Αναβάθμιση Συστήματος Πολυμέσων Toyota Touch 2 και Toyota Touch 2 & Go

Αναβάθμιση για σύνδεση Smartphone με Android Auto & Apple CarPlay

Δείτε το εξ. δίκτυο

Από το φθινόπωρο του 2020, οι ιδιοκτήτες Toyota Corolla και RAV4 τελευταίας γενιάς (παραγωγής από Νοέμβριο 2018) θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τα συστήματα πολυμέσων Toyota Touch 2 και Toyota Touch 2 & Go σε νεότερη έκδοση με δυνατότητα σύνδεσης smartphone (με Android Auto / Apple CarPlay). Επίσης, θα προστεθεί η δυνατότητα για over-the-air ενημερώσεις χαρτών (με χρήση internet, χωρίς τη χρήση usb) για τα οχήματα που έχουν εγκατεστημένο το σύστημα πλοήγησης (Go).

Η αναβάθμιση θα πραγματοποιείται από πιστοποιημένους τεχνικούς, στους Eξουσιοδοτημένους Εμπόρους & Επισκευαστές Toyota, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί για τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, διασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα για τους πελάτες μας.

interior-retrofit Ποια οχήματα αφορά η αναβάθμιση;

Τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με συσκευές πολυμέσων Toyota Touch 2 και Toyota Touch 2 & Go (Multimedia 17, 17MM, CY17, 17CY) πληρούν τις προϋποθέσεις για αναβάθμιση.

Επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο ή Επισκευαστή Toyota της επιλογής σας για να ενημερωθείτε σχετικά με την αναβάθμιση και να κλείσετε ραντεβού για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

models-retrofit Μοντέλα που αφορά η αναβάθμιση

Corolla Hatchback, Corolla Touring Sports (από παραγωγή Δεκεμβρίου 2018) και Corolla Sedan (από παραγωγή Ιανουαρίου 2019), με ή χωρίς σύστημα πλοήγησης (Go).RAV4 (από παραγωγή Νοεμβρίου 2018) με ή χωρίς σύστημα πλοήγησης (Go).

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ANDROID & IOS ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

hands-free-calls
Κλήσεις
Μέσω bluetooth

messages-retrofit
Μηνύματα
Με χρήση φωνητικών εντολών, Μηνύματα και WhatsApp

Navigation-retrofit
Πλοήγηση
Google Maps, Apple Maps και Waze

Music-retrofit
Μουσική
Google Play Music, Apple Music Spotify, TuneIn Radio, podcast apps και πολλά άλλα


carplay-retrofit

Οδηγίες χρήσης για Android AutoΤΜΒήμα 01 Συνδέστε το κινητό τηλέφωνο στο αυτοκίνητο με το καλώδιο USB (το καλώδιο θα πρέπει να είναι το αυθεντικό)

Βήμα 02  Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή από την κεντρική οθόνη πολυμέσων του αυτοκινήτου ή με χρήση φωνητικών εντολών

Βήμα 03  Επιλέξτε στην κεντρική οθόνη πολυμέσων την εφαρμογή Android Auto ή πείτε ‘OK, Google’

Tip: : Χρησιμοποιώντας τις φωνητικές εντολές μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις για τον καιρό, για σημεία ενδιαφέροντος, για σταθμούς ανεφοδιασμού, super market, εστιατόρια ή ακόμα να ορίσετε μία υπενθύμιση, να αλλάξετε μουσική ή προορισμό στο σύστημα πλοήγησης.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

carplay-retrofit

Οδηγίες χρήσης για Apple CarPlayΤΜ


Βήμα 01
Συνδέστε το κινητό τηλέφωνο στο αυτοκίνητο με το καλώδιο USB (το καλώδιο θα πρέπει να είναι το αυθεντικό)

Βήμα 02
Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή από την κεντρική οθόνη πολυμέσων του αυτοκινήτου ή με χρήση των φωνητικών εντολώνTip: Ρωτήστε τη Siri για τον καιρό, τα σημεία ενδιαφέροντος, για σταθμούς ανεφοδιασμού, super market, εστιατόρια ή ακόμα ορίστε μία υπενθύμιση, αλλάξτε μουσική ή προορισμό στο σύστημα πλοήγησης
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Απαιτήσεις συστήματος Android

check-glen      Λειτουργικό Android 6.0 ή νεότεροcheck-glen      Σύνδεση στο αυτοκίνητο με αυθεντικό καλώδιο USB (του κατασκευαστή τηλεφώνου)check-glen      Εγκατεστημένη εφαρμογή Android Autocheck-glen     Το Android Auto θα κάνει χρήση δεδομένων του τηλεφώνου σαςcheck-glen     Εάν χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Android 10, το Android Auto θα λειτουργεί στις περισσότερες χώρες. Η Google εγγυάται ότι για συσκευές με παλαιότερη έκδοση λειτουργικού το Android Auto θα λειτουργεί μόνο στις χώρες από την επίσημη λίστα.

Απαιτήσεις συστήματος iOS

check-glen      iPhone 5 ή νεότερο με λειτουργικό iOScheck-glen      Σύνδεση στο αυτοκίνητο με αυθεντικό καλώδιο USB της Applecheck-glen     Το Apple CarPlay θα κάνει χρήση δεδομένων του τηλεφώνου σαςcheck-glen     Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή iPhone 5 ή νεότερη, το Apple CarPlay θα λειτουργεί στις περισσότερες περιπτώσεις, η Apple εγγυάται ότι το Apple CarPlay θα λειτουργείμόνο στις χώρες από την επίσημη λίσταcheck-glen     Για να χρησιμοποιήσετε το Apple CarPlay, πρέπει να είναι ενεργοποιημένη στη συσκευή σας η λειτουργία Siri. 
Ελέγξτε ότι χρησιμοποιείτε πάντα τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού.

retrofit-car-safety

Προτεραιότητα έχει πάντα η ασφάλεια

Συστήνεται να αποφεύγετε τη χρήση τηλεφώνου κατά την οδήγηση, ακόμη και όταν είναι συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο. Οι εφαρμογές Android AutoΤΜ και Apple CarPlayΤΜ σας επιτρέπουν να λειτουργείτε το τηλέφωνό σας χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από τον δρόμο.
H Google και η Apple επιτρέπουν τη χρήση συγκεκριμένων εφαρμογών και λειτουργιών κατά την οδήγηση.

Δείτε ακόμα

Προειδοποιητικές Λυχνίες Προειδοποιητικές Λυχνίες Τα Toyota αυτοκίνητα έχουν ηλεκτρονικά συστήματα και αισθητήρες για να κάνουν τη διαδρομή σας πιο εύκολη και ασφαλή. Αναγνωρίστε τις προειδοποιητικές ενδείξεις που βρίσκονται στον πίνακα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota.

Δείτε το εξ. δίκτυο