1. New Cars
 2. Performance

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

Το bZ4X αποτυπώνει την ακατέργαστη απόλαυση της οδήγησης. Το χαμηλό κέντρο βάρους, η μπαταρία κάτω από το δάπεδο και η ασυναγώνιστη τετρακίνηση διασφαλίζουν ότι το bZ4X προσφέρει φανταστική σταθερότητα και εξαιρετικό χειρισμό με ενισχυμένο έλεγχο. Σχεδιασμένο για να ξεπερνά τις προσδοκίες, το bZ4X προσφέρει μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία οδήγησης.

Έτοιμο για κάθε πρόκληση

Το πιο εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης X-MODE βελτιώνει την απόδοση και την ασφάλεια του bZ4X και το καθιστά ικανό να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε επιφάνεια, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.

Κορυφαίος χειρισμός

Ευέλικτη και υψηλής απόκρισης, αυτή είναι ηλεκτρική απόδοση μπαταρίας όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και την στιβαρότητα του αμαξώματος, προσφέρει εξαιρετικά διαισθητική απόδοση οδήγησης – όχι μόνο σε σχέση με ένα BEV, αλλά σε σχέση με οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Επίσης, ο οδηγός μπορεί να ενεργοποιήσει την Ενίσχυση Αναγέννησης για να ελέγχει την επιβράδυνση αφήνοντας απλά το πεντάλ γκαζιού. Η οδήγηση με ένα πεντάλ προσφέρει μια φυσική αίσθηση και μειώνει την κόπωση του οδηγού στο αστικό περιβάλλον φορτίζοντας ταυτόχρονα την μπαταρία και συμβάλλοντας στη μεγιστοποίηση της αυτονομίας.

Αποδοτικός κλιματισμός

Το πρωτοποριακό σύστημα θέρμανσης bZ4X προσφέρει φανταστική απόδοση και μειωμένη κατανάλωση ρεύματος. Χρησιμοποιεί σύστημα αντλίας θερμότητας χαμηλής ισχύος και υψηλής απόδοσης για μεγαλύτερο εύρος διαδρομών. Απορροφά τη θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα και τη χρησιμοποιεί για να ζεστάνει το όχημα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αυτό διασφαλίζει ότι η θέρμανση και ο κλιματισμός είναι διαθέσιμα σε ακραίες θερμοκρασίες και καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια από τα τυπικά συστήματα κλιματισμού.

Μία μπαταρία κατασκευασμένη να διαρκεί για πάντα

Η Toyota χαίρει παγκόσμιας φήμης για την αξιοπιστία της και οι μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων της έχουν αναπτυχθεί με αυτό το πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό ως προτεραιότητα. Εκτός από την εξαιρετική άνεση και δυναμική οδήγηση, οι μπαταρίες της Toyota είναι κατασκευασμένες για να είναι ανθεκτικές. Αυτή η προσέγγιση είναι που επιτρέπει στην Toyota να προσφέρει την κορυφαία στον κλάδο 11ετή εγγύηση μπαταρίας*.

Οι μπαταρίες της Toyota έχουν αναπτυχθεί για να εξισορροπούν πέντε βασικά στοιχεία.

*Η εγγύηση μπαταρίας ισχύει για 11 έτη ή 1.000.000 χλμ., όποιο επέλθει πρώτο.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι πάντα η προτεραιότητά μας και οι μπαταρίες της Toyota έχουν αναπτυχθεί για να προσφέρουν διαδρομές χωρίς άγχος.

Αντοχή

Κατασκευασμένες για να διαρκέσουν εφ'όρου ζωής του οχήματος, οι μπαταρίες της Toyota έχουν ελεγχθεί και διατηρούν την ίδια ισχυρή απόδοσή τους με την πάροδο του χρόνου.

Ποιότητα

Οι μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων της Toyota είναι κατασκευασμένες ακολουθώντας εξαιρετικά υψηλά πρότυπα.

Προσιτότητα

Με επίκεντρο τον πελάτη, οι μπαταρίες της Toyota δημιουργούνται για να διασφαλίζουν ότι τα αμιγώς ηλεκτρικά της αυτοκίνητα είναι προσιτά προς όλους.

Αποδοτικότητα

Εκτός από την εξαιρετική παρουσία και το χαμηλό κόστος λειτουργίας, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Toyota είναι συναρπαστικά στην οδήγηση.

Ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία

Υπάρχουν δύο βασικές πτυχές για την ενίσχυση της αυτονομίας σας. Το πρώτο είναι να βελτιστοποιήσετε το Toyota σας πριν φύγετε, ελέγχοντας την πίεση των ελαστικών, αφαιρώντας τα περιττά αντικείμενα μειώνοντας το βάρος και, εάν ο καιρός είναι κρύος, προετοιμάζοντας την καμπίνα ενώ το αυτοκίνητο είναι ακόμα φορτισμένο. Μόλις βρεθείτε σε κίνηση, είναι σημαντικό να επιλέξετε τις κατάλληλες λειτουργίες και να λάβετε υπόψη την οδηγική σας συμπεριφορά. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να αυξήσετε την αυτονομία των μετακινήσεών σας.
 • Ενεργοποιήστε την Eco λειτουργία οδήγησης

  Αποφύγετε τις συχνές εναλλαγές υπερβολικής επιτάχυνσης και επιβράδυνσης

 • Ρυθμίστε τη θέρμανση στην Auto Eco λειτουργία

  Αυτό μπορεί να αυξήσει το εύρος ζωής της μπαταρίας σας έως και 5%

 • Προετοιμάστε την καμπίνα κατά τη φόρτιση

  Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία της καμπίνας μέσω της εφαρμογής MyToyota ή της οθόνης πολυμέσων του αυτοκινήτου

 • Οδηγήστε έξυπνα

  Χρησιμοποιήστε μεσαία επίπεδα ταχύτητας, ιδιαιτέρως σε αυτοκινητόδρομους

 • Ελέγξτε την πίεση ελαστικών

  Η μη ορθή πίεση των ελαστικών μπορεί να μειώσει το εύρος διαδρομών σας

 • Αφαιρέστε το περιττό βάρος

  Η μεταφορά υπερβολικού βάρους αυξάνει τα επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας