Νικητές Εθνικού Διαγωνισμού

«Το αυτοκίνητο των Ονείρων σου»
Η Toyota Motor Corporation πραγματοποίησε με επιτυχία για 8η χρονιά τον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής Τέχνης και προσκάλεσε όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα υπέροχο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας. Μια όμορφη εμπειρία για όλα τα παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω, με τη συμμετοχή 75 χωρών από όλο τον κόσμο.

Η Toyota Motor Corporation πραγματοποίησε με επιτυχία για 8η χρονιά τον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής Τέχνης και προσκάλεσε όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα υπέροχο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας. Μια όμορφη εμπειρία για όλα τα παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω, με τη συμμετοχή 75 χωρών από όλο τον κόσμο.

Η Toyota αναγνωρίζοντας ότι τα παιδιά είναι το μέλλον όλων των κοινωνιών του κόσμου, έδωσε την ευκαιρία σ’ αυτά διασκεδάζοντας, να κατανοήσουν τη σημασία της ύπαρξης ενός ονείρου με τη δημιουργικότητα της φαντασίας τους.

Η Toyota Ελλάς προσκάλεσε, από 25/11/2013 έως 14/02/2014, όλα τα παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών να μας οδηγήσουν με τη χαρούμενη παλέτα τους, στα μονοπάτια της τέχνης των ονείρων τους.

Η κριτική επιτροπή που επέλεξε τα νικητήρια έργα του Εθνικού Διαγωνισμού αποτελείτο από την κα. Ελεάννα Βήττα, Διευθύντρια Marketing της Toyota Ελλάς, την κα Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγο - Εκπαιδεύτρια, τον κ. Κώστα Βογιατζή, δημιουργό του παγκοσμίως βραβευμένου Design site με την ονομασία «Yatzer» αλλά και για μία ακόμη φορά τον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα Σχεδιαστή Αυτοκινήτων κ. Σωτήρη Κωβό.
/
Τα έργα που βραβεύθηκαν είναι:

1η κατηγορία – Νικητές κάτω των 8 ετών

1ος νικητής: Θεόφιλος Στεφανίδης
2η νικήτρια: Αθηνά Αναστασοπούλου
3ος νικητής: Δημήτριος Νάκος
/

2η κατηγορία – Νικητές από 8 έως 11 ετών 

1ος νικητής: Αλέξανδρος Κουτσιούμπας
2ος νικητής: Ιωάννης Σιμωνέτης
3η νικήτρια: Χρυσάνθη Πουλτουρτζίδου
/

3η κατηγορία - Νικητές από 12 έως 15 ετών

1ος νικητής: Ισαάκ Ταραμπουλούς
2η νικήτρια: Δανάη-Ειρήνη Θεοδωροπούλου
3η νικήτρια: Μαγδαληνή Βαρβαρή
/

Δείτε ακόμα

Νέο Toyota C-HR - Νέο Toyota C-HR - "The Night That Flows" Το λανσάρισμα του νέου Toyota C-HR γιορτάστηκε με την Milla Jovovich και μία ομάδα διασήμων προσωπικοτήτων από διάφορες χώρες της Ευρώπης να πρωταγωνιστούν σε μία αξέχαστη καθηλωτική, οδηγική, θεατρική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας - την πρώτη που έχει σχεδιαστεί ποτέ. 12 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως 12 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως Είκοσι χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτου Toyota Hybrid και οι πωλήσεις εξακολουθούν να αυξάνονται. Σήμερα ξεπερνούν τα δώδεκα εκατομμύρια παγκοσμίως! Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2017 Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2017 Όπως ήταν αναμενόμενο, η Toyota παρουσίασε μία πλούσια γκάμα νέων μοντέλων στην έκθεση της Γενεύης. Με μία πρώτη ματιά στο νέο Yaris, στο καυτό 'αδελφάκι' του GRMN και στο επαναστατικό αυτοκίνητο πόλης i-TRIL Concept έως τις πρόσφατες αναβαθμίσεις του TOYOTA GAZOO Racing - το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι το μέρος που κάθε φανατικός φίλος της Toyota θα ήθελε να βρίσκεται. Αεροδυναμικός σχεδιασμός Toyota Prius Αεροδυναμικός σχεδιασμός Toyota Prius Χάρη σε πολυάριθμα τεχνολογικά επιτεύγματα, ο κορυφαίος στην κατηγορία συνδυασμός επιδόσεων και οικονομίας, καθώς και η πρωτοποριακή σχεδίαση του Toyota Prius έχουν βελτιωθεί όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια τεσσάρων γενεών, με κύριο χαρακτηριστικό τον αεροδυναμικό του σχεδιασμό.