Η Toyota Μέγας Χορηγός του αγώνα κατά της πολιομυελίτιδας

Ride For Polio. End Polio Now.

Με 2 HILUX συμμετέχει η Toyota στην εκστρατεία RIDE FOR POLIO που διοργανώνει το ROTARY Ελλάδος σε συνεργασία με ακόμη 5 χώρες.


Τα 2 HILUX θα συνοδεύσουν τους 6 μοτοσικλετιστές που θα διανύσουν μια απόσταση 2663 χιλιομέτρων σε 6 ημέρες, περνώντας από Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία και Τουρκία με σκοπό να ενημερώσουν και να υποστηρίξουν τον αγώνα κατά της ασθένειας που σήμερα τείνει να εξαλειφθεί αλλά ακόμη ταλαιπωρεί 3 αναπτυσσόμενες χώρες στον κόσμο.

/


Ο εμβολιασμός κατά της ασθένειας με εντατικούς ρυθμούς, έχει καταφέρει να την εξαλείψει από 193 χώρες μέχρι σήμερα. Το τέλος της ασθένειας δεν είναι μακριά, με την προϋπόθεση ότι θα συγκεντρωθούν χρήματα για νέους εμβολιασμούς. Στόχος της εκστρατείας στην οποία συμμετέχει και η Toyota, είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την αγορά των εμβολίων με την πώληση αναμνηστικών ειδών στα μέρη από τα οποία θα περάσει η ενέργεια Ride For Polio.


Ταυτόχρονα, θα συγκεντρωθεί οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό δημιουργώντας πλούσιο περιεχόμενο για χρήση σε διάφορα κανάλια και social media, ώστε να ευαισθητοποιηθεί το κοινό και να διαδοθεί η ανάγκη για δράση και συμμετοχή στην ενέργεια.


Ακολουθήστε την εκστρατεία RIDE FOR POLIO στη σελίδα της Toyota στο Facebook, κάντε share τα σχετικά post και διαδώστε το μήνυμα κατά της ασθένειας με σκοπό την εξάλειψή της. Ένα εμβόλιο είναι αρκετό για να σώσει ένα παιδί από την πολιομυελίτιδα.


END
POLIO NOW

Με την
Toyota και το HILUX.


Μάθετε περισσότερα για την ενέργεια στο www.endpolio.org

Δείτε ακόμα

Νέο Toyota C-HR - Νέο Toyota C-HR - "The Night That Flows" Το λανσάρισμα του νέου Toyota C-HR γιορτάστηκε με την Milla Jovovich και μία ομάδα διασήμων προσωπικοτήτων από διάφορες χώρες της Ευρώπης να πρωταγωνιστούν σε μία αξέχαστη καθηλωτική, οδηγική, θεατρική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας - την πρώτη που έχει σχεδιαστεί ποτέ. 12 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως 12 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως Είκοσι χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτου Toyota Hybrid και οι πωλήσεις εξακολουθούν να αυξάνονται. Σήμερα ξεπερνούν τα δώδεκα εκατομμύρια παγκοσμίως! Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2017 Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2017 Όπως ήταν αναμενόμενο, η Toyota παρουσίασε μία πλούσια γκάμα νέων μοντέλων στην έκθεση της Γενεύης. Με μία πρώτη ματιά στο νέο Yaris, στο καυτό 'αδελφάκι' του GRMN και στο επαναστατικό αυτοκίνητο πόλης i-TRIL Concept έως τις πρόσφατες αναβαθμίσεις του TOYOTA GAZOO Racing - το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι το μέρος που κάθε φανατικός φίλος της Toyota θα ήθελε να βρίσκεται. Αεροδυναμικός σχεδιασμός Toyota Prius Αεροδυναμικός σχεδιασμός Toyota Prius Χάρη σε πολυάριθμα τεχνολογικά επιτεύγματα, ο κορυφαίος στην κατηγορία συνδυασμός επιδόσεων και οικονομίας, καθώς και η πρωτοποριακή σχεδίαση του Toyota Prius έχουν βελτιωθεί όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια τεσσάρων γενεών, με κύριο χαρακτηριστικό τον αεροδυναμικό του σχεδιασμό.