Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου 2018 της Γενεύης

Καλύτερη Μετακίνηση για όλους

Στην Toyota, ακολουθώντας το όραμά μας για ελεύθερη και καλύτερη μετακίνηση για όλους, στηρίζουμε έμπρακτα τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες με μήνυμά μας το "Start Your Impossible". Η απόλαυση στην οδήγηση είναι ξεκάθαρα ο στόχος μας και στο νέο AYGO, με νέο εμπρός σχεδιασμό, βελτιωμένη απόδοση και μεγαλύτερη ευελιξία στην πόλη. Το Gazoo Racing Supra Racing Concept κάνει πραγματικότητα την υπόσχεση να επαναφέρουμε το θρυλικό Supra.

2018 geneva motorshow video 01
Start Your Impossible

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Toyota ενδυναμώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει ελεύθερη και καλύτερη μετακίνηση για όλους, μία δέσμευση που συνδέεται άμεσα με την έμπρακτη υποστήριξη των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων και μεταφέρεται μέσα από το μήνυμά μας "Start Your Impossible". O στόχος μας να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη μετακίνηση για όλους αντικατοπτρίζεται στα τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Concept-i, Concept-i RIDE και Concept-i WALK.

Το Concept-i χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και προηγμένη συνδεσιμότητα προκειμένου να κατανοεί τις συνήθειες και τις προτιμήσεις του οδηγού. Οι αυτοματοποιημένες οδηγικές λειτουργίες θα κάνουν τις διαδρομές ευκολότερες, ασφαλέστερες και πιο απολαυστικές. Το Concept-i RIDE είναι ένα όχημα πλήρως προσβάσιμο από ανθρώπους με περιορισμένη κινητικότητα, όπως τα άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο. Το Concept-i WALK είναι συμπαγές, προσαρμόσιμο και εύκολο στους ελιγμούς, κάτι που το καθιστά ιδανικό για τη μετακίνηση σε σημεία κοντά σε πεζούς.

Επιπλέον, η Toyota εργάζεται πάνω στην επόμενη γενιά τεχνολογίας υδρογόνου, η οποία έχει εφαρμοστεί στο Concept Fine-Comfort Ride. Αυτό το όχημα κυψελών καυσίμου ατενίζει το μέλλον των premium sedan, με αυτονομία πάνω από 1.000χλμ., γρήγορο ανεφοδιασμό καυσίμων και μηδενικές εκπομπές.

Πιο απολαυστική οδήγηση από ποτέ

Το νέο Toyota AYGO κάνει την παγκόσμια πρώτη του εμφάνιση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου 2018 της Γενεύης με ανανεωμένη νεανική εμφάνιση και βελτιωμένη απόδοση που καθιστούν το μικρότερο μοντέλο της γκάμας μας ακόμα πιο απολαυστικό στην οδήγηση.

Το μοντέλο διατηρεί το εμβληματικό μπροστινό στοιχείο 'X', το οποίο τώρα μεταμορφώνεται από ένα δισδιάστατο γραφικό σε ένα πιο δυναμικό αρχιτεκτονικό στοιχείο τριών διαστάσεων. Το νέο AYGO ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες διαφορετικών οδηγών. Η έκδοση x-play του νέου AYGO και αποτελεί τη βασική έκδοση. Η νέα πλουσιότερη έκδοση x-clusiv χτίζει πάνω στις standard προδιαγραφές της x-play με έναν ξεχωριστό συνδυασμό βαφής bi-tone με επιλογή τριών χρωμάτων. Επιπλέον, δύο ειδικές εκδόσεις, η x-cite και η x-me, θα ανανεώνουν τη σειρά AYGO σε τακτική βάση.

Το νέο AYGO με βελτιωμένη απόδοση και ενισχυμένη δυναμική οδήγηση προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στην πόλη, ενώ παραμένει το κορυφαίο μοντέλο της κατηγορίας του στην οικονομία καυσίμων.

