1. Electrified
  2. Hybrid Electric

Ανακαλύψτε τα Υβριδικά Αυτοκίνητα Toyota Hybrid Electric

Γιατί Hybrid Electric;

Η Toyota απαριθμεί περισσότερα από 25 χρόνια καινοτομίας στην τεχνολογία Hybrid Electric με περισσότερους από 15 εκατομμύρια οδηγούς να κυκλοφορούν σήμερα στο δρόμο, παγκοσμίως. Χάρη στην ισχυρή τεχνογνωσία και εμπειρία, η νέα γκάμα υβριδικών αυτοκινήτων Toyota Hybrid Hybrid Electric 5ης γενιάς διακρίνεται για τις απαράμιλλες επιδόσεις και την εξαιρετική αυτονομία της.

Εύκολος ανεφοδιασμός

Ο ανεφοδιασμός του Hybrid Electric σας οχήματος είναι εύκολη υπόθεση. Γεμίζετε το ρεζερβουάρ με βενζίνη, ώστε να χρησιμοποιείτε τον κινητήρα εσωτερικής καύσης σε πιο μακρινές διαδρομές.

Απίστευτη αυτονομία

Τα υβριδικά αυτοκίνητα Toyota Hybrid Electric εναλλάσσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία ενός κινητήρα βενζίνης και του συστήματος ηλεκτροκίνησης, με στόχο τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας και των επιδόσεων. Εσείς απλά οδηγείτε όπως πάντα και απολαμβάνετε έως 80% κίνηση αποκλειστικά ηλεκτρικά στην καθημερινή σας διαδρομή.

Self-Charging

Κάθε Toyota Hybrid Electric διαθέτει αυτοφορτιζόμενη υβριδική μπαταρία που φορτίζεται ενώ εσείς απλά οδηγείτε, επιβραδύνετε ή φρενάρετε – έτσι ξεχνάτε το άγχος της αυτονομίας της μπαταρίας.

Πώς λειτουργεί;

Για να το καταλάβετε καλύτερα, οι παρακάτω εικόνες δείχνουν τον τρόπο λειτουργίας των Hybrid Electric μοντέλων μας.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ TOYOTA HYBRID ELECTRIC

Εξερευνήστε τη γκάμα των Hybrid Electric οχημάτων μας για να ανακαλύψετε περισσότερα για την κορυφαία καινοτομία της Toyota στον κλάδο. Βρείτε το υβριδικό αυτοκίνητο που είναι κατάλληλο για εσάς!

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/gr/el?model=ya%2Cyb%2Ccorolla-hb%2Ccorolla%2Ccorolla-ts%2Cc-hr%2Cra%2Ccx&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1920BhA3EiwAJT3lSRkn7iMFObFpLAOzXQH1UNmhEhXwxaYzuMWwZjhO28I8u5F7UBA0UBoCkWEQAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy

Η ελευθερία ενός self-charging Hybrid Electric

Με ένα Toyota Hybrid Electric, δε θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ για την αυτονομία. Τα υβριδικά οχήματα προσφέρουν κορυφαία αυτονομία, με κορυφαία κατανάλωση. Επειδή τα Toyota Hybrids είναι αυτοφορτιζόμενα, δεν απαιτούν φόρτιση από εξωτερική πηγή. Και δεν είναι μόνον αυτό. Τα υβριδικά μοντέλα μας διαθέτουν  αναγεννητική πέδηση, ώστε όταν κινούνται, φρενάρουν ή επιβραδύνουν, η ηλεκτρική ενέργεια που αποθηκεύεται στην μπαταρία, κινεί το όχημά σας αποκλειστικά ηλεκτρικά.

ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HYBRID ELECTRIC

Χάρη στη συνεργασία του ηλεκτροκινητήρα και του βενζινοκινητήρα άμεσης απόκρισης, κάθε Toyota Hybrid Electric είναι απολαυστικό στην οδήγηση. Με το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα, μπορείτε να οδηγείτε όπως γνωρίζατε μέχρι τώρα, και να κινείστε αμιγώς ηλεκτρικά έως 80% της καθημερινής σας διαδρομής.
Μάθετε περισσότερα

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα υβριδικά αυτοκίνητα Toyota Hybrid Electric; Ρωτήστε απευθείας ένα Hybrid Electric κάνοντας κλικ στις παρακάτω ερωτήσεις!

Μείωση εκπομπών CO2 σε όλη την Ευρώπη

Στην Toyota, αποστολή μας είναι να προχωρήσουμε πέρα από τις μηδενικές εκπομπές. Από τη μείωση των απαιτήσεων σε φυσικούς πόρους μέχρι την αρμονική συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, οι εγκαταστάσεις παραγωγής υβριδικών οχημάτων μας στη Γαλλία θέτουν παγκόσμια πρότυπα για μία παραγωγή φιλική προς το περιβάλλον. Κατασκευάζοντας τα υβριδικά οχήματά μας τοπικά, μπορούμε να μειώσουμε περαιτέρω τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, καταργώντας την ανάγκη για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Αυτό βοηθά να συρρικνώσουμε το συνολικό ανθρακικό αποτύπωμα των οχημάτων μας, υποστηρίζοντας τη δέσμευσή μας για μείωση των εκπομπών σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής τους. Όλα αυτά τα χρόνια, τα υβριδικά μας οχήματα έχουν εξοικονομήσει πάνω από 118 εκατομμύρια τόνους CO2 συγκριτικά με τις εκπομπές που θα παρήγαγαν αντίστοιχα βενζινοκίνητα οχήματα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ TOYOTA HYBRID

