13ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής
Toyota Dream Car

Άσε τη Φαντασία σου να Ταξιδέψει Μακριά

Η Toyota συνεχίζει για 13η χρονιά το ταξίδι της μέχρι την Ιαπωνία, με έναν απλό και μαγικό διαγωνισμό για τους μικρούς της φίλους. H αποστολή σας είναι απλή. Οδηγήστε το δημιουργικό σας πνεύμα σε ένα φανταστικό ταξίδι, χρησιμοποιώντας μόνο τη φαντασία σας και ζωγραφίστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας!

Πώς θα ήταν το πιο πρωτότυπο αυτοκίνητο;

Είναι το αυτοκίνητο που εσύ έχεις ονειρευτεί! Σίγουρα θα μπορούσε να έχει κήπο στην οροφή για να κάνει τις πόλεις πιο πράσινες, να χαρίζει οξυγόνο και να σώζει τις μέλισσες. Ή μήπως να έχει καθίσματα φτιαγμένα από σοκολάτα και να κινείται μόνο με νερό;
Βάλε όλη σου τη φαντασία και ζωγράφισε το δικό σου αυτοκίνητο που θα έκανε τον κόσμο μας καλύτερο, όπως έκαναν πέρσι οι παρακάτω νικητές μας.

/
"Ρομπότ-Δύτης"
Το αυτοκίνητο μου είναι ρομπότ-δύτης που καθαρίζει και προστατεύει το βυθό!

Ευστάθιος Σοφός, 5 ετών
1ος νικητής στην ηλικιακή κατηγορία 0-8 ετών
/
"Το αυτοκίνητο της ζωγραφικής"

Αυτό το αυτοκίνητο της ζωγραφικής μαθαίνει τον κόσμο να ζωγραφίζει. Επίσης, γεμίζει τη γη με χρώματα. 1η νικήτρια στην ηλικιακή κατηγορία 8-11 ετών
Νιόβη-Σοφία Σοφού, 9 ετών
1η νικήτρια στην ηλικιακή κατηγορία 8-11 ετών
/
"Πετώντας στον έβδομο ουρανό"
Όταν ονειρεύομαι ή κάνω μια ευχή, κοιτάω τον ουρανό και πολλές φορές φαντάζομαι τον εαυτό μου να πετάει μαζί με τα πουλιά. Με αυτό το αυτοκίνητο κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα.

Αλέξανδρος-Παναγιώτης Καραθανάσης, 14 ετών
1ος νικητής στην ηλικιακή κατηγορία 12-15 ετών
Πώς μπορώ να λάβω μέρος στον διαγωνισμό;
/
1) Κατέβασε τους Όρους και τη Φόρμα Συμμετοχής Ζήτησε από τους γονείς/κηδεμόνες σου να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους συμμετοχής.
/
2) Συμπλήρωσε τη Φόρμα Συμμετοχής Ζήτησε από τους γονείς/κηδεμόνες σου να συμπληρώσουν και τη φόρμα συμμετοχής και θυμήσου να δώσεις ένα τίτλο και μια σύντομη περιγραφή για το αυτοκίνητο των ονείρων σου.
/
3) Ζήτησε την άδεια των γονιών/κηδεμόνων σου Προσοχή: Οι γονείς ή οι κηδεμόνες σου θα πρέπει να υπογράψουν τη φόρμα συμμετοχής.
/
4) Στείλε μας το έργο σου Μπορείς να παραδώσεις το έργο σου μαζί με τη συμπληρωμένη φόρμα στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota (δες τη σχετική λίστα στους όρους συμμετοχής) ή να το ταχυδρομήσεις σε εμάς, στη διεύθυνση που θα βρεις παρακάτω.
Τι πρέπει να ξέρω;
/
Τι υλικά χρειάζομαι για τη ζωγραφιά μου;

Θα χρειαστείς αρκετή φαντασία, ένα χαρτί μεγέθους A3 ή Α4 και ό,τι χρώματα σου αρέσουν όπως ξυλομπογιές, κηρομπογιές, μαρκαδόρους ή και νερομπογιές!
Και μη ξεχνάς! Θέλουμε ζωγραφιές φτιαγμένες στο χέρι και όχι σχεδιασμένες με υπολογιστή.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό;

Οι ηλικιακές ομάδες των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα από 8 ετών και κάτω, 8 - 11 ετών και 12 - 15 ετών.

Πότε λήγει ο διαγωνισμός;

Ο Ελληνικός διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019.

Σε ποιά διεύθυνση θα πρέπει να στείλω το έργο μου;

ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
Γραφείο Διοίκησης Διαγωνισμού ΤΟΥΟΤΑ Dream Car
Εθνικής Αντιστάσεως 48
Τ.Κ. 152 31 Χαλάνδρι Αττικής
Τηλ.: 210 2808000

Κατέβασε τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής:
Τι θα κερδίσω;

Πρώτο και σημαντικότερο, θα πάρεις μέρος σε έναν δημιουργικό διαγωνισμό με ένα υπέροχο δώρο για τις 3 πρώτες ζωγραφιές που θα επιλέξει η κριτική μας επιτροπή σε κάθε κατηγορία: κάτω των 8 ετών, 8 έως 11 και 12 έως 15 ετών. Δεύτερον, οι 9 νικητές θα συμμετέχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό! Αν το έργο σου φθάσει στον τελικό, μπορεί να κερδίσεις ένα ταξίδι στην Ιαπωνία με τους γονείς ή τους κηδεμόνες σου και με την ευκαιρία να συμμετέχεις στην τελετή απονομής τον Αύγουστο του 2019.

/

Δείτε περισσότερα

Νικητές 11ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car Νικητές 11ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car O 11ος διαγωνισμός ζωγραφικής της Toyota, «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» ολοκληρώθηκε. Δείτε τους νικητές! Νικητές 10ου διαγωνισμού Toyota Dream Car Νικητές 10ου διαγωνισμού Toyota Dream Car O 10ος διαγωνισμός ζωγραφικής της Toyota, «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» ολοκληρώθηκε. Δείτε τους νικητές! Νικητές 9ου Εθνικού Διαγωνισμού «Το αυτοκίνητο των Ονείρων σου» Νικητές 9ου Εθνικού Διαγωνισμού «Το αυτοκίνητο των Ονείρων σου» Η Toyota Ελλάς προσκάλεσε όλα τα παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής Τέχνης με θέμα «Το Αυτοκίνητο των Ονείρων σου – Dream Car». Δείτε τα έργα που βραβεύτηκαν.