Παρουσιάζουμε τη νέα γκάμα Toyota bZ

Δημιουργούμε νέες δυνατότητες που προχωρούν πέρα από το μηδέν.Beyond Zero.
Ανθρωποκεντρική σχεδίαση, Καλύτερη μετακίνηση για όλους

Μέσα από την γκάμα Toyota bZ, στοχεύουμε πέρα από τις μηδενικές εκπομπές ρύπων. Χάρη στη νέα, αποκλειστική, πλατφόρμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων που σχεδιάστηκε με επίκεντρο τον άνθρωπο, η γκάμα Toyota bZ προχωρά πέρα από περιορισμούς, για να συμβάλει ουσιαστικά στις ζωές των ανθρώπων. Προσφέροντας καλύτερη και ελεύθερη μετακίνηση σε εσάς, αναβαθμίζοντας την αλληλεπίδρασή σας με τον κόσμο γύρω σας, προστατεύοντας το περιβάλλον ή ακόμα περισσότερο δημιουργώντας μία καλύτερη κοινωνία, επιτυγχάνουμε μία νέα μορφή κινητικότητας που όλοι θα αγαπήσουν και θα απολαύσουν.

/
Εσείς και το περιβάλλον

Μέσα από τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας και της ηλιακής ενέργειας, η Toyota bZ θα μειώσει τις εκπομπές ρύπων και θα συνεισφέρει θετικά στο περιβάλλον.

/
Εσείς και το αυτοκίνητό σας

Μέσω από τη νέα πλατφόρμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ενσωματώνοντας προηγμένο εξοπλισμό και ευφυή συνδεσιμότητα, η Toyota bZ προσφέρει μία οδηγική εμπειρία που είναι ασφαλής, αξιόπιστη και απολαυστική.

/
Εσείς και οι άλλοι

Με ευρύχωρο και αθόρυβο εσωτερικό χώρο, η Toyota bZ προσφέρει ένα ξεκούραστο περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας. Εδώ μπορείτε να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας, επικοινωνώντας με τους φίλους σας με νέους και απολαυστικούς τρόπους.

/
Εσείς και η κοινωνία

Μέσα από μετακινήσεις μηδενικών ρύπων και ευφυείς λύσεις, η Toyota bZ δημιουργεί μία πιο ασφαλή κοινωνία όπου όλοι απολαμβάνουν μεγαλύτερη ξεγνοιασιά.

Με τεχνογνωσία και εμπειρία 20 ετών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, το Toyota bZ4X Concept ορίζει το όραμά μας για την γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών μας. Συνδυάζοντας δυναμική σχεδίαση SUV με αυθεντικές ικανότητες all-wheel-drive και μία ανταγωνιστική αυτονομία, το concept ενσαρκώνει την αφοσίωσή μας να προσφέρουμε μία εμπειρία EV χωρίς συμβιβασμούς, ενώ οι πωλήσεις του μοντέλου παραγωγής ξεκινούν στα μέσα του 2022.

/
Αληθινό All-Wheel-Drive SUV

Το Toyota bZ4X έχει χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα e-TNGA. Η νέα πλατφόρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, επιτυγχάνει σε αυτό SUV μακρύ μεταξόνιο και κοντούς προβόλους, εσωτερικό χώρο εφάμιλλο ενός πολυτελούς sedan. Η πλατφόρμα e-TNGA προσφέρει επίσης τα πλεονεκτήματα ενός κορυφαίου συστήματος All-Wheel-Drive (AWD), που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Subaru. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της Toyota στον τομέα του εξηλεκτρισμού και την εμπειρία της Subaru στο χώρο της τετρακίνησης, υπόσχεται αξιοπιστία σε όλες τις καιρικές συνθήκες και μία πραγματικά συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

Οδήγηση με πραγματική συνδεσιμότητα

Στο εσωτερικό του Toyota bZ4X Concept, ένα πρωτοποριακό cockpit σας συνδέει με το αυτοκίνητο και το δρόμο. Το νέο τιμόνι εκμηδενίζει τους ανεπιθύμητους κραδασμούς καθώς συνδέεται χωρίς άξονα με το σύστημα στρέψης για πιο ξεκούραστες διαδρομές, βελτιώνει τον έλεγχο του οχήματος και την ασφάλεια καθώς δεν χρειάζεται να αλλάζετε τη θέση των χεριών σας ακόμα και όταν στρίβετε. Ο πίνακας οργάνων που βρίσκεται στην ευθεία του οπτικού σας πεδίου και τα χειριστήρια τοποθετημένα έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η διάσπαση της προσοχής, προσφέρει μία εμπειρία συνδεδεμένης οδήγησης καλύτερη από ποτέ. Νέα διάσταση στη σχεδίαση

/
/
Νέα διάσταση στη σχεδίαση

Οπτικά και λειτουργικά, το κάθε στοιχείο του Toyota bZ4X Concept είναι σχεδιασμένο για να αναβαθμίζει την εμπειρία σας. Οραματιζόμενοι μία συναρπαστική νέα εποχή, οι σχεδιαστές μας δημιούργησαν ένα αληθινό SUV με φιλοσοφία και εμφάνιση χωρίς συμβιβασμούς. Πέρα από τις καινοτομίες, όπως η φόρτιση μέσω ηλιακού πάνελ που αυξάνει την αυτονομία, η άνετη, ευρύχωρη και ανοιχτή καμπίνα του προσφέρει μία νέα διάσταση στη σχεδίαση εσωτερικού, που λειτουργεί ως μέρος όπου μπορείτε να συναναστρέφεστε με φίλους.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας ‘beyond zero’

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Toyota bZ και θα λαμβάνετε όλα τα νέα απευθείας στο email σας. Όταν το πρώτο μοντέλο της σειράς Toyota bZ κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, θα μάθετε πρώτοι όλες τις λεπτομέρειες.

Εγγραφή

Μάθετε περισσότερα για το Toyota Electrified

Η ιστορία του πρωτοπόρου, Prius Η ιστορία του πρωτοπόρου, Prius Ανακαλύψτε την ιστορία του Prius, του πρώτου Hybrid αυτοκινήτου που βγήκε μαζικά στην αγορά. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Κάθε εξουσιοδοτημένος επισκευαστής μπορεί να φροντίσει το δικό σας αυτοκίνητο Toyota Hybrid. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Hybrid Health Check. Τεχνολογία Hybrid Τεχνολογία Hybrid 1997! Το πρώτο Hybrid βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής. Από τότε είμαστε πρωτοπόροι.