Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

ANDREA
ESKAU

Η Andrea Eskau είναι κάτοχος τεσσάρων χρυσών και ενός ασημένιου μεταλλίου στο Παραολυμπιακό άθλημα της χειροκίνητης ποδηλασίας. Επίσης, έχει κατακτήσει τέσσερα χρυσά, τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα συνεργάζεται με την Toyota για να ενισχύσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

Para® Tech PowerΟ Μηχανικός Roger Kirschner γεννήθηκε με την αριστερή πλευρά του σώματός του παράλυτη. Οι γονείς του ήταν και οι δύο επαγγελματίες οδηγοί αγώνων, και ο ίδιος θέλησε να συμβαδίζει με το ‘γρήγορο’ lifestyle τους.Η Andrea Eskau υπέστη τραυματισμό της σπονδυλικής στήλης της μετά από ατύχημα με ποδήλατο. Δεν θέλησε να χαλαρώσει, το αντίθετο, αποφάσισε να λάβει μέρος τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.Ακόμα και μετά την κατάκτηση τεσσάρων χρυσών μεταλλίων το καλοκαίρι και άλλων τεσσάρων χρυσών το χειμώνα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, παρέμεινε αποφασισμένη να κάνει ακόμα καλύτερο χρόνο. Ο Roger και η Andrea συνεργάστηκαν με μία ομάδα μηχανικών της Toyota για να συνεχίσουν τη βελτίωση του χειρήλατου ποδηλάτου της. Σήμερα, το νέο της ποδήλατο είναι 30% ελαφρύτερο και βελτιστοποιημένο για άριστες επιδόσεις.“Έριξα μία ματιά στο υπάρχον χειρήλατο ποδήλατο και το κατάλαβα αμέσως. Χρειάζεται νέα φιλοσοφία … μεγαλύτερη ακαμψία, αλλά μικρότερο βάρος. Είναι συναρπαστικό να μιλάς στην αγωνιζόμενη και το όχημά της σαν να είναι ένα άτομο, αφού ‘κινητήρας’ είναι η ίδια η αθλήτρια.”ROGER KIRSCHNEREngineer

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

Αφιερωμένο στους Αθλητές.

Η Toyota και η Andrea έχουν συνεργαστεί σε διάφορα projects τα τελευταία επτά χρόνια, ανάμεσα στα οποία η προσαρμοσμένη χιονοδρομία (custom ski sledge). Δεσμευόμαστε να δίνουμε στους αθλητές μας τα εργαλεία που χρειάζονται για να νιώσουν τη δύναμη της κίνησης.


Το προσαρμοσμένο αγωνιστικό ποδήλατο της Andrea Eskau που με το προφίλ και τις μυϊκές καμπύλες του σκελετού δίνουν μια αίσθηση ταχύτητας.

Toyota GAZOO racing.

Η συμμετοχή της Toyota στο μηχανοκίνητο αθλητισμό έχει μία ειδική αποστολή: να βελτιώσει όχι μόνο τα αυτοκίνητά της αλλά και τις ικανότητες των ανθρώπων που τα κατασκευάζουν. Αυτή η φιλοσοφία παραγωγής διέπει την Toyota ήδη από την εποχή του δημιουργού της, Kiichiro Toyoda. Οι ακραίες συνθήκες του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποκαλύπτουν όλες τις δυνατότητες των οχημάτων. Δυνατότητες που δεν βλέπουμε στην καθημερινή οδήγηση. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μας επιτρέπει να δοκιμάζουμε τα όρια ενός οχήματος — ακόμα και να τα υπερβαίνουμε, ώστε να δημιουργούμε ακόμα καλύτερα αυτοκίνητα.