Γνήσια ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα

Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά για τα οχήματα Toyota.

Επιλέξετε κατηγορία ανταλλακτικού

Μπαταρίες

/
Μπαταρίες, από 82€ (συμπ. ΦΠΑ) Είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες αποκλειστικά για τα οχήματα Toyota. Έχουν 3 χρόνια εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Είναι η μοναδική λύση για το ΤΟΥΟΤΑ σας αφού μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μπαταρία σας στα πλαίσια της εγγύησης σε όλο το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της χώρας. 

Για την τιμή που αφορά στο δικό σας μοντέλο παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο ΤΟΥΟΤΑ.

Δισκόπλακες

/
Σετ δισκόπλακες, από 115€ (συμπ. ΦΠΑ) Οι γνήσιες δισκόπλακες είναι ειδικά κατασκευασμένες για το Toyota σας προκειμένου να σας προσφέρουν τη μέγιστη απόδοση, αντοχή και ασφάλεια κατά το φρενάρισμα. Για την τιμή που αφορά στο δικό σας μοντέλο παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο ΤΟΥΟΤΑ. 

Για την τιμή που αφορά στο δικό σας μοντέλο παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο ΤΟΥΟΤΑ.

Υαλοκαθαριστήρες

/
Σετ μάκτρα εμπρός, από 17€ (συμπ. ΦΠΑ) Η εξαιρετική ποιότητα των γνήσιων υαλοκαθαριστήρων Toyota σας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ορατότητα, ακόμα και στις πιο βροχερές μέρες. Ανθεκτικοί στις φθορές, απομακρύνουν το νερό μέχρι και 1sec πιο γρήγορα από τους συμβατικούς και λειτουργούν αθόρυβα. 

Για την τιμή που αφορά στο δικό σας μοντέλο παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο ΤΟΥΟΤΑ.

Δείτε ακόμα

Γνήσια ανταλλακτικά Γνήσια ανταλλακτικά Τα ανταλλακτικά της Toyota διαφυλάσσουν την ποιότητα και εγγυώνται απόδοση μακράς διαρκείας για το Toyota σας, παρέχοντάς σας σιγουριά. Φίλτρα καμπίνας αυτοκινήτου Φίλτρα καμπίνας αυτοκινήτου Όπου κι αν οδηγείτε, ο εξωτερικός αέρας μπορεί να περιέχει πολλούς ερεθιστικούς και ρυπογόνους παράγοντες. Με τα νέα φίλτρα αέρα της καμπίνας εσείς και οι επιβάτες σας μπορείτε να αναπνεύσετε ελεύθερα, γνωρίζοντας ότι ο αέρας καθαρίζεται ενώ οδηγείτε. Μπαταρίες Toyota Μπαταρίες Toyota Οι μπαταρίες της Toyota είναι ειδικά σχεδιασμένες για τα οχήματα της Toyota. Επιλέξτε μια γνήσια μπαταρία της Toyota για βέλτιστη απόδοση κάθε φορά που οδηγείτε. Γνήσια Αξεσουάρ Toyota Γνήσια Αξεσουάρ Toyota Όλα τα αξεσουάρ Toyota έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Toyota με στόχο να εξατομικεύσουν το όχημά σας και να του προσδώσουν χαρακτήρα.