Επισκευές Αυτοκινήτου

Κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας

Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται την πιθανότητα ενός ατυχήματος. Αλλά ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί ακόμα και στους πιο προσεκτικούς οδηγούς.
Στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Toyota, οποιαδήποτε κι αν είναι η έκταση της ζημιάς, οι τεχνικοί γνωρίζουν πως να επαναφέρουν το αυτοκίνητό σας στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν από το ατύχημα.

exeidikemeni-exupiretisi-icon-Toyota  Συμφωνία εξυπηρέτησης και εξειδίκευσης

Η συμφωνία επισκευής που κάνουμε μετά το ατύχημα, αποτυπώνει τη δέσμευσή της Toyota να σας παρέχει υποστήριξη με τα άριστα πρότυπα προσωπικής εξυπηρέτησης και τεχνικής εξειδίκευσης. Εσείς, μπορείτε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Toyota της περιοχής σας θα κάνει τη ζημιά να εξαφανιστεί. 


Zwi-eukoloteri-icon-Toyota  Κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη

Όποιο κι αν είναι το ατύχημα, μεγάλο ή μικρό, ένα τηλεφώνημα στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Toyota της περιοχής σας είναι το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει η διαδικασία επισκευής. Το κατάλληλο άτομο με τις κατάλληλες γνώσεις θα ανατεθεί ως ο σύνδεσμος επικοινωνίας σας καθόλη τη διάρκεια της επισκευής. Εκείνος θα διαχειριστεί τα πάντα για σας και μάλιστα θα μεσολαβήσει στην ασφαλιστική σας εταιρεία, εάν χρειαστεί.


update-icon-Toyota  Σας κρατάμε ενήμερους

Η συμφωνία επισκευής μετά από ατύχημα της Toyota περιλαμβάνει την υπόσχεση ότι θα σας κρατάμε ενήμερους και ότι συμφωνούμε σε μια καθορισμένη ημερομηνία και ώρα για την επιστροφή του αυτοκινήτου σας. Περιλαμβάνει επίσης τη δέσμευση ότι θα σας ενημερώνουμε άμεσα για οποιαδήποτε μη προβλεπόμενη εργασία θα απαιτηθεί ή εάν υπάρχει περίπτωση να μην τηρηθεί η ημερομηνία ολοκλήρωσης.

quality-icon-Toyota  Ποιότητα Toyota

Κάθε παράμετρος της επισκευής θα ολοκληρώνεται σύμφωνα με τα άριστα πρότυπα ποιότητας της Toyota. Αυτό είναι σημαντικό γιατί σημαίνει ότι το αυτοκίνητό σας θα επιστρέφεται σε σας το ίδιο δυνατό και ασφαλές όπως ήταν πριν από το ατύχημα.


leptomereia-icon-Toyota  Δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια

Οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές της Toyota φημίζονται για τη σχολαστικότητά τους. Κρατούν τα παράθυρα κλειστά για να μην αφήσουν τη σκόνη να εισχωρήσει στο αυτοκίνητό σας, προστατεύουν τα καθίσματα και τα δάπεδα με καλύμματα και δεν αφήνουν ποτέ σημάδια ακαθαρσίας στη βαφή. Οι λεπτομέρειες αυτού του είδους κάνουν τη διαφορά.


Exipiretisi-icon-Toyota  Ιδανική εξυπηρέτηση

Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να κάνει η Toyota είναι να γυρίσει το χρόνο πίσω και να αποτρέψει ένα ατύχημα από το να συμβεί. Ωστόσο, εάν τύχει και συμβεί το χειρότερο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Toyota της περιοχής σας θα σας υποστηρίξει με τις αποτελεσματικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης που προσφέρει και που υπόσχονται ότι θα επαναφέρουν το αυτοκίνητό σας στην κατάσταση που ήταν πριν από το ατύχημα.

Δείτε ακόμα

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Κάθε εξουσιοδοτημένος επισκευαστής μπορεί να φροντίσει το δικό σας αυτοκίνητο Toyota Hybrid. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Hybrid Health Check. Χρήσιμα Video Χρήσιμα Video Δείτε πώς να φροντίζετε το Toyota σας εύκολα και γρήγορα με οδηγό τα πολύ αναλυτικά video.