1. Owners
 2. MyT Συνδεδεμένες Υπηρεσίες
 3. Popup page

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MYΤ

FIND MY CAR

 • Μέσω της εφαρμογής MyT(ή μέσω της πύλης MyToyota) μπορείτε να ελέγξετε την τελευταία τοποθεσία του οχήματός σας. Ανάλογα το μοντέλο του Toyota σας, η τοποθεσία ανακτάται είτε με βάση το τελευταίο σημείο δεδομένων γεωγραφικής τοποθεσίας που ελήφθη από το όχημα Toyota κατά την τελευταία απενεργοποίηση του οχήματος είτε με χρήση των δεδομένων τοποθεσίας σας.
 • Μπορείτε να απεικονίσετε τη θέση στάθμευσης του οχήματός σας Toyota σε χάρτη, μαζί με τη διεύθυνση τοποθεσίας (εάν είναι διαθέσιμη) την ώρα που το όχημα ακινητοποιήθηκε σε αυτήν τη θέση. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την πλοήγηση για να δείτε οδηγίες προς το όχημά σας (βλέποντας τη διαδρομή, την απόσταση και το χρόνο που χρειάζεστε προς το όχημα Toyota) μέσω του λογαριασμού MyToyota ή μέσω άλλων εφαρμογών (για παράδειγμα, Apple Maps, Google Maps κ.λπ.).
 • Σε περίπτωση που το όχημά σας είναι εξοπλισμένο με συσκευή που επιτρέπει την πρόσβαση και τη χρήση της Υπηρεσίας Πρόσβασης στο Διαδίκτυο, η τοποθεσία του οχήματός σας μεταδίδεται συχνά κατά την οδήγηση, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία του οχήματός σας με άλλους. Ο ορισμός μιας κοινόχρηστης τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο σάς επιτρέπει να επιλέξετε τα άτομα-επαφές με τα οποία θέλετε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας αλλά και για πόσο καιρό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά μέσα για την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας.

 

SHARE TO CAR

 • Σε περίπτωση που το όχημά σας είναι εξοπλισμένο με συσκευή που επιτρέπει την πρόσβαση και τη χρήση της Υπηρεσίας Πρόσβασης στο Διαδίκτυο, μπορείτε να σχεδιάσετε την επόμενη διαδρομή σας όπως θέλετε στην εφαρμογή MyT και στη συνέχεια να τη στείλετε στο Toyota όχημά σας. Μπορείτε να ορίσετε την ώρα εκκίνησης ή να επιλέξετε μια επιθυμητή ώρα άφιξης. Ο υπολογισμός της διαδρομής θα προβλέψει τις πιθανές συνθήκες κυκλοφορίας εκείνη τη στιγμή και θα αναφέρει τον ανάλογο χρόνο που θα χρειαστείτε. Μπορείτε να ελέγξετε τις διαδρομές που έχετε στείλει, να τα επεξεργαστείτε και να τα στείλετε ξανά στο όχημα σας. Μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά τοποθεσίες που σας ενδιαφέρουν στο δρόμο προς τον προορισμό σας. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση και τη λειτουργία της μονάδας πλοήγησης εντός του αυτοκινήτου διατίθενται στο εγχειρίδιο χρήσης του οχήματός σας Toyota ή στο MyToyota.

 

CAR TO DOOR

 • Σε περίπτωση που το όχημά σας Toyota είναι εξοπλισμένο με μια συνδεδεμένη μονάδα πλοήγησης εντός του αυτοκινήτου, η εφαρμογή MyT θα σας προτείνει να σας καθοδηγήσει μέχρι τον τελικό προορισμό που έχετε ορίσει στην πλοήγηση εντός του αυτοκινήτου μετά την έξοδο από το όχημα. Αυτή η υπηρεσία βασίζεται στη διαφορά μεταξύ της θέσης του προορισμού σας και της θέσης του σταθμευμένου οχήματος Toyota. Με άλλα λόγια, εάν δεν μπορούσατε να σταθμεύσετε το όχημά σας Toyota κοντά στον προορισμό που είχατε καθορίσει στην πλοήγησή σας, μπορείτε να συνεχίσετε την καθοδήγησή σας μέσω της εφαρμογής MyT για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας (πχ: με τα πόδια). Μπορείτε προαιρετικά να συνεχίσετε την πλοήγησή σας από άλλες εφαρμογές για κινητά. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση και τη λειτουργία της μονάδας πλοήγησης εντός του αυτοκινήτου διατίθενται στο εγχειρίδιο χρήσης του οχήματός σας Toyota ή στο MyToyota.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

