1. Owners
 2. MyT Συνδεδεμένες Υπηρεσίες
 3. MyT and Multimedia

Συνδεδεμένες Υπηρεσίες MyT

Life happens when you connect
Ανεξάρτητα εάν βρίσκεστε μέσα ή έξω από το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του Toyota σας μέσα από μία σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών. Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες διατίθενται μέσω της εφαρμογής MyT αλλά και του Συστήματος Πολυμέσων και σχεδιάστηκαν για να κάνουν την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο απολαυστική.

Κατεβάστε την εφαρμογή MyT τώρα

Εφαρμογή MyT

Τώρα ελέγχετε το Toyota σας από το Smartphone σας. Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να επικοινωνείτε με το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyT στο κινητό σας τηλέφωνο. Προγραμματίστε τις διαδρομές σας από το σπίτι, εντοπίστε το αυτοκίνητο σας στο χάρτη, μάθετε να κάνετε καλύτερη χρήση του Υβριδικού σας αυτοκινήτου και δείτε τις πληροφορίες για κάθε σας διαδρομή. Επίσης μπορείτε να δείτε το ιστορικό των Service του αυτοκινήτου σας.
 •  

  Hybrid Coaching

  Μέσω της εφαρμογής MyT, η υπηρεσία Hybrid Coaching σας μαθαίνει πώς μπορείτε να βελτιώσετε το στυλ οδήγησης ενός υβριδικού μοντέλου Toyota με βάση τις προηγούμενες διαδρομές σας. Έτσι θα μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό την αποκλειστικά ηλεκτρική κίνηση για να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου και να ελαχιστοποιήσετε τις εκπομπές ρύπων.

 •  

  Λειτουργία Control Feature

  Παρακολουθήστε την κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας και προγραμματίστε τη φόρτισή του τη στιγμή που είναι βολική για εσάς. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία «Θερμοκρασία καμπίνας» για να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία και να ενεργοποιήστε την απόψυξη του μπροστινού και του πίσω τζαμιού, εάν το χρειάζεστε. Όλα από την άνεση του κινητού σας τηλεφώνου.

Περισσότερες MyT App λειτουργίες

Find my Car

Ανεξάρτητα από το πόση ώρα είστε μακριά από το αυτοκίνητό σας. Με την υποστήριξη των χαρτών Google Maps μέσω της εφαρμογής MyT για κινητά τηλέφωνα, το Find My Car σας βοηθά να εντοπίζετε το Toyota σας, όπου κι αν είναι σταθμευμένο, και σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε την τοποθεσία του με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Send To Car

Ο απλός τρόπος προγραμματισμού των ταξιδιών σας. Σχεδιάστε και μοιραστείτε το ταξίδι σας με το αυτοκίνητο από την άνεση του σπιτιού σας, ή εν κινήσει, με την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου MyT, και στη συνέχεια στείλτε την τοποθεσία απευθείας στο Toyota σας, για ένα άνετο ξεκίνημα του ταξιδιού σας.

Car To Door

Απρόσκοπτη πλοήγηση από την πόρτα του αυτοκινήτου σας μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού σας. Διαμοιραστείτε αυτόματα οδηγίες προς τον προορισμό σας μεταξύ του Συστήματος Πολυμέσων MyT, του συστήματος πλοήγησης satnav του Toyota σας και του κινητού τηλεφώνου σας, για τις περιπτώσεις εκείνες που θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού σας με τα πόδια.

Ανάλυση Διαδρομών

Δείτε το ιστορικό των διαδρομών σας. Η εφαρμογή MyT λειτουργεί ως καταγραφέας δεδομένων του αυτοκινήτου, επιτρέποντάς σας να ανατρέξετε σε προηγούμενα δεδομένα οδήγησης, όπως μέγιστη και μέση ταχύτητα, απότομες επιταχύνσεις ή φρεναρίσματα, απόσταση που διανύθηκε κτλ.

Υπενθυμίσεις Service

Για να μην παραλείψετε ποτέ ξανά κάποιο σέρβις. Η εφαρμογή MyT βοηθά να διατηρήσετε την απόδοση του Toyota σας στα βέλτιστα επίπεδα με υπενθυμίσεις εργασιών συντήρησης βάσει της πραγματικής χιλιομετρικής κάλυψης του οχήματός σας, για να μην παραλείψετε ποτέ ξανά κάποιο σέρβις.

Προειδοποιητικές Λυχνίες

Οδηγείτε ασφαλέστερα με επίγνωση των καταστάσεων. Μείνετε ενήμεροι με φιλικές προς τον χρήστη εξηγήσεις σχετικά με το τί σημαίνουν οι διάφορες προειδοποιητικές λυχνίες του οχήματός σας, καθώς και με το πόσο επείγουσα είναι μία κατάσταση και τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να κάνετε.

