Φίλτρα Καμπίνας Αυτοκινήτου

Οδηγήστε με άλλον αέρα!

Τα φίλτρα καμπίνας της Toyota έχουν τη μέγιστη απόδοση και αποτελούν την πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση. Είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών υλικά για να για να συγκρατούν τους κυριότερους ατμοσφαιρικούς ρύπους και στερεά κατάλοιπα από εξατμίσεις αυτοκινήτων.

Τα γνήσια φίλτρα καμπίνας της Toyota

Red-tick-icon-medium  Διατηρούν καθαρό και φρέσκο τον αέρα στο εσωτερικό της καμπίνας επιβατών.
Red-tick-icon-medium  Είναι τόσο αποτελεσματικά που συγκρατούν σωματίδια σκόνης που είναι μικρότερα από το ένα δέκατο ενός micron.

Red-tick-icon-medium Αυξάνουν την απόδοση του κλιματιστικού του οχήματος.
Red-tick-icon-medium Αντικαθίστανται εύκολα & γρήγορα και μάλιστα σε ανταγωνιστικό κόστος.
Red-tick-icon-medium Συνοδεύονται από την πλήρη εγγύηση της Toyota.

Αντικατάσταση φίλτρων καμπίνας

Γνήσιο φίλτρο Toyota
Ο έλεγχος και η αντικατάσταση των φίλτρων καμπίνας του Toyota σας θα πρέπει να γίνεται κάθε 15.000 χιλιόμετρα γιατί:

  • Συγκρατούν τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και βλαβερές ουσίες όπως τα καυσαέρια, τη γύρη, το όζον και τα σωματίδια σκόνης και σας εξασφαλίζουν ένα υγιεινό περιβάλλον.
  • Διατηρούν καθαρό και φρέσκο τον αέρα στην καμπίνα του Toyota σας, κάνοντας τις διαδρομές σας πιο ευχάριστες.
  • Αυξάνουν την απόδοση του κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τύποι φίλτρων

Υπάρχουν δύο τύποι γνήσιων φίλτρων Toyota. Επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

φίλτρα καμπίνας
Κλασσικό φίλτρο καμπίνας Toyota Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό, συγκρατεί τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και δεν τους επιτρέπει να «εισβάλουν» στο Toyota σας.
φίλτρα καμπίνας Toyota
Ενισχυμένο φίλτρο καμπίνας Toyota Διαθέτει και ένα επιπλέον στρώμα ενεργού άνθρακα που σε συνδυασμό με το υφασμάτινο υλικό:
- Συγκρατεί 25% περισσότερους ατμοσφαιρικούς ρύπους
- Μειώνει σημαντικά τις άσχημες οσμές εντός καμπίνας απορροφώντας μέρος των καυσαερίων

Τοποθετώντας τα γνήσια φίλτρα μας ξέρετε πως κάνετε το καλύτερο τόσο για εσάς όσο και τους επιβάτες σας. Μην αμελείτε τον έλεγχο των φίλτρων καμπίνας του Toyota σας κάθε 15.000χλμ ή ένα έτος (όποιο έρθει πρώτα).


Ελάτε σήμερα κιόλας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Toyota και αντικαταστήστε το παλιό σας φίλτρο για να έχετε όλο τον χρόνο φρέσκο, καθαρό αέρα στην καμπίνα του αυτοκινήτου σας.

Δείτε ακόμα

Κατηγορίες Αξεσουάρ Toyota Κατηγορίες Αξεσουάρ Toyota Τα αξεσουάρ της Toyota σας προσφέρουν ευκολία και άνεση δημιουργώντας ακόμη πιο μοναδικές εμπειρίες Γνήσια ανταλλακτικά Γνήσια ανταλλακτικά Τα ανταλλακτικά της Toyota διαφυλάσσουν την ποιότητα και εγγυώνται απόδοση μακράς διαρκείας για το Toyota σας, παρέχοντάς σας σιγουριά. Μπαταρίες Toyota Μπαταρίες Toyota Οι μπαταρίες της Toyota είναι ειδικά σχεδιασμένες για τα οχήματα της Toyota. Επιλέξτε μια γνήσια μπαταρία της Toyota για βέλτιστη απόδοση κάθε φορά που οδηγείτε. Γνήσια Αξεσουάρ Toyota Γνήσια Αξεσουάρ Toyota Όλα τα αξεσουάρ Toyota έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Toyota με στόχο να εξατομικεύσουν το όχημά σας και να του προσδώσουν χαρακτήρα.