25 χρόνια μετά, η εμπειρία μας προσφέρει στην 4η γενιά της τεχνολογίας μας Hybrid Electric, απαράμιλλες επιδόσεις, αυτονομία και ξεγνοιασιά. Η ευφυία της τεχνολογίας μεγιστοποιεί την αποκλειστική χρήση του ηλεκτροκινητήρα, προς όφελος της απόδοσης, χωρίς την ανάγκη εξωτερικής φόρτισης, ενώ συμβάλει σε μία ξεχωριστή οδηγική καθημερινότητα, εντός και εκτός πόλης.

 

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Όπως κάθε μέρος ενός Toyota, έτσι και οι μπαταρίες των Hybrid Electric οχημάτων μας έχουν κατασκευαστεί με μεγάλη διάρκεια ζωής, τουλάχιστον όση του αυτοκινήτου. Για απόλυτη ξεγνοιασιά, κάθε Toyota Hybrid οδηγός απολαμβάνει 11 έτη εγγύηση για την υβριδική μπαταρία, χάρη στο δωρεάν πρόγραμμα Toyota Hybrid Health Check.

Χάρη δε στο πρόγραμμα επιστροφής μπαταριών όταν οι μπαταρίες των εξηλεκτρισμένων οχημάτων μας φτάσουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους, η διαχείρισή τους γίνεται υπεύθυνα και με ασφάλεια. Στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Toyota απορρίπτουν πάνω από το 90% των μπαταριών μας και στοχεύουμε να ανακυκλώνουμε πάνω από το 50% του βάρους της μπαταρίας ενός Hybrid.

 

HYBRID COACHING

Μέσω της εφαρμογής smartphone MyToyota Connected Services, έχετε στη διάθεσή σας μία μοναδική γκάμα συνδεδεμένων υπηρεσιών που υπόσχονται ασφαλέστερη, πιο απολαυστική και ακόμα πιο αποδοτική οδήγηση. Το Hybrid Coaching σας ‘εκπαιδεύει’ στην οδήγηση του υβριδικού αυτοκινήτου σας, για να επεκτείνετε συνεχώς την κίνηση αποκλειστικά ηλεκτρικά και να μειώνετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα καθημερινά.

 

Ανακαλύψτε την εφαρμογή MyToyota

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα υβριδικά οχήματα, τις διαφορές από τα άλλα είδη αυτοκινήτων και πολλά ακόμα.

Εναλλάσσοντας απρόσκοπτα τη λειτουργία ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης και ενός αποδοτικού συστήματος ηλεκτροκίνησης, τα Hybrid Electric οχήματα ενσωματώνουν δύο πηγές ενέργειας: ένα βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα.

Κάθε Toyota Hybrid μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά ηλεκτρικά έως το 80% της καθημερινής σας διαδρομής, χάρη στη συνεχή ανάκτηση και αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ εσείς απλά οδηγείτε. 

Τα υβριδικά οχήματα της Toyota διαθέτουν πρωτοποριακή, αυτοφορτιζόμενη τεχνολογία μπαταρίας. Είναι γνωστά ως οχήματα Hybrid Electric επειδή ενσωματώνουν δύο πηγές ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα και τα plug-in υβριδικά, δεν χρειάζεται να τα συνδέσετε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες τους. 

Η πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταρίας ενός Toyota Hybrid είναι σχεδιασμένη για να διαρκεί σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του οχήματος. Μάλιστα, ορισμένα μηχανικά στοιχεία όπως ο συμπλέκτης, ο εναλλάκτηςκαι το μοτέρ της μίζας καταργούνται εντελώς, μειώνοντας περαιτέρω τον κίνδυνο απρόβλεπτων δαπανών στο μέλλον. Και δεν είναι μόνο αυτό! Όλα τα εξαρτήματα της τεχνολογίας Hybrid συνοδεύονται από την 6ετή/180.000 χλμ.* εγγύηση της Toyota όταν είναι καινούργια, ενώ για την υβριδική μπαταρία, απολαμβάνετε εγγύηση έως 11 έτη.  

*Όποιο συμβεί πρώτο.

Υπάρχουν τρεις τύποι υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων – τα ήπια υβριδικά, τα πλήρως υβριδικά και τα plug-in υβριδικά. Τα ήπιαυβριδικά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν μία μικρή μπαταρία 48V για να υποστηρίζουν τον κινητήρα κατά την επιτάχυνση και στο ταξίδι, καθώς ο ηλεκτροκινητήρας δεν μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητο από μόνος του. Σε ένα πλήρως ή αυτοφορτιζόμενο Toyota Hybrid Electric, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρή ηλεκτρική ενέργεια για έως και το 80% των αστικών διαδρομών σας, ακόμα και σε ταχύτητες έως 120 χλμ./ώρα Τα Plug-in Hybrid λειτουργούν όπως τα υβριδικά με τη διαφορά ότι έχουν μπαταρία υψηλότερης χωρητικότητας για ανώτερες ηλεκτρικές επιδόσεις.