1. Owners
 2. Counterfeit Parts

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ;
Τα ανταλλακτικά απομίμησης μπορεί να μοιάζουν ίδια με τα γνήσια αλλά δεν αποδίδουν το ίδιο με αυτά λόγω χαμηλής ποιότητας υλικών κατασκευής. Επειδή η Toyota είναι αφοσιωμένη στην ασφάλεια και στις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο γνήσια ανταλλακτικά Toyota από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο. Με τα γνήσια ανταλλακτικά Toyota, οι πελάτες μπορούν να βασίζονται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που διασφαλίζονται από εκτεταμένες έρευνες και εξαντλητικές δοκιμές.

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

 

Τα ανταλλακτικά απομίμησης θέτουν θέματα τόσο ασφάλειας όσο και οικονομικά. Η Toyota εργάζεται σκληρά μέσα στο δίκτυό της και με τελωνειακούς και συνοριακούς ελέγχους για να βοηθήσει στην εξάλειψη από την αγορά παραποιημένων προϊόντων χρησιμοποιώντας το όνομα της Toyota.

 • Κίνδυνοι για την ασφάλεια των οδηγών

  • Τα ανταλλακτικά απομίμησης δεν κατασκευάζονται από τα ίδια υψηλής ποιότητας υλικά ή υπόκεινται στους ίδιους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους με τα γνήσια προϊόντα της Toyota. Γι αυτό και μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του οδηγού και των επιβατών.
  • Τα ανταλλακτικά απομίμησης φθείρονται ταχύτερα και μπορούν να προκαλέσουν ακινητοποιήσεις αυτοκινήτων ή ατυχήματα.
 • Οικονομικός κίνδυνος για τους οδηγούς

  • Όταν χρησιμοποιούνται ανταλλακτικά απομίμησης μπορεί να επηρεάσουν την εύρυθμη λειτουργία του οχήματος, να δημιουργήσουν βλάβες στο όχημα και να προκαλέσουν δαπανηρές επισκευές.
  • Η χρήση ανταλλακτικών απομίμησης μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια της κάλυψης της εγγύησης που παρέχεται από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ TOYOTA

 

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρείτε το Toyota σας στο ύψιστο επίπεδο απόδοσης και να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας είναι να επιλέγετε πάντοτε το Εξουσιοδοτημένο δίκτυοToyota για τη συντήρηση και επισκευή με γνήσια ανταλλακτικά Toyota.

Όλα τα γνήσια προϊόντα της Toyota είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας και εξαντλητικών δοκιμών. Κάθε προϊόν υποβάλλεται σε λεπτομερή εξέταση για να εγγυηθεί ότι πληροί τα απαιτητικά πρότυπα της Toyota προσφέροντας υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και απόδοση. Μόνο τα προϊόντα που περνούν αυτές τις αυστηρές αξιολογήσεις διατίθενται στους πελάτες μας,εξασφαλίζοντας την ασφάλειά σας και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του οχήματός σας.

Επιπλέον, όλα τα γνήσια προϊόντα Toyota συνοδεύονται από την εγγύηση της Toyota για να διασφαλίσουν ότι τα οχήματα λειτουργούν άριστα και προσφέρουν την εξαιρετική απόδοση που περιμένετε. Η Toyota δεν αναλαμβάνει καμία εγγύηση με οποιονδήποτε τρόπο για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση άλλων ανταλλακτικών εκτός από τα γνήσια ανταλλακτικά της Toyota.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ TOYOTA

Ανταλλακτικό απομίμησης

 • Συχνά δεν υπάρχει βαλβίδα διαφυγής κι έτσι όταν το φίλτρο φράξει, δεν εισέρχεται λάδι στον κινητήρα, με αποτέλεσμα την καταστροφή του και σε μία δαπανηρή επισκευή.
 • Ένα φίλτρο λαδιού απομίμησης περιέχει χαμηλής ποιότητας φίλτρο χαρτιού το οποίο έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να φράξει, πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα το λάδι να μην καθαρίζεται σωστά.
 • Το μέσο στεγανοποίησης (O-ring) μπορεί να είναι κατασκευασμένο από φθηνότερο υλικό που προκαλεί διαρροές λαδιού μέσα στον κινητήρα με κίνδυνο πυρκαγιάς.
 • Δοκιμές δείχνουν ότι σε σύγκριση με τα γνήσια φίλτρα λαδιού Toyota, τα απομίμησης φράζουν στο μισό χρόνο και χρειάζονται αντικατάσταση πιο συχνά.

