1. New Cars
  2. New Toyota C-HR
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ICON
EVERY CHOICE COUNTS

ΝΕΟ TOYOTA C-HR

Πιο τολμηρό από ποτέ

Εμπνευσμένο από τη διαφορετικότητα και σχεδιασμένο χωρίς κανόνες, ξεχωρίζει στο πλήθος. Αντισυμβατικό και μοναδικό το νέο Toyota C-HR τολμά και το αποτέλεσμα το δικαιώνει.

Ένα ''concept car'' για το δρόμο
Eξατομικευμένη εμπειρία χρήστη
Plug-in Hybrid Electric και Hybrid Electric
Προχωράμε πέρα από το μήδεν
Απαράμιλλο στυλ
Πρωτοποριακή εξωτερική σχεδίαση
Το νέο Toyota C-HR σπάει όλους τους κανόνες. Αδύνατον να περάσει απαρατήρητο, συνδυάζει το coupe στυλ με μια ισχυρή παρουσίαση. Πρωτοποριακό, δυναμικό και με εξαιρετικές αναλογίες, είναι ένα ''concept car'' που έγινε πραγματικότητα.

Σχεδίαση που μαγνητίζει

Αιχμηρή σιλουέτα με εκφραστικές γραμμές που διαμορφώνουν γεωμετρικά σχήματα. Το αποτέλεσμα, ένας σχεδιασμός που εκπέμπει ζωντάνια και κίνηση.

Νέος, μοναδικός Bi-tone+ σχεδιασμός

Η νέα σχεδίαση, Bi-tone+, επέκτεινει την μαύρη οροφή για να ενσωματώσει και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ακολουθώντας τις καμπύλες του αμαξώματος και τονίζοντας τις εκφραστικές του αναλογίες

''Χωνευτές'' χειρολαβές

Οι ''χωνευτές'' χειρολαβές των θυρών – που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Toyota – ενισχύουν την ομοιόμορφη σμιλευμένη σιλουέτα του νέου Toyota C-HR.

Ζάντες 20"

Η τολμηρή σχεδίαση απαιτεί έμφαση στη λεπτομέρεια. Οι πρωτότυπες ζάντες 20" προσελκύουν τα βλέμματα.

Κορυφαίας τεχνολογίας πανοραμική οροφή

Κατασκευασμένη από θερμικά αποδοτικό γυαλί, η πανοραμική οροφή προσφέρει φως και χώρο χωρίς ανεπιθύμητη θερμότητα.

Ευφυής τεχνολογία
Απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη
Ενσωματώνοντας ένα πλήθος διαισθητικών λειτουργιών, το νέο Toyota C-HR προσφέρει μια απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη που προβλέπει τις ανάγκες σας. Μετατρέψτε κάθε σας διαδρομή σε μια συναρπαστική εμπειρία με ασύρματο Android Auto και Apple CarPlay, ευφυή εσωτερικό φωτισμό και καθηλωτικό ήχο.

12.3" Οθόνη Αφής

Με απρόσκοπτη, ασύρματη ενσωμάτωση smartphone, το νέο ευφυές σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με οθόνη αφής 12,3" φέρνει τον κόσμο στα χέρια σας. Μείνετε πάντα ενημερωμένος για την κατάσταση της μπαταρίας του Toyota C-HR μέσω του πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων και απολαύστε μία αβίαστη εξηλεκτρισμένη οδηγική εμπειρία.

Πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων

Ο νέος ολότελα ψηφιακός πίνακας οργάνων 12.3’’ προσφέρει εξαιρετική ορατότητα πληροφοριών, δυνατότητες εξατομίκευσης και την προσαρμογή απεικόνισης δεδομένων στις ανάγκες του οδηγού.

Ευφυής ατμοσφαιρικός φωτισμός

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός του νέου Toyota C-HR προσφέρει μια παλέτα 64 χρωμάτων. Κατά τη διάρκεια της μέρας, τα χρώματα εναρμονίζονται και εναλλάσσονται ενώ σε περίπτωση πιθανής σύγκρουσης γίνονται κόκκινα παρέχοντας μια επιπρόσθετη ειδοποίηση.

