα, ενώ σταδιακά εμπλουτίζονται με νέες λειτουργίες, με μια απλή ενημέρωση.

 • Καταστολή επιτάχυνσης σε χαμηλή ταχύτητα (ASS)

  Το σύστημα διασφαλίζει την ομαλή επιβράδυνση του οχήματος όταν ο οδηγός απελευθερώνει το γκάζι πλησιάζοντας ένα προπορευόμενο όχημα.

 • Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας (LTA)

  Χρησιμοποιώντας μία κάμερα με αισθητήρα και ένα ραντάρ χιλιοστομετρικού κύματος, το σύστημα χρησιμοποιεί είτε τη διαγράμμιση του δρόμου εμπρός του οχήματος είτε την πορεία του προπορευόμενου οχήματος, είτε την άκρη του δρόμου για να εκτιμήσει τη θέση του αυτοκινήτου στο δρόμο. Αν το αυτοκίνητο αρχίσει να παρεκκλίνει από τη λωρίδα του, εφαρμόζεται η υποβοήθηση διεύθυνσης για να το επαναφέρει στην πορεία του. Λάβετε υπόψιν ότι το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν το Σύστημα Ειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας και το Adaptive Cruise Control είναι ενεργοποιημένα.

Toyota Peace of Mind

Η Toyota προσφέρει ένα πλήρες πακέτο εγγύησης με την αγορά κάθε νέου αυτοκινήτου χωρίς έξτρα κόστος. Κάθε νέο Toyota καλύπτεται από πλήρη εγγύηση 6 ετών ή 180.000χλμ. για όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και για κάθε ελάττωμα που οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα. Επιπλέον, με το πρόγραμμα Hybrid Health Check απολαμβάνετε κορυφαία στην κατηγορία εγγύηση υβριδικής μπαταρίας έχοντας έως 11-έτη εγγύηση, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Το πακέτο φροντίδας περιλαμβάνει επίσης, 3-ετή εγγύηση για ελαττώματα στη βαφή και εμφάνιση σκουριάς, 12-ετή αντισκωριακή εγγύηση και 3-ετή εγγύηση σε όλα τα γνήσια αξεσουάρ Toyota.
Μάθετε περισσότερα

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Επιλέξτε έκδοση

5 Επιλογές

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα, δοκιμάστε να αλλάξετε τα επιλεγμένα φίλτρα.

 • Αγοράστε Online
  Corolla Hatchback - ACTIVE PLUS - HATCHBACK 5-ΘΥΡΟ

  Corolla Hatchback ACTIVE PLUS

  Hybrid Electric
  HATCHBACK 5-ΘΥΡΟ
  • +
   Οθόνη αφής 10.5''
  • +
   Σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect
  • +
   Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός

  Επιλέξτε κινητήρα


  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   100 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.4 λτ./100χλμ.

  Από

  28.470,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   100 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.4 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   140 DIN hp
 • Αγοράστε Online
  Corolla Hatchback - STYLE - HATCHBACK 5-ΘΥΡΟ

  Corolla Hatchback STYLE

  Hybrid Electric
  HATCHBACK 5-ΘΥΡΟ
  • +
   Ασύρματη φόρτιση smartphone
  • +
   Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη στήριξη μέσης οδηγού
  • +
   Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού

  Επιλέξτε κινητήρα


  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   104 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.6 λτ./100χλμ.

  Από

  31.470,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   104 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.6 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   140 DIN hp
 • Αγοράστε Online
  Corolla Hatchback - BLACK EDITION - HATCHBACK 5-ΘΥΡΟ

  Corolla Hatchback BLACK EDITION

  Hybrid Electric
  HATCHBACK 5-ΘΥΡΟ
  • +
   Bi-tone με μαύρη οροφή

  Επιλέξτε κινητήρα


  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   104 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.6 λτ./100χλμ.

  Από

  32.450,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   104 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.6 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   140 DIN hp
  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   102 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.5 λτ./100χλμ.

  Από

  34.950,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   102 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.5 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   196 DIN hp
 • Αγοράστε Online
  Corolla Hatchback - GR SPORT - HATCHBACK 5-ΘΥΡΟ

  Corolla Hatchback GR SPORT

  Hybrid Electric
  HATCHBACK 5-ΘΥΡΟ
  • +
   3άκτινο δερμάτινο τιμόνι GR SPORT
  • +
   GR SPORT μαρσπιέ εμπρός
  • +
   Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη στήριξη μέσης οδηγού

  Επιλέξτε κινητήρα


  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   105 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.7 λτ./100χλμ.

  Από

  32.970,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   105 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.7 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   140 DIN hp
 • Αγοράστε Online
  Corolla Hatchback - GR SPORT BI-TONE - HATCHBACK 5-ΘΥΡΟ

  Corolla Hatchback GR SPORT BI-TONE

  Hybrid Electric
  HATCHBACK 5-ΘΥΡΟ
  • +
   Bi-tone με μαύρη οροφή

  Επιλέξτε κινητήρα


  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   105 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.7 λτ./100χλμ.

  Από

  33.950,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   105 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.7 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   140 DIN hp
  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   103 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.6 λτ./100χλμ.

  Από

  36.450,00 €

  /Μήνας

  Πληροφορίες Χρηματοδότησης

  Αυτόματο κιβώτιο e-CVT | 4X2
  • Εκπομπές CO2
   103 γρ./χλμ.
  • Κατανάλωση καυσίμου
   4.6 λτ./100χλμ.
  • Μέγιστη ισχύς
   196 DIN hp

Διαμορφώστε το δικό σας Corolla Hatchback και επιλέξτε τα αξεσουάρ που επιθυμείτε!

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι τα νέα για το Corolla Hatchback.
Εγγραφή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ COROLLA HATCHBACK