Αξεσουάρ ταξιδιού για όλα τα μοντέλα

Οι οικογενειακές αποδράσεις θέλουν ξεγνοιασιά και τα γνήσια αξεσουάρ Toyota φροντίζουν γι’ αυτό. Αποκτήστε μπαγκαζιέρα και δάπεδο πορτ μπαγκάζ σε μοναδικές τιμές, για λίγες ημέρες ακόμα!

Επιλέξετε κατηγορία αξεσουάρ

Αξεσουάρ Προστασίας

/
Κάλυμμα χώρου αποσκευών, από 35€ (συμπ. ΦΠΑ) Διαμορφωμένο να ταιριάζει στο πορτ μπαγκάζ σας και να προστατεύει από ακαθαρσίες και διαρροές. Διαθέτει μία ειδική αντιολισθητική μορφή επιφάνειας που βοηθά να σταματά την μετακίνηση των αποσκευών. 

Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα.

Αξεσουάρ Ταξιδιού

/
Μπαγκαζιέρα οροφής, από 426€ (συμπ. ΦΠΑ)

Διαμορφωμένη για να καλύπτει ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες. Τίποτα δεν θα μείνει πίσω στο επόμενο ταξίδι σας.Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα.

Δείτε ακόμα

Γνήσια ανταλλακτικά Γνήσια ανταλλακτικά Τα ανταλλακτικά της Toyota διαφυλάσσουν την ποιότητα και εγγυώνται απόδοση μακράς διαρκείας για το Toyota σας, παρέχοντάς σας σιγουριά. Φίλτρα καμπίνας αυτοκινήτου Φίλτρα καμπίνας αυτοκινήτου Όπου κι αν οδηγείτε, ο εξωτερικός αέρας μπορεί να περιέχει πολλούς ερεθιστικούς και ρυπογόνους παράγοντες. Με τα νέα φίλτρα αέρα της καμπίνας εσείς και οι επιβάτες σας μπορείτε να αναπνεύσετε ελεύθερα, γνωρίζοντας ότι ο αέρας καθαρίζεται ενώ οδηγείτε. Μπαταρίες Toyota Μπαταρίες Toyota Οι μπαταρίες της Toyota είναι ειδικά σχεδιασμένες για τα οχήματα της Toyota. Επιλέξτε μια γνήσια μπαταρία της Toyota για βέλτιστη απόδοση κάθε φορά που οδηγείτε. Γνήσια Αξεσουάρ Toyota Γνήσια Αξεσουάρ Toyota Όλα τα αξεσουάρ Toyota έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Toyota με στόχο να εξατομικεύσουν το όχημά σας και να του προσδώσουν χαρακτήρα.