15ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής
Toyota Dream Car 2021

Το Αυτοκίνητο των Ονείρων Σας

Η Toyota συνεχίζει για 15η χρονιά το ταξίδι της μέχρι την Ιαπωνία, με έναν απλό και μαγικό διαγωνισμό για τους μικρούς της φίλους. H αποστολή σας είναι απλή. Οδηγήστε το δημιουργικό σας πνεύμα σε ένα φανταστικό ταξίδι, χρησιμοποιώντας μόνο τη φαντασία σας και ζωγραφίστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας!

Πώς θα ήταν το πιο πρωτότυπο αυτοκίνητο;

Είναι το αυτοκίνητο που εσύ έχεις ονειρευτεί! Σίγουρα θα μπορούσε να έχει κήπο στην οροφή για να κάνει τις πόλεις πιο πράσινες, να χαρίζει οξυγόνο και να σώζει τις μέλισσες. Ή μήπως να έχει καθίσματα φτιαγμένα από σοκολάτα και να κινείται μόνο με νερό;
Βάλε όλη σου τη φαντασία και ζωγράφισε το δικό σου αυτοκίνητο που θα έκανε τον κόσμο μας καλύτερο, όπως έκαναν πέρσι οι παρακάτω νικητές μας.

/
"Το αυτοκίνητο των ονείρων μου"
Το αυτοκίνητο μου είναι ένα φανταστικό αυτοκίνητο το οποίο μαζεύει τις ηλεκτρονικές συσκευές από τα παιδιά θέλοντας να τα ξεκολλήσει από την κακή συνήθεια.
Έπειτα τα παίρνει μαζί του πετώντας με τα φτερά του στον ουρανό για να τους δείξει πως μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε νερό και να το βοηθήσουν να ποτίσει με αυτό το περιβάλλον πράγμα το οποίο έχει πολλή ανάγκη.
Τα παιδιά πρέπει να χαίρονται την ηλικία τους έξω στην ομορφιά της φύσης και όχι να είναι κλεισμένα όλη μερα μπροστά από μια ηλεκτρονική συσκευή.

Ειρήνη Χρυσοβαλάντω, 7 ετών
1η νικήτρια στην ηλικιακή κατηγορία 0-8 ετών
/
"Toyota Dream Car Catcher"
Το αυτοκίνητο μου μπορεί και ψάχνει σε όλον τον κόσμο να βρεί τα όνειρα των παιδιών και να τα μεταφέρει στην Toyota

Νιόβη Σοφία Σοφού, 10 ετών
1η νικήτρια στην ηλικιακή κατηγορία 8-11 ετών
/
"Χρονομετατροπέας"
Όταν η ανθρωπότητα αδυνατεί να αντιμετωπίσει τον πόλεμο, το θάνατο, το μίσος και την καταστροφή,
ο χρονομετατροπέας παίρνοντας ενέργεια απο το μέλλον και το διάστημα, αλλάζει το παρόν, για να επικρατήσει η αγάπη και η ειρήνη.

Ραφαήλ Καστερούδης, 12,5 ετών
1ος νικητής στην ηλικιακή κατηγορία 12-15 ετών
Πώς μπορώ να λάβω μέρος στον διαγωνισμό;
/
1) Κατέβασε τους Όρους και τη Φόρμα Συμμετοχής Ζήτησε από τους γονείς/κηδεμόνες σου να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους συμμετοχής.
/
2) Συμπλήρωσε τη Φόρμα Συμμετοχής Ζήτησε από τους γονείς/κηδεμόνες σου να συμπληρώσουν και τη φόρμα συμμετοχής και θυμήσου να δώσεις ένα τίτλο και μια σύντομη περιγραφή για το αυτοκίνητο των ονείρων σου.
/
3) Ζήτησε την άδεια των γονιών/κηδεμόνων σου Προσοχή: Οι γονείς ή οι κηδεμόνες σου θα πρέπει να υπογράψουν τη φόρμα συμμετοχής.
/
4) Στείλε μας το έργο σου Μπορείς να παραδώσεις το έργο σου μαζί με τη συμπληρωμένη φόρμα στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota (δες τη σχετική λίστα στους όρους συμμετοχής) ή να το ταχυδρομήσεις σε εμάς, στη διεύθυνση που θα βρεις παρακάτω.
Τι πρέπει να ξέρω;
/
Τι υλικά χρειάζομαι για τη ζωγραφιά μου;

Θα χρειαστείς αρκετή φαντασία, ένα χαρτί μεγέθους A3 ή Α4 και ό,τι χρώματα σου αρέσουν όπως ξυλομπογιές, κηρομπογιές, μαρκαδόρους ή και νερομπογιές!
Και μη ξεχνάς! Θέλουμε ζωγραφιές φτιαγμένες στο χέρι και όχι σχεδιασμένες με υπολογιστή.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό;

Οι ηλικιακές ομάδες των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα από 8 ετών και κάτω, 8 - 11 ετών και 12 - 15 ετών.

Πότε λήγει ο διαγωνισμός;

Ο Ελληνικός διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022.

Σε ποιά διεύθυνση θα πρέπει να στείλω το έργο μου;

ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
Γραφείο Διοίκησης Διαγωνισμού ΤΟΥΟΤΑ Dream Car
Εθνικής Αντιστάσεως 48
Τ.Κ. 152 31 Χαλάνδρι Αττικής
Τηλ.: 210 2808000

Κατέβασε τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής:
Τι θα κερδίσω;

Πρώτο και σημαντικότερο, θα πάρεις μέρος σε έναν δημιουργικό διαγωνισμό με ένα υπέροχο δώρο για τις 3 πρώτες ζωγραφιές που θα επιλέξει η κριτική μας επιτροπή σε κάθε κατηγορία: κάτω των 8 ετών, 8 έως 11 και 12 έως 15 ετών. Δεύτερον, οι 9 νικητές θα συμμετέχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό! Αν το έργο σου φθάσει στον τελικό, μπορεί να κερδίσεις ένα ταξίδι στην Ιαπωνία με τους γονείς ή τους κηδεμόνες σου και με την ευκαιρία να συμμετέχεις στην τελετή απονομής το Σεπτέμβριο του 2022.

/

Δείτε περισσότερα

Νικητές 11ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car Νικητές 11ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car O 11ος διαγωνισμός ζωγραφικής της Toyota, «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» ολοκληρώθηκε. Δείτε τους νικητές! Νικητές 10ου διαγωνισμού Toyota Dream Car Νικητές 10ου διαγωνισμού Toyota Dream Car O 10ος διαγωνισμός ζωγραφικής της Toyota, «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» ολοκληρώθηκε. Δείτε τους νικητές! Νικητές 9ου Εθνικού Διαγωνισμού «Το αυτοκίνητο των Ονείρων σου» Νικητές 9ου Εθνικού Διαγωνισμού «Το αυτοκίνητο των Ονείρων σου» Η Toyota Ελλάς προσκάλεσε όλα τα παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής Τέχνης με θέμα «Το Αυτοκίνητο των Ονείρων σου – Dream Car». Δείτε τα έργα που βραβεύτηκαν.