Κατηγορίες αξεσουάρ Toyota

Η ζωή σας πιο εύκολη

Ανακαλύψτε το εύρος των γνήσιων αξεσουάρ Toyota που ταιριάζουν και αναδεικνύουν το Toyota σας. Από εντυπωσιακές σπορ ζάντες και προηγμένα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης, μέχρι πρακτικές σχάρες μεταφοράς ποδηλάτων και αεροδυναμικά κουτιά αποσκευών.

Επιλέξετε κατηγορία αξεσουάρ

Αξεσουάρ για Κατοικίδια

/
Διαχωριστικό Προστατευτικό Σκύλων, από 234€ (συμπ. ΦΠΑ) Το ιδανικό αξεσουάρ εάν μεταφέρετε τακτικά το κατοικίδιο σας και θέλετε να δημιουργήστε δυο χώρους στο πορτ μπαγκάζ σας.

Εφαρμόζεται στα μοντέλα RAV4.
/
Κάλυμμα χώρου αποσκευών, από 37€ (συμπ. ΦΠΑ) Σχεδιασμένο να ταιριάζει με το πορτ μπαγκάζ και να προστατεύει από ακαθαρσίες και διαρροές. Είναι συμβατό με το διαχωριστικό προστατευτικό σκύλων και το προστατευτικό σκύλων μισού ύψους.

Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα.
/
Διαχωριστικό Σκύλων Μισού Ύψους, από 260€ (συμπ. ΦΠΑ) Το ιδανικό αξεσουάρ για τοποθέτηση εάν μεταφέρετε τακτικά ένα σκύλο μέσα στο αυτοκίνητό σας και δεν θέλετε να μετακινείται σε όλα τα καθίσματα καθώς οδηγείτε.

Εφαρμόζεται στα μοντέλα RAV4.

Αξεσουάρ Προστασίας

/
Μαρσπιέ Αλουμινίου, από 78€ (συμπ. ΦΠΑ) Τα μαρσπιέ αλουμινίου συνδυάζουν εξαιρετική εμφάνιση με ανθεκτική προστασία του μαρσπιέ της πόρτας.

Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα.
/
Λαστιχένια Πατάκια Δαπέδου, από 49€ (συμπ. ΦΠΑ) Βοηθούν στην προστασία της μοκέτας του οχήματος. Είναι ανθεκτικά στις ακαθαρσίες, τη λάσπη, το νερό και αφαιρούνται εύκολα.

Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα.
/
Μπροστινοί και Οπίσθιοι Λασπωτήρες, από 85€ (συμπ. ΦΠΑ) Μπροστινοί και οπίσθιοι λασπωτήρες ειδικά διαμορφωμένοι για να προστατεύουν το Toyota σας από το νερό, τη λάσπη και τις πέτρες.

Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα.
/
Κάλυμμα χώρου αποσκευών, από 37€ (συμπ. ΦΠΑ) Διαμορφωμένο να ταιριάζει στο πορτ μπαγκάζ σας και να προστατεύει από ακαθαρσίες και διαρροές. Διαθέτει μία ειδική αντιολισθητική μορφή επιφάνειας που βοηθά να σταματά την μετακίνηση των αποσκευών.

Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα.
/
Πλάκα Προστασίας Πίσω Προφυλακτήρα, από 103,4€ (συμπ. ΦΠΑ) Σχεδιασμένη να προστατεύει τη βαφή του πίσω προφυλακτήρα από γδαρσίματα κατά την ολίσθηση βαριών αντικειμένων.

Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα.
/
Οριζόντιο Δίχτυ Φορτίου, από 47,76€ (συμπ. ΦΠΑ) Δυνατό, πλεκτό, μαύρο νάιλον δίχτυ κατάλληλο να συγκρατεί με ασφάλεια τα αντικείμενα στο πορτ μπαγκάζ του Toyota σας. Το δίχτυ στερεώνεται όμορφα με προεγκατεστημένους γάντζους.

Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα.

Αξεσουάρ Εμφάνισης

/
Πλαϊνά Διακοσμητικά Χρωμίου, από 93€ (συμπ. ΦΠΑ) Εξατομικεύστε το Toyota σας με μία πινελιά χρωμίου, ενισχύοντας την εμφάνιση του. Σχεδιασμένα προσεκτικά για να ενσωματώνονται με τις καμπύλες του Toyota σας.

Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα.
/
Πλαϊνό Σκαλοπάτι, από 704€ (συμπ. ΦΠΑ) Πιο στιβαρή εμφάνιση και εύκολη πρόσβαση στην οροφή. Πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα και προφίλ αλουμινίου με ελαστικά αντιολισθητικά.

Εφαρμόζεται στα Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser, Hilux.
/
Ζάντα Αλουμινίου 279€(συμπ. ΦΠΑ) Μία γκάμα από κατεργασμένες ζάντες κράματος αλουμινίου για να ενισχύουν περισσότερο την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα.
/
Βαμμένα Πλευρικά Μαρσπιέ, από 233€ (συμπ. ΦΠΑ) Διαμορφωμένα για να ενσωματώνονται ομαλά με την πλευρά του αυτοκινήτου σας δημιουργώντας ισχυρή εμφάνιση χαμηλού προφίλ. Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα.

