Έλεγχος Ανάκλησης

Το Toyota σας

Ελέγξτε αν το Toyota σας υπόκειται σε κάποια ανάκληση.

undefined


undefined
Υποχρεωτικό πεδίο
Λυπούμαστε, τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας δεν βρέθηκαν στη βάση δεδομένων μας.

Το όχημά σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί από το σύστημα ελέγχου ανάκλησης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Toyota για να ενημερωθείτε για το όχημά σας.

Έλεγχος μη έγκυρου αιτήματος

Πριν προχωρήσουμε σε έλεγχο του Αριθμού Πλαισίου, θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι δεν γίνεται χρήση κάποιου αυτόματου συστήματος για την υποβολή του αιτήματος. Παρακαλούμε επιλέξτε το παρακάτω πεδίο.

Κάτι πήγε στραβά

Η επεξεργασία του αιτήματός σας δεν ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Toyota για να ενημερωθείτε για το όχημά σας.

Έλεγχος

Your vehicle image
  • Έτος:
  • Σύστημα Μετάδοσης:
  • Αριθμός Πλαισίου Οχήματος:
  • Κινητήρας:
Στοιχεία Οχήματος

Είναι αυτό το Toyota σας;

Επιβεβαίωση στοιχείων

Your vehicle image

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι το Toyota σας δεν υπόκειται σε καμπάνια εξυπηρέτησης πελατών ή κάποια ανάκληση για σημαντικούς λόγους ασφάλειας και δεν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες.

Για οποιοδήποτε ερώτημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Toyota στο (+30) 210 28 08 222.

Διαπιστώσαμε ότι το Toyota σας υπόκειται σε καμπάνια εξυπηρέτησης πελατών ή σε ανάκληση για σημαντικούς λόγους ασφάλειας.

Η επισκευή του θα γίνει χωρίς κόστος.

Για περαιτέρω πληροφορίες καθώς και για να κλείσετε ραντεβού, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κοντινό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Toyota.

Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα κατά τον έλεγχο ανάκλησης για το οχήμά σας. Παρακαλούμε ελέγξτε τον Αριθμό Πλαισίου του οχήματός σας. Επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Toyota ή με τον κοντινό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Toyota.

Εξυπηρέτηση Πελατών Toyota

(+30) 210 28 08 222

Ημέρες - Ώρες

ΔΕ-ΠΑ: 09:00-17:00