1. Ο Κόσμος η Εταιρεία της Toyota
  2. Careers

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητήστε τη δική σας ευκαιρία να εργαστείτε στην ομάδα της Toyota Ελλάς, μέλος του ομίλου Inchcape Plc και κάντε το πρώτο βήμα για ένα συναρπαστικό ταξίδι, μαζί με τη Νο1 μάρκα αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η Toyota Ελλάς εκπροσωπεί τα προϊόντα της Toyota Motor CorporationOpens in new window στην Ελλάδα από το 1986 και ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο της Inchcape PlcOpens in new window, έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους ομίλους εμπορίας αυτοκινήτων διεθνώς, αντιπρόσωπο κορυφαίων κατασκευαστών σε περισσότερες από 40 χώρες και πάροχο πολλαπλών υπηρεσιών στον χώρο του αυτοκινήτου, όπως εισαγωγές και διανομές, λιανικές πωλήσεις, χρηματοδοτήσεις και ασφάλειες. 

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε μετακίνηση για όλους, για το σήμερα, το αύριο και για το καλύτερο. Συνεργαζόμαστε και καινοτομούμε, έχοντας τον πελάτη στο επίκεντρο, στηρίζοντας με πάθος το πλάνο ανάπτυξής μας, που στον πυρήνα του έχει την εταιρική υπευθυνότητα.

Την ίδια στιγμή, μέσα από ένα περιβάλλον συμπερίληψης και ομαδικότητας, συμβάλλουμε στον μετασχηματισμό του κλάδου μας και στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους. 

Αν μοιράζεστε το ίδιο πάθος με εμάς, αναζητήστε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα!

Διαβάστε τη Γενική Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων και τη σύντομη “δήλωση” περί απορρήτου σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο υποβολής βιογραφικού σημειώματος.