Νέο PROACE CITY

Έτοιμο για σκληρή δουλειά

   

PROACE CITY

Στην Toyota νιώθουμε πόσο σημαντική είναι η εργασία σας και για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε τα νέα PROACE CITY και PROACE CITY VERSO. 
Σχεδιασμένα γύρω από εσάς, προορίζονται να καλύπτουν και να ταιριάζουν 100% στις ανάγκες σας, με δυνατότητες που εκπλήσσουν. 
Νέο PROACE CITY, ό,τι θα περίμενες από την Toyota, σε ένα van.

Proace City
Ό,τι χρειάζεστε για να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο

Πρακτικό και ευέλικτο, το PROACE CITY είναι ο απόλυτος συνεργάτης σου στη δουλειά. Με επιλογή δύο ή τριών θέσεων εμπρός, έχει κατασκευαστεί να κινείται με κάθε φορτίο, Έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως το Smart Cargo, αυξάνουν την ικανότητα φόρτωσης κατά 0.4 κυβικά. Οι στενοί δρόμοι και οι περιορισμένοι χώροι στάθμευσης δεν αποτελούν πρόβλημα, καθώς η φόρτωση είναι εύκολη, με πίσω δίφυλλη ασύμμετρη πόρτα και επιλογή μονής ή διπλής πλευρικής θύρας.

/

Proace City Verso


Σχεδιασμένο για εσάς και τους επιβάτες σας

Το νέο Toyota PROACE CITY εντυπωσιάζει με την άνεση που προσφέρει. Η θέση του συνοδηγού αναδιπλώνεται για μεγαλύτερες αποσκευές, οι χώροι αποθήκευσης άφθονοι, ενώ το ανογόμενο τζάμι του πορτ-μπαγκάζ είναι τόσο πρακτικό και ταυτόχρονα βολικό. Αφήστε την πανοραμική οροφή να φωτίσει την καμπίνα και βάλτε την αγαπημένη σας μουσική μέσω Apple CarPlay ή Android Auto.

/

Toyota Safety Sense

Proace City


Νέο PROACE CITY, ό,τι θα περίμενες από την Toyota, σε ένα van.