Νέο
Η αναμονή τελείωσε

Έχοντας εξελιχθεί από την ομάδα του WRC της TOYOTA GAZOO Racing, ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες όπως το GR-FOUR, το πρώτο μας σπορ σύστημα τετρακίνησης και έναν εθιστικό 3-κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 1.6lt. Ελαφρύ. Ισχυρό. Συναρπαστικό. Το νό GR Yaris, γεννήθηκε από το WRC.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 4

20 χρόνια μετά την τελευταία αγωνιστική συμμετοχή της Celica GT4, η παράδοση συνεχίζεται. Αυτή τη φορά μέσω του GR-4, ενός προηγμένου συστήματος τετρακίνησης στο νέο GR Yaris.


Ανακαλύψτε την κληρονομιά

Γέννημα-θρέμμα του WRC

Το νέο GR Yaris δεν είναι ένα συνηθισμένο hot hatch. Ενσωματώνοντας εμπειρία και τεχνολογίες από το WRC, προσφέρει την αίσθηση ενός γνήσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου, κάθε μέρα, σε όλες τις διαδρομές σας.

Ανακαλύψτε το WRC
Επιλέξτε τη δική σας έκδοση


Είναι πολύ εύκολο να επιλέξετε την ιδανική έκδοση για το δικό σας GR Yaris. Θα ανακαλύψετε μία θαυμάσια ισορροπία στην έκδοση GR Yaris ή να επιλέξετε ακόμη μεγαλύτερη άνεση ή περισσότερο έλεγχο, με τις εκδόσεις Comfort και Circuit Pack.

GR YarisΣύστημα τετρακίνησης
Ανάρτηση Gazoo Racing
Σπορ καθίσματα Alcantara GR
Δερμάτινο τιμόνι GR
Ζάντες αλουμινίου 18”
Διπλές απολήξεις εξαγωγής
Σύστημα έξυπνης εισόδου
Active noice control

Comfort PackΣύστημα Πλοήγησης 8.8”
Head-up Display
Ηχοσύστημα JBL Premium
Blind Spot Monitor
Rear Cross Traffic Alert
Αισθητήρες παρκαρίσματος
Εσωτερικός ατμοσφαιρικός φωτισμός

Circuit PackΣφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 18”
Δαγκάνες πέδησης κόκκινες
Αγωνιστική ανάρτηση GR
Διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης
Ελαστικά Michelin Pilot Sports 4s

«Οι πελάτες θα μπορούν να οδηγούν ένα απολαυστικό αυτοκίνητο που κάνει τη καθημερινή οδήγηση συναρπαστική»

Akio Toyoda aka ‘Morizo’
Πρόεδρος Toyota & και Master Driver του TGR

GR Yaris Live!

Ανακαλύψτε περισσότερα για την TOYOTA GAZOO Racing

TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing Δεσμευόμαστε να ξεπερνάμε κάθε όριο, μέσα από τη συμμετοχή μας σε αγώνες, για να κατασκευάζουμε συνεχώς καλύτερα αυτοκίνητα. Ανακαλύψτε περισσότερα για τις δραστηριότητες της TOYOTA GAZOO Racing. Η Τoyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Η Τoyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) προβάλλει όλες τις τεχνολογίες αιχμής: κινητήρες 1.000 ίππων, ανώτερες ταχύτητες 330χλμ./ώρα και πλευρικές δυνάμεις στα όρια της ανθρώπινης αντοχής. Για την TOYOTA GAZOO Racing, το WEC αποτελεί το απόλυτοπεδίο δοκιμών για να αναπτύξουμε τα υβριδικά οχήματα νέας γενιάς. Πέρα από κάθε όριο. H Τοyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι Πέρα από κάθε όριο. H Τοyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι H TOYOTA GAZOO Racing, με όπλα τη γνώση και την εμπειρία, ένα δυνατότερο και ταχύτερο Yaris WRC και τρία έμπειρα πληρώματα, συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) FIA 2018, ξεπερνάει τα όρια και πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα. Σκληρός ανταγωνισμός, δυνατές προκλήσεις. H Toyota στο Rally Dakar Σκληρός ανταγωνισμός, δυνατές προκλήσεις. H Toyota στο Rally Dakar Το Rally Dakar σημαίνει κάτι παραπάνω από ταχύτητα. Η ποιότητα, η αντοχή και η αξιοπιστία κρίνουν εξίσου το αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε περισσότερα για το συμμετοχή της TOYOTA GAZOO Racing σε αυτό το θρυλικό ράλι.