Γνήσιο ανταλλακτικό

 • Το γνήσιο φίλτρο λαδιού Toyota είναι κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά και είναι με αυστηρές προδιαγραφές δοκιμασμένο.
 • Το υλικό του φίλτρου έχει μεγαλύτερη επιφάνεια και διατηρείται στη θέση του με εξαρτήματα ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για αυτή τη δουλειά.
 • Η ποιότητα και η κατασκευή των υλικών του περιβλήματος και του μέσου στεγανοποίησης (O-ring) δοκιμάζονται διεξοδικά για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα έχουν ποτέ διαρροή.

Τακάκια φρένων απομίμησης

Τα τακάκια απομίμησης κατασκευάζονται γενικά από εμφανώς χαμηλής ποιότητας υλικά τα οποία προσδίδουν μία ανεπαρκή δύναμη πέδησης με αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνεται το αναμενόμενο επίπεδο απόδοσης. Το υλικό τριβής μπορεί να διαχωριστεί από την μεταλλική πλάκα, οδηγώντας σε αδυναμία φρεναρίσματος και σε μία αυξημένη πιθανότητα σύγκρουσης. Το υλικό συχνά δεν είναι τόσο ανθεκτικό στη θερμότητα όσο στα γνήσια τακάκια φρένων της Toyota, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην υπερθέρμανσή τους και στην ανάφλεξή τους.

Άλλα προβλήματα περιλαμβάνουν πρόωρη φθορά, μικρότερη διάρκεια ζωής και τη δημιουργία αυλακώσεων στους δίσκους των φρένων, πράγμα που προκαλεί κραδασμούς, γρήγορη φθορά και συχνή ανάγκη για αντικατάσταση.

 

Γνήσια τακάκια φρένων

Τα τακάκια των φρένων είναι ίσως από τα πιο σημαντικά ανταλλακτικά που επηρεάζουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, και για αυτό η Toyota πραγματοποιεί συχνά δοκιμές σε αυτά.

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά τριβής, πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης.

Οι μελέτες μας αποδεικνύουν ότι οι τυπικές αποστάσεις ακινητοποίησης με τα γνήσια τακάκια φρένων της Toyota είναι κατά 30% μικρότερες από εκείνες που επιτυγχάνονται με τα τακάκια απομίμησης.

Φίλτρο αέρα απομίμησης

Όλα τα φίλτρα φράζουν και χρειάζονται αντικατάσταση, αλλά τα φίλτρα απομίμησης περιέχουν μόνο ένα στρώμα υλικού φιλτραρίσματος, κι έτσι φράζουν στον μισό χρόνο σε σύγκριση με ένα γνήσιο φίλτρο αέρα της Toyota.

Σύμφωνα με τις δοκιμές μας, τα φίλτρα απομίμησης αέρα συγκρατούν πολύ λιγότερη σκόνη από τα γνήσια φίλτρα αέρα. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπουν έως και 10 φορές περισσότερα σωματίδια σκόνης να εισέλθουν μέσα στον κινητήρα.

 

Γνήσιο φίλτρο αέρα

Το γνήσιο φίλτρο αέρα της Toyota έχει τρία στρώματα υλικού φιλτραρίσματος, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του και μεγιστοποιώντας την απόδοση του κινητήρα σας. Οι διαστάσεις του είναι ακριβείς, χωρίς διάκενα τα οποία μπορεί να αφήνουν να περνούν σωματίδια τα οποία μπορεί να καταστρέψουν τον κινητήρα.

Με την αυξανόμενη διαθεσιμότητα των αερόσακων μέσω διαδικτύου απαιτείται μεγάλη προσοχή προκειμένου να διασφαλίσετε ότι οι αερόσακοι σας θα είναι αποτελεσματικοί όταν τους χρειαστείτε, πρέπει πάντα να απευθύνεστε στο Εξουσιοδοτημένο δίκτυο Επισκευαστών της Toyota για την τοποθέτησή τους.

 

Αερόσακοι απομίμησης

Δοκιμές αποκαλύπτουν ότι οι αερόσακοι απομίμησης μπορεί να ενεργοποιηθούν αργά ή καθόλου σε ένα ατύχημα, να προκαλέσουν ατυχήματα οι ίδιοι ενεργοποιούμενοι όταν δεν θα έπρεπε. Μερικοί μάλιστα εκτοξεύουν μεταλλικά βλήματα μέσα στην καμπίνα καθώς εκρήγνυνται.

Οι αερόσακοι απομίμησης διατίθενται σε ασυνήθιστα χαμηλό κόστος, έχουν διαφορετικό χρώμα ή φινίρισμα στο κάλυμμα ή στις ραφές σχισίματος, απόδειξη ότι έχουν τροποποιηθεί για να προσαρμοστούν και να μην ενεργοποιούν την η προειδοποιητική λυχνία του αερόσακου κατά τη διάρκεια της ανάφλεξης.

