Η Toyota παρουσιάζει τις ιστορίες "Driven"

Η ιστορία του Mike Conway

Στόχος του η νίκη. Η ιστορία του οδηγού WEC της Toyota, Mike Conway, είναι γεμάτη πάθος, δέσμευση, θυσίες και εμπόδια που ξεπεράστηκαν. Μια ιστορία που δείχνει πώς είναι να ξεπερνάς τα όρια. Το ατύχημα που είχε ο Mike οδηγώντας στο Indy 500, δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει και να γίνει καλύτερος οδηγός. Οι αγώνες αντοχής είναι μια ομαδική προσπάθεια τονίζει ο ίδιος, καθώς γίνεσαι ένα με το αυτοκίνητο που οδηγείς.

Ακολουθήσαμε τον Mike στον 6ωρο αγώνα στο Spa-Francorchamps, όπου έλαβε μια ποινή και αναγκάστηκε να ξεκινήσει με έναν γύρο πιο πίσω, αλλά στο τέλος έφτασε πολύ κοντά στη νίκη. Μπορεί να μην τα κατάφερε, ωστόσο πήρε τη δεύτερη θέση στο βάθρο και συνέχισε γεμάτος πάθος να ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα, τον πιο σημαντικό, στο Le Mans.

/
/
/

Οι ιστορίες "Driven" είναι μια σειρά από βίντεο με ανθρώπους που εξιστορούν τι είναι αυτό που τους ωθεί ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Τι είναι αυτό που τους ωθεί στο να ζήσουν μια περιπέτεια. Να πετύχουν την τελειότητα. Σύντομα θα δείτε και τα επόμενα βίντεο.

Δείτε ακόμα

Η Τoyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Η Τoyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) προβάλλει όλες τις τεχνολογίες αιχμής: κινητήρες 1.000 ίππων, ανώτερες ταχύτητες 330χλμ./ώρα και πλευρικές δυνάμεις στα όρια της ανθρώπινης αντοχής. Για την TOYOTA GAZOO Racing, το WEC αποτελεί το απόλυτοπεδίο δοκιμών για να αναπτύξουμε τα υβριδικά οχήματα νέας γενιάς. Πέρα από κάθε όριο. H Τοyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι Πέρα από κάθε όριο. H Τοyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι H TOYOTA GAZOO Racing, με όπλα τη γνώση και την εμπειρία, ένα δυνατότερο και ταχύτερο Yaris WRC και τρία έμπειρα πληρώματα, συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) FIA 2018, ξεπερνάει τα όρια και πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα. Σκληρός ανταγωνισμός, δυνατές προκλήσεις. H Toyota στο Rally Dakar Σκληρός ανταγωνισμός, δυνατές προκλήσεις. H Toyota στο Rally Dakar Το Rally Dakar σημαίνει κάτι παραπάνω από ταχύτητα. Η ποιότητα, η αντοχή και η αξιοπιστία κρίνουν εξίσου το αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε περισσότερα για το συμμετοχή της TOYOTA GAZOO Racing σε αυτό το θρυλικό ράλι. Ο θρύλος επιστρέφει. Toyota GR Supra Racing Concept. Ο θρύλος επιστρέφει. Toyota GR Supra Racing Concept. To GR Supra Racing Concept αναβιώνει το όνομα και το πνεύμα ενός από τα πιο εμβληματικά μοντέλα στην ιστορία των σπορ αυτοκινήτων Toyota. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: την επιστροφή του Supra.