Από
48.050,00 €
GR Yaris GR YARIS από 43.670,00 €

Βρείτε την GR πίστα σας

Γεννημένο με απόλυτη εστίαση στην οδηγική απόλαυση, το GR Yaris κάνει κάθε δρόμο να μοιάζει σαν να είναι πίστα. Ισχυρό, ευέλικτο και ταυτόχρονα πρακτικό και διασκεδαστικό στην οδήγηση, το GR Yaris υπόσχεται να σας ενθουσιάζει κάθε μέρα, σε οποιονδήποτε δρόμο και αν βρίσκεστε.

Νέο κορυφαίο Toyota GR Yaris

 • Αγωνιστική σφραγίδα σε κάθε σημείο

  Συνεργάστηκαμε με την ομάδα TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, ώστε το GR Yaris να σας ανταμείβει με την ηρεμία ενός αστέρα ράλι. Το ελαφρύ σύστημα μετάδοσης GR-FOUR 4WD διαθέτει σύστημα σύζευξης υψηλής απόκρισης και δύο διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης τύπου Torsen* που διαχειρίζονται έξυπνα την ροπή που μεταφέρεται σε κάθε τροχό.

 • Δύναμη που αγγίζει νέα ύψη

  Με παγκόσμια κλάση απόδοσης 261 hp και 360 ροπή, ο πρόσφατα αναπτυγμένος τρικύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,6 λίτρων προσφέρει εξαιρετική επιτάχυνση και απόκριση. Ενσωματώνοντας υψηλές τεχνολογίες και ποιοτικά υλικά της Toyota, το GR Yaris έχει τη ικανότητα να κάνει κάθε ταξίδι ζωντανό.

 • Διαμορφωμένο από την απόδοση του

  Το σώμα του GR Yaris είναι σμιλευμένο με στόχο την υψηλή αεροδυναμική απόδοση, συνδυάζοντας χαμηλότερη οροφή και ομαλή σχεδίαση τύπου κουπέ. Το φύλλο της οροφής που είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και τα πάνελ αλουμινίου συντελούν τόσο στο να χαμηλώσει το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου, όσο και στην μείωση του βάρους συνδράμοντας ευεργετικά στην ευελιξία.

Ρίξτε μια ματιά

Δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά του GR Yaris. Περιστρέψτε το όχημα για να το δείτε από κάθε γωνία.

 • Χαμηλότερη & φαρδύτερη στάση

  Για τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής απόδοσης και την ενίσχυση της σταθερότητας και του χειρισμού των δυναμικών χαρατκηριστικών, το GR Yaris διαθέτει χαμηλότερη και φαρδύτερη στάση που συμληρώνεται από τις εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου 18”, 10 ακτίνων

 • Ανάρτηση εμπνευσμένη από τα Rally

  H νέα ανάρτηση που αποτελείται από γόνατα MacPherson και τα διπλά ψαλίδια, εξελιγμένα από την ομάδα TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και έλεγχο στις πιο απαιτητικές επιφάνειες.

 • Συστημα σύζευξης υψηλής απόκρισης

  Επανειλημμένα δοκιμασμένο και ενισχυμένο από τους οδηγούς του WRC, το σύστημα GR-FOUR 4WD διαθέτει συστημα σύζευξης υψηλής απόκρισης που εξισορροπεί τη ροπή μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα. Αυτό με την σειρά του παρέχει μεγαλύτερη ανταπόκριση και σταθερότητα στις στροφές, ανεξάρτητα από το πόσο κλειστές είναι αυτές.

 • Προστασία που συνεργάζεται αρμονικά με την υψηλή απόδοση

  Εξοπλισμένο με το Toyota Safety Sense προβλέπει πιθανούς κινδύνους και βοηθά στην αποφυγή ή τον περιορισμό των επιπτώσεων μιας σύγκρουσης.