Πανδαισία ήχων

Το ειδικά διαμορφωμένο ηχοσύστημα της JBL προσφέρει την απόλυτη ακουστική. Οι μεταλλικές γρίλιες στα tweeters ενισχύουν την καθαρότητα των υψηλών νοτών, ενώ ένα ισχυρό subwoofer μετατρέπει την καμπίνα σας σε συναυλιακό χώρο.

Ευχάριστο καλωσόρισμα

Το νέο Toyota C-HR σας καλωσορίζει πριν από κάθε σας διαδρομή μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα φώτα του. Οι εξατομικευμένες ρυθμίσεις σας για τη θέση του καθίσματος και την οθόνη εφαρμόζονται επίσης αυτόματα.

Plug-in Hybrid Electric και Hybrid Electric
Διευρυμένες επιλογές εξηλεκτρισμένων κινητήρων

Το νέο Toyota C-HR προσφέρει μια σειρά προηγμένων κινητήρων για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Επιλέξτε ανάμεσα στην 5η γενιά Hybrid Electric και σε ένα νέο Plug-in Hybrid Electric σύστημα, με διπλό DNA, που συνδυάζει δυναμική υβριδική απόδοση με διευρυμένη αμιγώς ηλεκτρική κίνηση.

Plug-in Hybrid Electric

Η τρίτη γενιά της Plug-in Hybrid Electric τεχνολογίας της Toyota ενισχύει το διττό της χαρακτήρα και προσφέρει αβίαστη, πλήρως ηλεκτρική οδήγηση EV για την καθημερινή χρήση και αποτελεσματική Hybrid Electric απόδοση για μεγαλύτερα ταξίδια.

Hybrid Electric τεχνολογία 5ης γενιάς

Με Hybrid Electric τεχνολογία 5ης γενιάς και την επιλογή δυο κινητήριων συνόλων, 1,8L Hybrid Electric και 2.0L Hybrid Electric προσφέρει αυξημένες επιδόσεις και οδηγική απόλαυση με κορυφαία κατανάλωση καυσίμου.

Η τρίτη γενιά της Plug-in Hybrid Electric τεχνολογίας της Toyota ενισχύει το διττό της χαρακτήρα και προσφέρει αβίαστη, πλήρως ηλεκτρική οδήγηση EV για την καθημερινή χρήση και αποτελεσματική Hybrid Electric απόδοση για μεγαλύτερα ταξίδια.

Σύστημα μετάδοσης κίνησης
2.0L Plug-in Hybrid Electric
Ηλεκτρική αυτονομία
66km
Ιπποδύναμη
223hp
Εκπομπές CO2
19g/km

Με Hybrid Electric τεχνολογία 5ης γενιάς και την επιλογή δυο κινητήριων συνόλων, 1,8L Hybrid Electric και 2.0L Hybrid Electric προσφέρει αυξημένες επιδόσεις και οδηγική απόλαυση με κορυφαία κατανάλωση καυσίμου.

Σύστημα μετάδοσης κίνησης
2.0L Hybrid Electric AWD-i
Ιπποδύναμη
198hp
Εκπομπές CO2
112g/km
Συχνές ερωτήσεις για τα Hybrid Electric και Plug-in Hybrid Electric

Τα Hybrid Electric και Plug-in Hybrid Electric οχήματα ενσωματώνουν παρόμοιες τεχνολογίες. Και τα δύο εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ δύο πηγών ενέργειας, ενός αποδοτικού βενζινοκινητήρα και μιας αυτοφορτιζόμενης μπαταρίας Hybrid. Ωστόσο, τα Plug-in Hybrid Electric οχήματα χρησιμοποιούν μπαταρία υψηλότερης χωρητικότητας για να προσφέρει αυξημένες ηλεκτρικές επιδόσεις.

