Προνόμια Toyota VISA

Απολαύστε μοναδικά προνόμια!

Απολαύστε σήμερα τα μοναδικά προνόμια της διεθνούς πιστωτικής κάρτας Toyota VISA και οδηγηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στις συναλλαγές σας.

Προτεραιότητα πάντα το μέγιστο κέρδος σας!

Τώρα, επιπρόσθετα με τα προνόμια που σας προσφέρει η κάρτα σας Toyota VISA, το επίσημο δίκτυο της TOYOTA συμμετέχει στο go4 more, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης, τόσο για τη χρήση της κάρτας σας, όσο και για την συνολική σας σχέση με την Τράπεζα όπου προτεραιότητα έχει το μέγιστο κέρδος σας!

Προνόμια Toyota VISA
Αποκλειστικά στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Toyota Ελλάς:
  • 5% έκπτωση μέσω δωροεπιταγής σε κάθε συναλλαγή σας After Sales (εξαιρείται η αγορά αυτοκινήτου). Η δωροεπιταγή παραλαμβάνεται με τον επόμενο λογαριασμό της κάρτας σας και είναι εξαργυρώσιμη μόνο στο επίσημο δίκτυο Toyota κατά την επόμενη επίσκεψή σας
  • Με την προϋπόθεση εγγραφής σας στο go4 more, κερδίζετε και από το δίκτυο της Toyota επιπλέον πόντους που αντιστοιχούν στο 1% της αξίας της συναλλαγής σας, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε, τόσο στο δίκτυο της TOYOTA σε επόμενη συναλλαγή σας, όσο και στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το συνολικό σας κέρδος
  • Επιταγή αγορών αξίας 30€, με την αρχική έκδοση της κάρτας σας για την επόμενη συναλλαγή σας After Sales στην Toyota
  • Συναλλαγές στο επίσημο δίκτυο Toyota με έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις*
Τέλος μην ξεχνάτε ότι η κάρτα Toyota VISA σας προφέρει:
  • Δωρεάν συνδρομή για πάντα
  • Προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους 6 μήνες κατοχής της κάρτας σας
  • Αγορές αγαθών και υπηρεσιών σε όλες τις επιχειρήσεις με το σήμα VISA στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Χορήγηση οικογενειακών καρτών
Αξιοποιήστε σήμερα τα προνόμια σας στην Toyota!
Service

Πλήρες service με €14 το μήνα; Είναι γεγονός! Το μεγάλο service των 30.000 χλμ./2 ετών για το νέας γενιάς Yaris σας κοστίζει μόνο €14 το μήνα, αν κάνετε τη συναλλαγή σας με την “Toyota VISA” και εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις. Αντίστοιχα, το ενδιάμεσο σέρβις 15,000χλμ / 1 έτους σας κοστίζει μόνο €9 το μήνα.

Εργασίες φανοποιείου

Διστάζετε να επισκευάσετε το Toyota σας; Γνωρίζετε ότι με εξαργύρωση επιταγής αγορών και τα προνόμια της "Toyota VISA", για μια επισκευή αξίας €1.000, πληρώνετε μόνο €77 τον μήνα, σε 12 άτοκες δόσεις, και κερδίζετε και €10 για επόμενες συναλλαγές σας;

Γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να αγοράσετε μοναδικά αξεσουάρ για το Toyota σας με λιγότερα από €30; Τώρα, αξιοποιώντας τα προνόμια της επιταγής αγορών, εξοπλίζετε το Auris σας με πατάκια.

Υπηρεσίες ασφάλισης “Toyota Insurance”

Κερδίστε έως και 18% έκπτωση στο εξάμηνο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του Toyota σας κάνοντας χρήση των προνομίων της κάρτας σας, όπως επιταγή αγορών αξίας €30 και 5% έκπτωση μέσω δωροεπιταγής! Εξαργυρώστε και extra κέρδος από προηγούμενες συναλλαγές και η έκπτωσή σας μεγαλώνει!

