Νικητές 9ου Διαγωνισμού Ζωγραφικής Toyota Dream Car

«Το αυτοκίνητο των Ονείρων σου»

Η Toyota Motor Corporation πραγματοποίησε με επιτυχία για 9η συνεχή χρονιά τον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής και προσκάλεσε όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα υπέροχο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας. Μια όμορφη εμπειρία για όλα τα παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω, με τη συμμετοχή 75 χωρών από όλο τον κόσμο.


Η Toyota Ελλάς προσκάλεσε, από 20/01/2015 έως 10/03/2015, όλα τα παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών να μας οδηγήσουν με τη χαρούμενη παλέτα τους, στα μονοπάτια της τέχνης των ονείρων τους.

Η κριτική επιτροπή που επέλεξε τα νικητήρια έργα του Εθνικού Διαγωνισμού αποτελείτο από τον κ. Αριστείδη Αραβανή, Πρόεδρο και Διευθύνων σύμβουλο της Toyota Ελλάς, την κα. Ελεάννα Βήττα, Διευθύντρια Marketing της Toyota Ελλάς, την κα. Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγο - Εκπαιδεύτρια, αλλά και τον κ. Χρήστο Παλλαντζά, Ζωγράφο.

/
Τα έργα που βραβεύθηκαν είναι:


1η κατηγορία: (0-8 ετών)

1η νικήτρια:
Μαρία Θαλασσινού

2η νικήτρια:
Αγγελική Μίχου

3η νικήτρια:
Μαριλία Γενιτσαροπούλου2η κατηγορία (8-11 ετών) 


1ος νικητής:
Ιορδάνης Προδρόμου

2η νικήτρια:
Θεοδώρα Αβαρικιώτη

3ος νικητής:
Ιωάννης - Ιάσων Σιμωνέτης3η κατηγορία (12-15 ετών
)

1η νικήτρια:
Δανάη-Ειρήνη Θεοδωροπούλου

2η νικήτρια:
Ευδοκία Κοκολιού

3η νικήτρια:
Ρωξάνη-Μαρία Καλούρα


Αναγνωρίζοντας ότι τα παιδιά είναι το μέλλον όλων των κοινωνιών του κόσμου, τους δίνεται η ευκαιρία να κατανοήσουν τη σημασία της ύπαρξης ενός ονείρου δημιουργώντας και διασκεδάζοντας. Εργαλείο σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι είναι οι μπογιές και η φαντασία τους!

/

Δείτε περισσότερα

Νικητές 13ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car Νικητές 13ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car O 13ος διαγωνισμός ζωγραφικής της Toyota, «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» ολοκληρώθηκε. Δείτε τους νικητές! 13ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» 13ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» O 13ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Toyota ξεκίνησε. Άσε τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει μακριά! Ζωγράφισε το αυτοκίνητο των ονείρων σου και πάρε μέρος. Νικητές 12ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car Νικητές 12ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car O 12ος διαγωνισμός ζωγραφικής της Toyota, «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» ολοκληρώθηκε. Δείτε τους νικητές! Νικητές 11ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car Νικητές 11ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car O 11ος διαγωνισμός ζωγραφικής της Toyota, «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» ολοκληρώθηκε. Δείτε τους νικητές!