Στάθμη Καυσίμου

Έχετε τον έλεγχο της στάθμης καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να ελέγχετε από απόσταση τη στάθμη καυσίμου του Toyota σας στην εφαρμογή MyT. Έτσι, μπορείτε να προγραμματίζετε τις απαιτούμενες στάσεις για ανεφοδιασμό πριν από το ταξίδι σας.

Service & Συντήρηση

Βολικό και διάφανο σέρβις. Διατηρήστε το Toyota σας στη βέλτιστη κατάσταση. Κλείστε ραντεβού online με μερικά απλά βήματα στην εφαρμογή MyT και ενημερωθείτε για το επόμενο σέρβις. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε το ιστορικό συντήρησης του Toyota σας με μία επισκόπηση των προηγούμενων εργασιών που έχουν πραγματοποιηθεί στο όχημα.

Αποστολή Τοποθεσίας

Για να βοηθηθείτε στον εντοπισμό του αυτοκινήτου σας. Ακόμα και αν το αυτοκίνητό σας δεν είναι συνδεδεμένο, θα μπορείτε να επισημάνετε την τοποθεσία του για να βρείτε εύκολα το δρόμο της επιστροφής σας σε αυτό.

Παρακολούθηση Παραγγελίας

Μείνετε ενημερωμένοι για την εξέλιξη της παραγγελίας του νέου σας Toyota, από τη στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας έως τη στιγμή που θα φτάσει στο κατάστημα του Εξ. Εμπόρου, έτοιμο για παραλαβή.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης

Κάντε κλικ παρακάτω για να κατεβάσετε τώρα την εφαρμογή MyT.

app storeOpens in new window google play storeOpens in new window

 

Σύστημα Πολυμέσων MyT

Το σύστημα πολυμέσων MyT περιλαμβάνει Πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, Αναφορές για κάμερες ταχύτητας, Πρατήρια καυσίμου καθώς και Σημεία ενδιαφέροντος. Το σύστημα πολυμέσων MyT υποστηρίζει επίσης τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto, που σας επιτρέπουν να συνδέεστε, να ακούτε μουσική και να χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας smartphone εφαρμογές στην οθόνη του αυτοκινήτου σας.
 •  

  Πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο

  Υπολογίζει τη διαδρομή σας με βάση την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο.
  Μπορείτε να είστε πάντα ενημερωμένοι για την κατάσταση της κυκλοφορίας ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν για τον προορισμό σας. Το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας θα προσαρμοστεί στις συνθήκες και θα προτείνει εναλλακτικές διαδρομές, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

 •  

  Σημεία Ενδιαφέροντος (POI)

  Όποια κι αν είναι τα ενδιαφέροντά σας, βρείτε τα ταχύτερα με την υπηρεσία POI (Points of interest).
  Με την υπηρεσία μας POI που υποστηρίζεται από τη Google, θα βρίσκετε πάντα ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το τί υπάρχει κοντά σας.   

Περισσότερες λειτουργίες MyT MultiMedia

Σταθμοί ανεφοδιασμού

Ο ανεφοδιασμός του αυτοκινήτου σας γίνεται εύκολη υπόθεση. Βρείτε όλους τους σταθμούς ανεφοδιασμού σύμφωνα με τις προτίμησης σας — με βάση την τιμή ή την εταιρεία. Μπορείτε να εντοπίσετε τους σταθμούς και να ανεφοδιάσετε το αυτοκίνητό σας, είτε κάπου στη διαδρομή ή στο κοντινότερο σταθμό.

Google Street View

Ξέρετε τί να περιμένετε πριν φτάσετε. Με το Google Street View, μπορείτε να δείτε την περιοχή που θέλετε να φτάσετε σε προβολή 360ο , έτσι ώστε να αναγνωρίσετε ευκολότερα το σημείο του προορισμού σας μόλις φτάσετε.

Στάθμευση

Βρείτε χώρο στάθμευσης στην περιοχή που βρίσκεστε, στον προορισμό ή στη διαδρομή σας. Επιλέξτε ανάλογα με την τιμή, της εταιρεία παροχής υπηρεσιών στάθμευσης ή την απόστασή της από την τρέχουσα τοποθεσία σας.

Σύνδεση με Smartphone

Με υποστήριξη για Apple CarPlay & Android Auto. Μείνετε συνδεδεμένοι ενώ οδηγείτε το Toyota σας με τα Apple CarPlay και Android Auto. Μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας, να ακούσετε μουσική και να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας smartphone apps στην οθόνη του ταμπλό.