Συμβόλαια ανανέωσης οδικής βοήθειας “Toyota Eurocare”

Ανανεώστε την Οδική Βοήθεια του Toyota σας για έναν επιπλέον χρόνο με μόλις €5 το μήνα! Πώς; Με 12 άτοκες δόσεις και τα προνόμια της “Toyota VISA”. Ξεκινήστε ένα νέο ταξίδι προνομίων, με τη γνήσια φροντίδα της Toyota!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Τα παραπάνω παραδείγματα έχουν υπολογιστεί βάσει ανώτατων προτεινόμενων τιμών λιανικής με Φ.Π.Α. και εργασία που ισχύουν στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Toyota, με τελευταία ενημέρωση τον Ιούλιο 2015. Οι παραπάνω τιμές καθώς και ο αριθμός των άτοκων δόσεων ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανά Εξουσιοδοτημένο Έμπορο/Επισκευαστή.

*Στις υπηρεσίες ασφάλισης Toyota Insurance προσφέρονται έως 2 άτοκες δόσεις για την αναβάθμιση συμβολαίων από 6μηνης διάρκειας σε ετήσια, προσθήκη επιπλέον καλύψεων και ασφάλιση 2ου αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα

15ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» 15ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» O 15ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Toyota ξεκίνησε. Άσε τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει μακριά! Ζωγράφισε το αυτοκίνητο των ονείρων σου και πάρε μέρος. TOYOTA GR SPORT TOYOTA GR SPORT Ανακαλύψτε την απόλαυση της οδήγησης με το GR SPORT. Διατίθεται σε επώνυμα χρώματα Gazoo Racing, εμπνευσμένα από τα υψηλής απόδοσης μοντέλα GR της Toyota, δείτε τη γκάμα Toyota GR SPORT. Η Toyota εγκαινιάζει το KINTO για υπηρεσίες κινητικότητας Η Toyota εγκαινιάζει το KINTO για υπηρεσίες κινητικότητας Στόχος είναι να παρέχονται όλα τα είδη υπηρεσιών που σχετίζονται με τη μεταφορά ατόμων. Η Toyota σας προστατεύει πάντα Η Toyota σας προστατεύει πάντα Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει μία νέα πρόκληση στην κοινωνία μας: περιορίζει την ελευθερία μας να κινηθούμε. Δε γνωρίζουμε πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτή η κατάσταση. Πιστεύουμε όμως ότι, ενεργώντας από κοινού τώρα, το αδύνατο γίνεται δυνατό και όλοι μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί αύριο. Επειδή πιστεύουμε στο "Καλύτερο". Αυτός είναι ο λόγος που ζητάμε από τους ανθρώπους να «πλησιάσουν» ο ένας τον άλλον, μένοντας χωριστά.
H Toyota σας προστατεύει πάντα H Toyota σας προστατεύει πάντα Προλαμβάνουμε όλοι τη νόσο Covid-19 με μερικά απλά μέτρα πρόληψης. Η Toyota εγκαινιάζει το KINTO για υπηρεσίες κινητικότητας Η Toyota εγκαινιάζει το KINTO για υπηρεσίες κινητικότητας Στόχος είναι να παρέχονται όλα τα είδη υπηρεσιών που σχετίζονται με τη μεταφορά ατόμων. 14ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» 14ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» O 14ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Toyota ξεκίνησε. Άσε τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει μακριά! Ζωγράφισε το αυτοκίνητο των ονείρων σου και πάρε μέρος. Δεύτερη γενιά Mirai. Μηδενικές εκπομπές ρύπων. Δεύτερη γενιά Mirai. Μηδενικές εκπομπές ρύπων. Μετά το 2014 και το πρώτο όχημα με κυψέλες υδρογόνου κυκλοφορεί στους δρόμους, η Toyota είναι έτοιμη να ανεβάσει τον πήχη της τεχνολογίας αυτοκινήτων με Κυψέλες Υδρογόνου (FCEV) και μηδενικές εκπομπές ρύπων σε νέα επίπεδα με τη δεύτερη γενιά Mirai.