Γνήσιες μπαταρίες Toyota

Αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής

Όλα τα σύγχρονα Toyota διαθέτουν πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων που κάνουν την οδήγηση ασφαλέστερη, ευκολότερη και πιο ευχάριστη. Από τη δορυφορική πλοήγηση μέχρι το Bluetooth®, τους αισθητήρες παρκαρίσματος και τα οπτικοακουστικά συστήματα ψυχαγωγίας, όλα αυτά απαιτούν αξιόπιστη πηγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι γνήσιες μπαταρίες Toyota Optifit σας εξασφαλίζουν

Red-tick-Toyota  Μοναδικά Οφέλη  
Μέγιστη απόδοση και αυξημένη διάρκεια ζωής αφού είναι ειδικά κατασκευασμένες για τα μοντέλα Toyota.

Red-tick-Toyota  Αξιοπιστία και Εγγύηση
Αποδεδειγμένη αξιοπιστία Toyota και πλήρης εγγύηση 3 ετών για τη μπαταρία σας για να μένετε ήσυχοι.

Red-tick-Toyota  Άνεση και τέλειο ξεκίνημα  
Το ελαφρύ πλέγμα σφυρηλατημένου αλουμινίου στην καρδιά της μπαταρίας της δίνει πολύ καλύτερη μακροχρόνια απόδοση από άλλες μπαταρίες, για τέλειο ξεκίνημα ακόμα και μετά από μακριές περιόδους ακινησίας.

Red-tick-Toyota  Εύκολος έλεγχος
Το μοναδικό παράθυρο «ελέγχου υδρο-φόρτισης» δείχνει το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας με μια ματιά, διευκολύνοντας έτσι τον έλεγχο.

Δείτε ακόμα

Κατηγορίες Αξεσουάρ Toyota Κατηγορίες Αξεσουάρ Toyota Τα αξεσουάρ της Toyota σας προσφέρουν ευκολία και άνεση δημιουργώντας ακόμη πιο μοναδικές εμπειρίες Γνήσια ανταλλακτικά Γνήσια ανταλλακτικά Τα ανταλλακτικά της Toyota διαφυλάσσουν την ποιότητα και εγγυώνται απόδοση μακράς διαρκείας για το Toyota σας, παρέχοντάς σας σιγουριά. Φίλτρα καμπίνας αυτοκινήτου Φίλτρα καμπίνας αυτοκινήτου Όπου κι αν οδηγείτε, ο εξωτερικός αέρας μπορεί να περιέχει πολλούς ερεθιστικούς και ρυπογόνους παράγοντες. Με τα νέα φίλτρα αέρα της καμπίνας εσείς και οι επιβάτες σας μπορείτε να αναπνεύσετε ελεύθερα, γνωρίζοντας ότι ο αέρας καθαρίζεται ενώ οδηγείτε. Γνήσια Αξεσουάρ Toyota Γνήσια Αξεσουάρ Toyota Όλα τα αξεσουάρ Toyota έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Toyota με στόχο να εξατομικεύσουν το όχημά σας και να του προσδώσουν χαρακτήρα.