e-Palette
Πρωτότυπα Toyota. Δεν προορίζονται για πώληση.
e-Pallette
Μία νέα υπηρεσία μετακίνησης για όλους.
Το e-Palette, το πρώτο BEV της Toyota που αναπτύχθηκε ειδικά για υπηρεσίες "Mobility as a Service" (MaaS*), που εφαρμόζει τεχνολογίες όπως ο εξηλεκτρισμός και η συνδεδέμενη και αυτοματοποιημένη οδήγηση. Το e-Palette παρέχει υπηρεσίες μεταφορών για την υποστήριξη της ζωής των πελατών.
*Ο συνδυασμός "autonomous" και "mobility as a service" αναφέρεται στις υπηρεσίες κινητικότητας της Toyota με τη χρήση οχημάτων αυτοματοποιημένης οδήγησης.
Μια γιαγιά χαιρετά το εγγόνι της μέσω του ρομπότ T-TR1.
Πρωτότυπα Toyota. Δεν προορίζονται για πώληση.
T-TR1
Ρομπότ εικονικής κινητικότητας που αυξάνουν τις ανθρώπινες ικανότητες.
Το πρωτότυπο ρομπότ T-TR1 της Toyota καταδεικνύει τις δυνατότητες της εικονικής κινητικότητας και το πώς τα ρομπότ μπορούν να αυξήσουν την ικανότητα ενός ατόμου και διατηρεί συνδέσεις με άλλους ανθρώπους και μέρη.
Το LQ προσφέρει έναν ηλεκτροκινητήρα, τεχνητή νοημοσύνη και φουτουριστικό στυλ.
Πρωτότυπα Toyota. Δεν προορίζονται για πώληση.
LQ
Δημιουργώντας ένα συναισθηματικό σύνδεσμο με τον οδηγό.
Το “LQ” είναι ένα πρωτότυπο όχημα που αξιοποιεί την προηγμένη τεχνολογία για να χτίσει μία συναισθηματική σχέση μεταξύ αυτοκινήτου και οδηγού βασισμένη στο μότο “μαθαίνω, αναπτύσσομαι, αγαπώ.” Το LQ διαθέτει ικανότητες αυτοματοποιημένης οδήγησης και το “Yui,” έναν ισχυρό, διαδραστικό βοηθό που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη και έχει σχεδιαστεί για να μαθαίνει από τον οδηγό και να προσφέρει μία εξατομικευμένη εμπειρία μετακίνησης. Το όνομα “LQ” εκφράζει την ελπίδα της Toyota ότι αυτή η μέθοδος θα “σηματοδοτήσει” την ανάπτυξη μελλοντικών οχημάτων που αναβαθμίζουν τη σχέση μεταξύ αυτοκινήτου και οδηγού.
Ένα ρομπότ από την Toyota που ονομάζεται T-HR3 με λευκά σώματα και μαύρες κινούμενες αρθρώσεις.
Πρωτότυπα Toyota. Δεν προορίζονται για πώληση.
THR-3
Διαδραστικά και Τηλεχειριζόμενα Ρομπότ.
Σχεδιασμένο για να μιμείται την ανθρώπινη κίνηση, το T-HR3 βελτιώνει τη μετακίνηση των ανθρώπων στο σπίτι τους ή τις ικανότητες των εργαζομένων και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας.
Πλάγια όψη του ολοκαίνουργιου Toyota Mirai σε μπλε χρώμα.
Πρωτότυπα Toyota.
Το Νέο Mirai
Το επόμενο βήμα της τεχνολογίας FCEV.
Αυτό το πλήρως ανασχεδιασμένο Mirai είναι ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης για ηλεκτρικά οχήματα κυψελών καυσίμου (FCEVs)και μία μελλοντική κοινωνία υδρογόνου.
Κυψέλες υδρογόνου "FUEL CELL BUS" σε ψηφιακή οθόνη
Πρωτότυπα Toyota.
Sora - Ηλεκτροκίνητο Λεωφορείο Κυψελών Καυσίμου
Άνετο και περιβαλλοντικά συμβατό.
Το Sora (ένα ακρωνύμιο για τον κύκλο του νερού: sky, ocean, river, air – ουρανός, ωκεανός, ποταμός, αέρας) έχει αναβαθμιστεί σχεδιαστικά και λειτουργικά για να υποστηρίξει την κινητικότητα όλων των πολιτών, προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον από βλαβερές εκπομπές CO2.
Και οι τρεις εκδόσεις της Οικογένειας Οχημάτων Walking Area BEV.
Πρωτότυπα Toyota. Δεν προορίζονται για πώληση.
Οικογένεια Walking Area BEV
Απαλλαγείτε από το άγχος του τελευταίου χιλιομέτρου.
Το κομψό και φιλικό προς το περιβάλλον ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας Walking Area BEV (Battery Electric Vehicle) είναι σχεδιασμένο για να βοηθά τους επιβάτες να μετακινούνται γρήγορα στην πόλη στο κρίσιμο, τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής τους. Η Toyota θα προσφέρει προσωπικές συσκευές μετακίνησης όρθιου τύπου για χρήση από προσωπικό ασφαλείας και ιατρικό προσωπικό που εργάζεται εντός ή πέριξ της περιοχής διεξαγωγής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.
Φωτό από εμπρός γωνία τριών τετάρτων του Οχήματος Μεταφοράς Επιβατών (Accessible People Mover) με επεκτεινόμενη ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια.
Πρωτότυπα Toyota. Δεν προορίζονται για πώληση.
APM (Accessible People Mover)
Προσαρμογή στην κινητικότητά σας.
Το APM (Accessible People Mover) είναι ένα όχημα σχεδιασμένο καθαρά για χρήση στους Ολυμπιακούς και Παραλυμπιακούς Αγώνες του Tokyo 2020. Με το όραμα "Μετακίνηση για Όλους" - "Mobility for All," το APM προσφέρει μια λύση"τελευταίου χιλιομέτρου" που βοηθά στη μεταφορά όσο το δυνατόν περισσοτέρων ατόμων σε διοργανώσεις και χώρους εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων αθλητών και προσωπικού σχετικών με τους Αγώνες καθώς και κάθε είδους επισκεπτών.
Front view of the new JPN Taxi with "JPN TAXI" written on the roof sign and front grille.
Πρωτότυπα Toyota.
JPN Taxi
Ενσαρκώνοντας το πνεύμα της Ιαπωνικής φιλοξενίας.
Το JPN Taxi είναι βαμμένο στο παραδοσιακό Ιαπωνικό χρώμα koiai (indigo), που συμβολίζει την προστασία, την αξιοπρέπεια και την επισημότητα. Αλλά πίσω από τις συρόμενες πόρτες του, το εσωτερικό είναι ευέλικτο για διάφορους επιβάτες.