 

Γνήσιοι αερόσακοι Toyota

Η ποιότητα των εξαρτημάτων είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή ενεργοποίηση των αερόσακων. Οι Γνήσιοι Αερόσακοι της Toyota αντιδρούν στο ένα εικοστό πέμπτο του δευτερολέπτου σε μία σύγκρουση. Αυτό απαιτεί τα καλώδια και οι σύνδεσμοι μεταξύ των επιταχυνσιομέτρων, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών να είναι κατασκευασμένα με τα ύψιστα δυνατά στάνταρτ και με τη χρήση σωστών υλικών.

Εκτός από τα ανταλλακτικά επισκευής και συντήρησης, τα γνήσια αξεσουάρ Toyota έχουν επίσης, παράνομα, αντιγραφεί και διατίθενται στην αγορά. Δεν είναι κατασκευασμένα με τα ίδια υψηλά πρότυπα όπως τα γνήσια προϊόντα Toyota, για αυτό μπορεί να βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλειά σας.

 

Ελαστικό πατάκι απομίμησης

Τα πατάκια απομίμησης δεν ταιριάζουν τέλεια στο αυτοκίνητό σας κι έτσι μπορεί να γλιστρήσουν κάτω από τα πεντάλ και να εμποδίσουν την ικανότητά σας να φρενάρετε.

 

Γνήσιο ελαστικό πατάκι

Τα γνήσια πατάκια της Toyota είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν τέλεια με το καθένα μεμονωμένο μοντέλο. Όλα τα πατάκια της Toyota, είτε υφασμάτινα είτε ελαστικά, ταιριάζουν τέλεια στο αυτοκίνητο και είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να μην γλιστρήσουν έξω από τη θέση τους.

Μη γνήσιο μπουζί

Τα μη γνήσια μπουζί μπορεί να φαίνονται σαν το ανταλλακτικό, αλλά δεν ενεργούν σαν το ανταλλακτικό. Για παράδειγμα, ο αριθμός που υποδεικνύεται επάνω στο μπουζί αναφέρεται στην περιοχή θερμότητας στην οποία μπορεί να αντέξει. Οι δοκιμές δείχνουν ότι τα μη γνήσια μπουζί συχνά δεν μπορούν να αντέξουν την υψηλή θερμότητα που υποδεικνύεται από τον αριθμό επάνω στο περίβλημα και στις χειρότερες περιπτώσεις το ηλεκτρόδιο λιώνει, οδηγώντας σε ζημιά του κινητήρα.
Χωρίς χάλκινο ηλεκτρόδιο, η αντίσταση θερμότητας του μη γνήσιου μπουζί είναι κατά πολύ χαμηλότερη, οδηγώντας σε πιθανή ζημιά του κινητήρα. Ο χαμηλής ποιότητας μονωτής δεν είναι σε θέση να αντέξει την υψηλή τάση που απαιτείται για αποτελεσματική πυροδότηση, οδηγώντας σε διαρροή τάσης, ελαττωματική ανάφλεξη του κινητήρα και χαμηλότερη απόδοση του κινητήρα. Με δομή χωρίς χαλκό μέσα στο κεντρικό ηλεκτρόδιο, τα μη γνήσια μπουζί διαβρώνονται πιο γρήγορα και σε υψηλότερο βαθμό από ότι τα αντίστοιχα γνήσια Toyota.

 

Γνήσιο μπουζί Toyota

Τα μπουζί παίζουν έναν βασικό ρόλο στον προσδιορισμό της βέλτιστης απόδοσης του αυτοκινήτου και στην διασφάλιση της αξιόπιστης λειτουργίας ενός κινητήρα. Τα Γνήσια Μπουζί της Toyota μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προδιαγραφές θερμότητας που υποδεικνύονται στο περίβλημα.
Καθώς είναι κατάλληλα δοκιμασμένο για να εξασφαλίσει ότι πληροί τα ενδεικνυόμενα επίπεδα απόδοσης, το κεντρικό ηλεκτρόδιο κατασκευάζεται από χαλκό για να προσφέρει αποτελεσματική αγωγιμότητα θερμότητας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ TOYOTA

 • Προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία είναι πιστοποιημένα και διατηρούν την εγγύηση του Toyota σας.

 • 100% εγγύηση ότι τα ανταλλακτικά είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Toyota και ταιριάζουν τέλεια.

 • Υψηλή αξία μεταπώλησης του Toyota σας λόγω της χρήσης μόνο Γνησίων Ανταλλακτικών Toyota.

Σε κάθε δοκιμή, δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Η απόδοση του αυτοκινήτου σας συνδυαζόμενη με τη διαρκή σας ηρεμία, σας οδηγεί να ζητάτε από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή σας, Γνήσια Ανταλλακτικά Toyota σαν την μοναδική καλή επιλογή όταν επισκευάζετε το Toyota σας.