Νικητές 10ου Διαγωνισμού Ζωγραφικής Toyota Dream Car

«Το Αυτοκίνητο των Ονείρων σου»

Η Toyota πλέον το ξέρει καλά! Αν αφήσουμε τα παιδιά ελεύθερα να δημιουργήσουν με τη φαντασία τους, τότε συμβαίνουν τα πιο θαυμαστά πράγματα. Τότε είναι που βλέπουμε κι εμείς οι ίδιοι το μέλλον και πώς μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!


Οι ταλαντούχοι νικητές μας!


Για 10η συνεχή χρονιά, παιδιά έως 15 ετών, πήραν χαρτί και χρωματιστά μολύβια, και ζωγράφισαν το αυτοκίνητο των ονείρων τους! 

Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό!

 Δείτε όλα τα έργα των νικητών μας ανά ηλικιακή κατηγορία.

Κατηγορία κάτω των 8 ετών

Κατηγορία 8 έως 11 ετών

Κατηγορία 12 έως 15 ετών


Η αναγνώριση της αξίας του διαγωνισμού


Μία από τις μητέρες των νικητών, μας ευχαριστεί με μια συγκινητική επιστολή επιβεβαιώνοντας πόσο σημαντική είναι η δημιουργικότητα για τα παιδιά, πόσο θερμά ανταποκρίνονται όταν τους δοθεί η ευκαιρία να εκφραστούν και φυσικά τη χαρά της αναγνώρισης!

/

Οι συμμετοχές των μικρών καλλιτεχνών

 
Αυτοκίνητα που κινούνται στο διάστημα, που μπορούν να διασχίσουν αέρα και θάλασσα, αυτοκίνητα δράκοι! Και τόσες άλλες καταπληκτικές ιδέες που αποτυπώθηκαν στο χαρτί!

 
Οι συμμετοχές ήταν πολλές και εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν με όρεξη και ενθουσιασμό. Από τον πανελλαδικό διαγωνισμό βραβεύθηκαν πρόσφατα τα 3 καλύτερα έργα από κάθε ηλικιακή ομάδα (συνολικά 9 έργα), τα οποία ταυτόχρονα λαμβάνουν μέρος και στον παγκόσμιο διαγωνισμό όπου οι τρεις νικητές (χρυσός, αργυρός, χάλκινος), συνοδευόμενοι από έναν εκ των γονέων ή έναν εκ των νομίμων κηδεμόνων τους, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και θα συμμετέχουν στην τελική απονομή βράβευσης, τον Αύγουστο του 2016.

/

Οι έμπειροι κριτές μας

 
Στη κριτική επιτροπή των παιδικών έργων συμμετείχαν:


Η κα Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος & Εκπαιδεύτρια
Η κα Μαριακάκη διευθύνει την εταιρία μελετών ψυχολογίας καταναλωτή MindSearch. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος και θεραπεύτρια για παιδιά και οικογένειες και έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά, όπως το Παιδί και Νέοι Γονείς κλπ. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει διεξάγει πάνω από 4000 focus groups και επίσης διδάσκει εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στην επικοινωνία, για εταιρίες και ιδιώτες.

Ο κ. Χρήστος Παλλαντζάς, Zωγράφος
Ο κ. Παλλαντζάς είναι απόφοιτος της Α.Σ.Κ.Τ. Αθήνας με αξιόλογη και αξιοθαύμαστη καλλιτεχνική πορεία, ενώ επίσης έχει παράλληλα εξειδικευθεί και στην Παιδαγωγική Ψυχολογία και Διδακτική. Έργα του βρίσκονται στην Εθνική Πινακοθήκη, στην Πινακοθήκη της Φλώρινας, στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη, στο Μουσείο Φρυσίρα.


και από την Toyota Ελλάς:

Η κα Ελεάννα Βήττα, Marketing Director

Η κα Κλαίρη Χατζηγιάννη, Press Relations Manager

Δείτε περισσότερα

Νικητές 13ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car Νικητές 13ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car O 13ος διαγωνισμός ζωγραφικής της Toyota, «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» ολοκληρώθηκε. Δείτε τους νικητές! 13ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» 13ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» O 13ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Toyota ξεκίνησε. Άσε τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει μακριά! Ζωγράφισε το αυτοκίνητο των ονείρων σου και πάρε μέρος. Νικητές 12ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car Νικητές 12ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car O 12ος διαγωνισμός ζωγραφικής της Toyota, «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» ολοκληρώθηκε. Δείτε τους νικητές! Νικητές 11ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car Νικητές 11ου Διαγωνισμού Toyota Dream Car O 11ος διαγωνισμός ζωγραφικής της Toyota, «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» ολοκληρώθηκε. Δείτε τους νικητές!