TOYOTA GAZOO Racing
Κατασκευάζοντας συνεχώς καλύτερα αυτοκίνητα

Η TOYOTA GAZOO Racing (GR) παρουσιάστηκε την προηγούμενη χρονιά με στόχο την ανταγωνιστική συμμετοχή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την πρόκληση να ξεπερνάμε τον ίδιο τον εαυτό μας κατασκευάζοντας ακόμα καλύτερα αυτοκίνητα. Η TOYOTA GAZOO Racing δημιούργησε το GR Supra Racing Concept που εκφράζει απόλυτα την έννοια της "απολαυστικής οδήγησης", η οποία είναι εγγενής με τη δέσμευση της Toyota για συνεχή εξέλιξη και κατασκευή ακόμα καλύτερων αυτοκινήτων.

Με την παγκόσμια πρώτη παρουσίασή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη, το GR concept στοχεύει στην αναβίωση του ονόματος και του πνεύματος του πιο θρυλικού μοντέλου Toyota στην ένδοξη ιστορία αγωνιστικών αυτοκινήτων και στην επαναφορά του στην αγορά. Δείχνει επίσης τη δυναμική ενός αυτοκινήτου που μπορεί να έχει υψηλές αποδόσεις τόσο στην άσφαλτο όσο και στην πίστα. Ένα compact, δίπορτο αυτοκίνητο, το GR Supra Racing Concept ακολουθεί διάταξη εμπρός-κινητήρα/πίσω-κίνησης και χρησιμοποιεί προηγμένα ελαφριά υλικά στην κατασκευή του.

Δείτε ακόμα

Start Your Impossible - Παγκόσμια πρωτοβουλία της Toyota Start Your Impossible - Παγκόσμια πρωτοβουλία της Toyota Ως Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, η Toyota εδραιώνει τη δέσμευσή της για «Ελευθερία στη Μετακίνηση» για όλους και ανακοινώνει την παγκόσμια εταιρική πρωτοβουλία “Start Your Impossible”. H Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017 H Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017 Η παρουσία της Toyota στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου παρουσιάζει τη σχέση ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της εταιρίας. Η Toyota στηρίζει έμπρακτα τους Ολυμπιακούς Αγώνες Η Toyota στηρίζει έμπρακτα τους Ολυμπιακούς Αγώνες Η Toyota με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΔΠΕ) με σκοπό να προσφέρει βιώσιμες, ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις μετακίνησης. 12 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως 12 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως Είκοσι χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτου Toyota Hybrid και οι πωλήσεις εξακολουθούν να αυξάνονται. Σήμερα ξεπερνούν τα δώδεκα εκατομμύρια παγκοσμίως!
Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2017 Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2017 Όπως ήταν αναμενόμενο, η Toyota παρουσίασε μία πλούσια γκάμα νέων μοντέλων στην έκθεση της Γενεύης. Με μία πρώτη ματιά στο νέο Yaris, στο καυτό 'αδελφάκι' του GRMN και στο επαναστατικό αυτοκίνητο πόλης i-TRIL Concept έως τις πρόσφατες αναβαθμίσεις του TOYOTA GAZOO Racing - το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι το μέρος που κάθε φανατικός φίλος της Toyota θα ήθελε να βρίσκεται. Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2016 Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2016 Με τα βλέμματα όλου του πλανήτη στραμμένα στην Πόλη του Φωτός, το κατ’εξοχήν κέντρο του πολιτισμού και της καινοτομίας, η Toyota θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το όραμά της για το μέλλον της οδήγησης. Η Toyota, ηγέτης στην υβριδική τεχνολογία παγκοσμίως. Η Toyota, ηγέτης στην υβριδική τεχνολογία παγκοσμίως. Με 4 βραβεύσεις για το Prius και την τεχνολογία Hybrid, η Toyota αποδεικνύει πως εργάζεται αδιάκοπα για να βελτιώνει καθημερινά και να υπηρετεί πιστά αυτή την εκπληκτική τεχνολογία. Αεροδυναμικός σχεδιασμός Toyota Prius Αεροδυναμικός σχεδιασμός Toyota Prius Χάρη σε πολυάριθμα τεχνολογικά επιτεύγματα, ο κορυφαίος στην κατηγορία συνδυασμός επιδόσεων και οικονομίας, καθώς και η πρωτοποριακή σχεδίαση του Toyota Prius έχουν βελτιωθεί όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια τεσσάρων γενεών, με κύριο χαρακτηριστικό τον αεροδυναμικό του σχεδιασμό.