Εγγύηση και Εμπιστοσύνη Toyota

Όταν φροντίζεις κάποιον, το κάνεις για πάντα

H Τoyota είναι η σταθερή αξία που στέκεται δίπλα σας και σας φροντίζει, όπως πάντα.


Στην Toyota πάντα φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σας. Πάντα, επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για εσάς και πάντα θέλουμε να φεύγετε από εμάς ευχαριστημένοι. Έτσι και τώρα, διατηρούμε σταθερή την ποιότητα των παροχών μας και δεσμευόμαστε για την πλήρη αντιμετώπιση των αναγκών σας. Γιατί στην Toyota κάνουμε καλά τη δουλειά μας, όπως πάντα.


Με την αγορά ενός νέου Toyota, σας εξασφαλίζουμε ομαλή και άρτια εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα της συνεργασίας μας, από την παραγγελία μέχρι και την παράδοση.


Αλλά και για τη συντήρηση και φροντίδα του υπάρχοντος Toyota σας, διατηρούμε όπως πάντα, τα υψηλά standards που πάντα θέτουμε στον εαυτό μας.

Επιλέγοντας το δίκτυο της Toyota για αγορά αλλά και για οποιαδήποτε εργασία, τακτικό service και αξεσουάρ, εξασφαλίζετε την εγγύηση και την εμπιστοσύνη που σας παρέχει η TOYOTA και το εξουσιοδοτημένο δίκτυό της.


  • Ο προγραμματισμός των παραγγελιών & οι παραδόσεις γίνονται όπως πάντα.
  • Η διαθεσιμότητα στα γνήσια ανταλλακτικά Toyota υπάρχει όπως πάντα.
  • H δυνατότητα πληρωμής με όλους τους επιθυμητούς τρόπους επίσης όπως πάντα.

Απολαύστε την εγγύηση και την αξιοπιστία της Toyota, επιλέγοντας το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της, όπως πάντα!

Δείτε ακόμα

Νέο Toyota C-HR - Νέο Toyota C-HR - "The Night That Flows" Το λανσάρισμα του νέου Toyota C-HR γιορτάστηκε με την Milla Jovovich και μία ομάδα διασήμων προσωπικοτήτων από διάφορες χώρες της Ευρώπης να πρωταγωνιστούν σε μία αξέχαστη καθηλωτική, οδηγική, θεατρική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας - την πρώτη που έχει σχεδιαστεί ποτέ. 12 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως 12 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως Είκοσι χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτου Toyota Hybrid και οι πωλήσεις εξακολουθούν να αυξάνονται. Σήμερα ξεπερνούν τα δώδεκα εκατομμύρια παγκοσμίως! Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2017 Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2017 Όπως ήταν αναμενόμενο, η Toyota παρουσίασε μία πλούσια γκάμα νέων μοντέλων στην έκθεση της Γενεύης. Με μία πρώτη ματιά στο νέο Yaris, στο καυτό 'αδελφάκι' του GRMN και στο επαναστατικό αυτοκίνητο πόλης i-TRIL Concept έως τις πρόσφατες αναβαθμίσεις του TOYOTA GAZOO Racing - το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι το μέρος που κάθε φανατικός φίλος της Toyota θα ήθελε να βρίσκεται. Αεροδυναμικός σχεδιασμός Toyota Prius Αεροδυναμικός σχεδιασμός Toyota Prius Χάρη σε πολυάριθμα τεχνολογικά επιτεύγματα, ο κορυφαίος στην κατηγορία συνδυασμός επιδόσεων και οικονομίας, καθώς και η πρωτοποριακή σχεδίαση του Toyota Prius έχουν βελτιωθεί όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια τεσσάρων γενεών, με κύριο χαρακτηριστικό τον αεροδυναμικό του σχεδιασμό.