 • Μπορείτε να συμβουλευτείτε μέσω της εφαρμογής MyT (ή μέσω του MyToyota) το στυλ οδήγησης / συμπεριφορά σας με βάση δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας, δεδομένα από γυροσκοπικούς αισθητήρες και αισθητήρες G, διανυθείσες αποστάσεις και δεδομένα κατανάλωσης καυσίμου. Αυτά τα αρχεία θα είναι διαθέσιμα ανά διαδρομή. Μπορείτε να επισημάνετε κάθε μεμονωμένη διαδρομή ως "Προσωπική" ή "Επαγγελματική" και να δημιουργήσετε μια αναφορά όπου μπορείτε να δείτε συμβάντα όπως, για παράδειγμα, τα απότομα φρεναρίσματα και τις απότομες επιταχύνσεις, με τον χρόνο και την τοποθεσία τους.

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

 • Με βάση τα δεδομένα χιλιομέτρων του οχήματός σας Toyota, θα σας ειδοποιήσουμε για επικείμενες περιπτώσεις συντήρησης. Αυτές οι υπενθυμίσεις οργανώνονται στη χώρα εγγραφής σας στις Υπηρεσίες και ενδέχεται να διαφέρουν ως προς τη διαθεσιμότητα και / ή την ακρίβεια. Όταν λαμβάνετε μια υπενθύμιση θα μπορείτε να ορίσετε μια συνάντηση με έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της επιλογής σας. Σας συνιστούμε να προσδιορίσετε τον προτιμώμενο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο/Επισκευαστή μέσω του λογαριασμού MyToyota. Σε περίπτωση που χάσετε μια πρώτη υπενθύμιση, ενδέχεται να σας στείλουμε μια δεύτερη υπενθύμιση.
 • Έχετε την ευθύνη να φέρετε το όχημά σας Toyota για συντήρηση στα απαιτούμενα διαστήματα. Το γεγονός ότι παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία και ειδοποιούμε τις σχετικές υπενθυμίσεις δεν σας απαλλάσσει από αυτήν την ευθύνη.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

 • Ανάλογα με τη συνδεδεμένη συσκευή αυτοκινήτου με την οποία διαθέτει το όχημά σας Toyota, η εφαρμογή MyT θα εμφανίζει την κατάσταση φόρτισης της αρχικής μπαταρίας 12 volt. Σε περίπτωση που η κατάσταση φόρτισης μειωθεί σε επίπεδο που μπορεί να εμποδίσει την εκκίνηση του οχήματος Toyota σας, θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα στην εφαρμογή MyT.

 

ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

 • Αυτή η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένα οχήματα Toyota. Εάν είναι διαθέσιμη στο όχημά σας Toyota, ορισμένοι αισθητήρες που σχετίζονται με τη συσκευή συνδεδεμένων υπηρεσιών του αυτοκινήτου θα παρακολουθούν τις επιπτώσεις στο όχημά σας. Εάν μία αλλαγή υπερβαίνει ένα προκαθορισμένο όριο σημαντικότητας, θα ενεργοποιούνται οι ειδοποιήσεις βοήθειας ατυχήματος. Τέτοιες πληροφορίες που σχετίζονται με πιθανή «σύγκρουση» ενδέχεται να κοινοποιηθούν στην Toyota Roadside Assistance (RSA) που μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για να προσφέρει βοήθεια. Η RSA θα επικοινωνήσει μαζί σας χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι προσβάσιμα από τον λογαριασμό MyToyota. Τα άτομα που έχουν οριστεί σαν επαφές έκτακτης ανάγκης (εάν υπάρχουν) που αναφέρονται στον λογαριασμό MyToyota μπορούν επίσης να ενημερωθούν από την RSA. Εάν η RSA δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας (για παράδειγμα, επειδή δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε) ή οι επαφές έκτακτης ανάγκης, η RSA μπορεί, ανάλογα με την τοπική πολιτική τους και τη σοβαρότητα του ατυχήματος, να καλέσει για βοήθεια την την αστυνομία. Εσείς και οι επαφές έκτακτης ανάγκης έχετε πάντα τη δυνατότητα να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τη βοήθεια που παρέχεται από την RSA.
 • Δεν προσφέρουμε καμία εγγύηση ως προς τη διαθεσιμότητα ή την ποιότητα οποιασδήποτε μορφής βοήθειας έκτακτης ανάγκης που ενδέχεται να σας παρέχουμε. Ούτε η RSA ούτε η Τoyota Motor Europe ούτε η Toyota Hellas ενδέχεται να θεωρηθούν υπεύθυνες για οποιαδήποτε αποτυχία για άμεση ενημέρωση της αστυνομίας ή για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή λάθος.
 • Λάβετε υπόψη ότι εάν ενεργοποιήσετε τη "λειτουργία απορρήτου" μέσω της εφαρμογής MyToyota ή / και του λογαριασμού MyToyota (δηλ. Μας εμποδίζετε να χρησιμοποιήσουμε τη γεωγραφική τοποθεσία του οχήματός σας Toyota), δεν θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε το όχημά σας Toyota σε περίπτωση σύγκρουσης και αυτή η υπηρεσία δεν θα λειτουργήσει (ανατρέξτε στους Όρους Χρήσης των Συνδεδεμένων Υπηρεσιών και στη Δήλωση περί απορρήτου των Συνδεδεμένων Υπηρεσιών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Λειτουργία απορρήτου).
 • Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα ενεργοποιηθεί η υποχρεωτική λειτουργία κλήσεων έκτακτης ανάγκης: Λάβετε υπόψη ότι το όχημά σας Toyota θα ειδοποιεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στη χώρα όπου βρίσκεται το όχημά σας Toyota σε περίπτωση σύγκρουσης που προκαλεί την ανάπτυξη αερόσακου. Αυτό ρυθμίζεται από τον κανονισμό της ΕΕ για το «eCall» (Κανονισμός (ΕΕ) 2015/758 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2015) ή από το τοπικό ισοδύναμο του εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά περίπτωση.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΛΥΧΝΙΕΣ

 • Ανάλογα με τη συσκευή συνδεδεμένων υπηρεσιών του αυτοκινήτου σας Toyota, η εφαρμογή MyT ενδέχεται να σας ειδοποιεί για ορισμένες προειδοποιητικές λυχνίες που ανάβουν στο όχημα Toyota. Αυτές οι ενημερώσεις αντικατοπτρίζουν, αλλά δεν αντικαθιστούν, τις προειδοποιητικές λυχνίες που εμφανίζονται στον ταμπλό του οχήματος Toyota. Παραμένετε ως οδηγός ανά πάσα στιγμή υπεύθυνος να ενεργείτε με τις προειδοποιητικές λυχνίες στο όχημα Toyota.
 • Αυτές οι ενημερώσεις θα κοινοποιούνται στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Toyota για να σας παρέχεται υποστήριξη και να σας βοηθήσουν εάν απαιτείται επισκευή. Μέσω της συγκατάθεσης που δίδεται στην εφαρμογή MyT και MyToyota, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποφασίσετε εάν θέλετε να επικοινωνήσουν μαζί σας ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι η Toyota και το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Toyota δεν παρέχουν καμία εγγύηση ως προς την επικοινωνία μαζί σας σε περίπτωση ενημέρωσης, καθώς αυτή η υπηρεσία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την περιοχή, τη διαθεσιμότητα και την κάλυψη δικτύου. Σε περίπτωση ενημέρωσης ακολουθήστε πάντα τις οδηγίες που θα βρείτε στο Εγχειρίδιο κατόχου για καλύτερη καθοδήγηση.

 

ΣΤΑΘΜΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

 • Ανάλογα με τη συσκευή συνδεδεμένων υπηρεσιών του αυτοκινήτου σας Toyota, η εφαρμογή MyT θα εμφανίζει το υπόλοιπο καυσίμου που είναι διαθέσιμο στη δεξαμενή του οχήματός σας Toyota. Η στάθμη καυσίμου εκφράζεται σε ποσοστό της συνολικής χωρητικότητας καυσίμου. Η υποδεικνυόμενη στάθμη καυσίμου βασίζεται στα τελευταία δεδομένα από τον αισθητήρα/μετρητή καυσίμου που ελήφθησαν από το όχημα της Toyota κατά την τελευταία απενεργοποίηση του κινητήρα. Ως αποτέλεσμα, ενδέχεται να υπάρχει απόκλιση μεταξύ της στάθμης καυσίμου που υποδεικνύεται στην εφαρμογή MyT και της στάθμης καυσίμου που υποδεικνύεται στον πίνακα οργάνων του οχήματός σας Toyota. Θα μπορούσε επίσης να εμφανιστεί οριακή απόκλιση, ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται το όχημα της Toyota σας (για παράδειγμα εξωτερική θερμοκρασία, κλίση εδάφους...) Πρέπει πάντα να ενημερώνεστε για τη στάθμη καυσίμου από τον πίνακα οργάνων του οχήματός σας Toyota και η Toyota δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση ελλιπών ή ανακριβών πληροφοριών που εμφανίζονται στην εφαρμογή MyT.