Εφαρμόζεται στο Toyota C-HR.
/
Μπροστινό Προστατευτικό Κάτω Μέρους, από 448€ (συμπ. ΦΠΑ) Το μπροστινό προστατευτικό με ενσωματωμένο προστατευτικό κάτω μέρους ενδυναμώνει το αυτοκίνητό σας με μια σκληρή στιβαρή εμφάνιση.

Εφαρμόζεται στο Toyota C-HR.
/
Πίσω Προστατευτικό Κάτω Μέρους, από 486€ (συμπ. ΦΠΑ) Το κομψό προστατευτικό κάτω μέρους είναι ο ιδανικός συνδυασμός προστασίας και στυλ. Προστατεύει την πίσω περιοχή και συμβάλλει στην premium εικόνα του αυτοκινήτου.

Εφαρμόζεται στο Toyota C-HR.

Αξεσουάρ Μεταφοράς

/
Πίσω Βάση Ποδηλάτων, από 309€ (συμπ. ΦΠΑ) Η πίσω βάση ποδηλάτων από χάλυβα υψηλής-αντοχής στερεώνεται σε ειδική βάση ή στον κοτσαρόδο και μεταφέρει με ασφάλεια δύο ποδήλατα.

Εφαρμόζεται στα μοντέλα: Aygo, Yaris, Auris, Avensis, Land Cruiser, Prius, RAV4, Toyota C-HR.
/
Σχάρα Οροφής, από 179€ (συμπ. ΦΠΑ) Ακόμη και στο Υβριδικό σας Yaris  μπορείτε πολύ εύκολα να τοποθετήσετε την αλουμινένια σχάρα οροφής. Είναι αεροδυναμικά σχεδιασμένη και παρέχει βάση για διάφορα προσαρτήματα (κουτιά οροφής, βάσεις ποδηλάτων).

Εφαρμόζεται στα μοντέλα: Yaris, Auris, Avensis, Land Cruiser, Prius, Prius Plus, RAV4, Toyota C-HR.
/
Βάση Ski και Snowboard, από 88,6€ (συμπ. ΦΠΑ) Απολαύστε την ελευθερία να έχετε το δικό σας αυτοκίνητο στις επόμενες διακοπές για σκι στο βουνό. Μία εύκολη στη χρήση βάση για 3 έως 4 ζευγάρια σκι ή για 2 σνόουμπορντ.

Εφαρμόζεται στα μοντέλα: Yaris, Auris, Avensis, Land Cruiser, Prius, RAV4, Toyota C-HR, Hilux.
/
Βάση Ποδηλάτων Οροφής, από 115,7€ (συμπ. ΦΠΑ) Από το ευκίνητο Yaris σας μέχρι το σθεναρό Land Cruiser, μπορείτε να μεταφέρετε τα ποδήλατά σας οπουδήποτε και να εξερευνήσετε τον προορισμό σας στο έπακρο!

Εφαρμόζεται στα μοντέλα: Yaris, Auris, Avensis, Land Cruiser, Prius, RAV4, Toyota C-HR, Hilux.

Αξεσουάρ για Κατοικίδια

Αξεσουάρ Προστασίας

Αξεσουάρ Εμφάνισης

Αξεσουάρ Μεταφοράς

Δείτε ακόμα

Κατηγορίες Αξεσουάρ Toyota Κατηγορίες Αξεσουάρ Toyota Τα αξεσουάρ της Toyota σας προσφέρουν ευκολία και άνεση δημιουργώντας ακόμη πιο μοναδικές εμπειρίες Γνήσια ανταλλακτικά Γνήσια ανταλλακτικά Τα ανταλλακτικά της Toyota διαφυλάσσουν την ποιότητα και εγγυώνται απόδοση μακράς διαρκείας για το Toyota σας, παρέχοντάς σας σιγουριά. Φίλτρα καμπίνας αυτοκινήτου Φίλτρα καμπίνας αυτοκινήτου Όπου κι αν οδηγείτε, ο εξωτερικός αέρας μπορεί να περιέχει πολλούς ερεθιστικούς και ρυπογόνους παράγοντες. Με τα νέα φίλτρα αέρα της καμπίνας εσείς και οι επιβάτες σας μπορείτε να αναπνεύσετε ελεύθερα, γνωρίζοντας ότι ο αέρας καθαρίζεται ενώ οδηγείτε. Μπαταρίες Toyota Μπαταρίες Toyota Οι μπαταρίες της Toyota είναι ειδικά σχεδιασμένες για τα οχήματα της Toyota. Επιλέξτε μια γνήσια μπαταρία της Toyota για βέλτιστη απόδοση κάθε φορά που οδηγείτε.