Οικολογικά Οφέλη Toyota Hybrid

Toyota Hybrid

Ένα αυτοκίνητο. Μια τεχνολογία που φροντίζει για μας, το περιβάλλον και την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.

/
Το παγκόσμιο όραμα της Toyota

Η Toyota ερευνά και αναπτύσσει τα οχήματα του σήμερα και του αύριο. Βελτιώνει την αποδοτικότητα της βενζίνης για τα αυτοκίνητα που είναι ήδη σε κυκλοφορία και προωθεί την προτίμηση των hybrids ως τα οχήματα του σήμερα και του αύριο.

toyota hybrid car emmisions vs normal
toyota hybrid new generation car
Toyota Hybrid.
Αυτοκίνητα νέας γενιάς για όλους

Κατασκευάζουμε τη μπαταρία του Toyota Hybrid με στόχο να διαρκεί όσο και το αυτοκίνητό σας. Γι’ αυτό το λόγο παρέχουμε στα Toyota Hybrid 6ετή πλήρη εγγύηση για τα βασικά μέρη του αυτοκινήτου και έως 11 χρόνια εγγύηση για την υβριδική του μπαταρία. Είμαστε περήφανοι που οι μπαταρίες αυτές δίνουν ενέργεια στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων από το 1997.

base of future cars
Toyota Hybrid technology.
Η βάση για τα οικολογικά αυτοκίνητα της επόμενης γενιάς.

H βάση για τα αυτοκίνητα της επόμενης γενιάς
Στην Toyota βλέπουμε την τεχνολογία hybrid ως αφετηρία για την ανάπτυξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, των plug-ins, καθώς και των οχημάτων με κυψέλες υδρογόνου. Το Mirai, το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής που λειτουργεί με κυψέλες υδρογόνου, κυκλοφόρησε το 2015, φέρνοντας πραγματική επανάσταση, αφού εκλύει μόνο νερό!

toyota hybrid benefit to environment
Τα οφέλη στο περιβάλλον μέχρι σήμερα.

Μέχρι σήμερα η τεχνολογία Toyota Hybrid έχει συμβάλει στην εξοικονόμηση περισσότερων από 77εκ. τόνων εκπομπών CO2. Έτσι, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας να μειώσουμε τις εκπομπές CO2 των οχημάτων μας κατά 90 τοις εκατό ως το 2050, σε σύγκριση με τα επίπεδα που είχαν το 2010.

Περισσότερα για το Hybrid

Εμπειρία Toyota Hybrid Εμπειρία Toyota Hybrid Αθόρυβη και Δυναμική οδήγηση Συχνές Ερωτήσεις Συχνές Ερωτήσεις Οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για την τεχνολογία Toyota Hybrid Toyota Hybrid - Πώς λειτουργεί Toyota Hybrid - Πώς λειτουργεί Μάθετε πώς λειτουργεί η πρωτοποριακή τεχνολογία Toyota Hybrid. Toyota Hybrid - Παράγει τη δική του ενέργεια Toyota Hybrid - Παράγει τη δική του ενέργεια Μηδενική κατανάλωση για το 40% των καθημερινών σας διαδρομών. Ένα αυτοκίνητο που "γεμίζει καθώς κινείται" και το οδηγούν ήδη περισσότεροι από 12 εκ. οδηγοί σε όλο τον κόσμο.
Επιστροφή στην κεντρική σελίδα Hybrid