 

HYBRID COACHING

 • Αυτή η υπηρεσία σας συμβουλεύει με βάση των δεδομένων της εφαρμογής MyT για την αξιοποίηση της υβριδικής τεχνολογίας του αυτοκινήτου σας με βάση κάποιους δείκτες (χρόνος EV και Score).
 • Αυτά τα δεδομένα θα είναι διαθέσιμα για κάθε διαδρομή. Κάθε διαδρομή χαρτογραφείται επισημαίνοντας τα σημεία όπου έγινε χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας του υβριδικού συστήματος καθώς και συμβάντα συμπεριφοράς (επιτάχυνση, φρενάρισμα και διατήρηση σταθερής ταχύτητας) που σας βοηθούν να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στα συγκεντρωτικά δεδομένα σας και να παρακολουθείτε εύκολα την αξιοποίηση του υβριδικού συστήαμτός του αυτοκινήτου σας με την πάροδο του χρόνου.

 

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 • Ανάλογα με τη συσκευή συνδεδεμένων υπηρεσιών του αυτοκινήτου σας Toyota, η εφαρμογή MyT θα εμφανίζει το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την υπολειπόμενη ενέργεια του Plug-in Hybrid ή του ηλεκτρικού σας οχήματος. Η υπολειπόμενη ενέργεια θα υποδεικνύεται σε χιλιόμετρα που μπορείτε να διανύσετε, αλλά ενδέχεται να διαφέρει από αυτό που εμφανίζεται στο αυτοκίνητο. Πρέπει πάντα να ελέγχετε την ένδειξη της μπαταρίας στον πίνακα οργάνων του οχήματός σας Toyota καθώς η Toyota δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση ελλιπών ή ανακριβών πληροφοριών που εμφανίζονται στην εφαρμογή MyT. Επιπλέον, αυτή η υπηρεσία σας επιτρέπει να προγραμματίσετε εξ αποστάσεως μια φόρτιση για το αυτοκίνητό σας.
 • Θα είστε επίσης σε θέση να προθερμάνετε από απόσταση ή να δροσίσετε το Plug-in Hybrid ή το ηλεκτρικό σας όχημα σε μια επιθυμητή θερμοκρασία και να ξεκινήσετε την απόψυξη του μπροστινού ή του πίσω παρμπρίζ. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε από απόσταση ένα ή περισσότερα προγράμματα για προθέρμανση ή ψύξη του αυτοκινήτου σας.

 

ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΤΙΣΤΩΝ TOYOTA

 • Το Δίκτυο Φορτιστών Toyota σας δίνει πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα πανευρωπαϊκά δίκτυα φόρτισης. Θα μπορείτε να αναζητήσετε σταθμούς φόρτισης και να δείτε λεπτομέρειες για κάθε σταθμό φόρτισης, όπως διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο, ταχύτητα φόρτισης και τύπους βύσματος.
 • Όσο έχετε ενεργή την εγγραφή σας, μπορείτε επίσης να δείτε τις τιμές χρέωσης, μπορείτε να ξεκλειδώσετε έναν σταθμό φόρτισης με την εφαρμογή σας ή την κάρτα RFID και να ξεκινήσετε μια φόρτιση. Θα λαμβάνετε ένα μηνιαίο τιμολόγιο με όλες τις χρεώσεις στο τέλος κάθε μήνα.
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε εξωτερικούς συνεργάτες για να σας παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες και ορισμένα προσωπικά δεδομένα όπως Αριθμός Πλαισίου Οχήματος, User ID, Αριθμός συμβολαίου και Ημερομηνία έναρξης θα μεταφερθούν στους συνεργάτες μας. Το Δίκτυο Φορτιστών Toyota παρέχεται σε συνεργασία με τους τεχνικούς μας συνεργάτες και υπόκειται σε πρόσθετους Όρους και Προϋποθέσεις και Δήλωση περί Απορρήτου, προσβάσιμα στη διεύθυνση https://www.Toyota-Charging-Network.eu.