Ένα Toyota C-HR Plug-in Hybrid Electric μπορεί να λειτουργήσει αποκλειστικά ηλεκτρικά για πάνω από 66 km – με μηδενική κατανάλωση καυσίμου και μηδενικές εκπομπές ρύπων. Εάν πρόκειται να διανύσει μεγαλύτερες αποστάσεις και η μπαταρία του κινδυνεύει να αποφορτιστεί, το αυτοκίνητό σας επιστρέφει αυτόματα σε υβριδικό πρόγραμμα λειτουργίας, συνδυάζοντας βενζίνη και ανακτημένη ενέργεια από τη μπαταρία για να φτάσετε με ασφάλεια στον προορισμό σας χωρίς το άγχος της επαναφόρτισης και με κορυφαία απόδοση καυσίμου. Η απόλυτη ξεγνοιασιά.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να επαναφορτίσετε ένα Plug-in Hybrid Electric: σε μία οικιακή παροχή η διαδικασία ολοκληρώνεται σε περίπου 6,5 ώρες, κάτι που καθιστά την ολονύκτια φόρτιση τη βέλτιστη και την πιο οικονομική επιλογή (με 1.5€ μπορείτε να διανύσετε παραπάνω από 66χλμ). Για περισσότερη ταχύτητα και ασφάλεια, εγκαθιστώντας ένα οικιακό wallboc, μία πλήρης φόρτιση επιτυγχάνεται σε λιγότερο από 2,5 ώρες – χρόνος εφάμιλλος με το κινητό σας τηλέφωνο.

Τα Plug-in Hybrid Electric μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα στους οδηγούς με πολλούς τρόπους. Με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία, ένα Plug-in Hybrid Electric μπορεί να διανύσει έως 100 km με μόλις 1 λίτρο καυσίμου. Οι χαμηλές εκπομπές CO2 των Plug-in Hybrid Electric τα απαλλάσσουν από τα τέλη κυκλοφορίας ενώ έχουν σημαντική έκπτωση και στο τέλος ταξινόμησης. Ως εταιρικά οχήματα απαλλάσσονται και από τη φορολογία. Επίσης λόγω της μικρότερης φθοράς εξαρτημάτων όπως τακάκια και δισκόφρενα, η συντήρησή τους είναι οικονομικότερη.

Οι μπαταρίες της Τοyota έχουν κατασκευαστεί με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τουλάχιστον όση του αυτοκινήτου. Για απόλυτη ξεγνοιασιά, κάθε μπαταρία συνοδεύεται από εγγύηση, η οποία με έναν ετήσιο έλεγχο Hybrid Health Check – επεκτείνει την κάλυψη της έως και 11 χρόνια. Χάρη δε στο πρόγραμμα επιστροφής μπαταριών, όταν οι μπαταρίες φτάσουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους, η διαχείρισή τους γίνεται υπεύθυνα και με ασφάλεια.
Πρωτοπόρος στην περιβαλλοντική ευθύνη
Υποστηρίζοντας τη βιωσιμότητα
Το νέο Toyota C-HR εστιάζει στη βιωσιμότητα, με αυξημένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών χωρίς προϊόντα ζωικής προέλευσης καθώς και με τη μείωση των εκπομπών άνθρακα μέσω της εξοικονόμησης βάρους και των νέων διαδικασιών παραγωγής.

Υλικα μη ζωικής προέλευσης

Το νέο Toyota C-HR εισάγει τη χρήση ενός νέου υλικού, μη ζωικής προέλευσης, ως εναλλακτική του δέρματος για το κάλυμμα του τιμονιού και τα στοιχεία των καθισμάτων.

Ανακυκλώσιμα πλαστικά

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το νέο Toyota C-HR έχει διπλάσια περιεκτικότητα σε ανακυκλωμένα πλαστικά τα οποία χρησιμοποιούνται σε περισσότερα από 100 διαφορετικά μέρη. Όπως για παράδειγμα το νέο ύφασμα για την ταπετσαρία καθισμάτων που είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET.

Μείωση βάρους

Χάρις στον καινοτόμο σχεδιασμό και της χρήσης χάλυβα υψηλής αντοχής επιτυγχάνεται μείωση του συνολικού βάρους του αυτοκινήτου. Επίσης, η νέα πανοραμική οροφή είναι επίσης ελαφρύτερη ενώ διαθέτει τεχνολογία που διατηρεί τη ζεστασιά το χειμώνα και αποτρέπει την υπερθέρμανση το καλοκαίρι.

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνεται πρώτοι όλα τα νέα του νέου Toyota C-HR.
Εγγραφείτε στο Newsletter
Εντυπωσιακό και αντισυμβατικό, το νέο Toyota C-HR αποτελεί μια τολμηρή εξέλιξη χωρίς περιορισμούς και κανόνες. Πολυτελές, εξηλεκτρισμένο, γεμάτο τεχνολογία και με το δικό του εκλεπτυσμένο στυλ. Ξεχωρίστε από το πλήθος και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.